Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Markoss said:

Rivero nema veze sa Milutinovim.

Milutinov je bio ideja kad je Petrusev krenuo da nas vuce za nos.

Rivero je dogovoren pre 3 nedelje.

To znači da se traži još jedan centar? Šta onda sa Plavšićem? Ako će Rivero biti drugi a Izundu treći centar. 

Posted
Just now, JPM said:

Jel bi stvarno hteo igrača koji se ovako ponaša? ako je tačno.

Da. U prelaznom roku svako zeli najbolje za sebe. Svakako da prag tplerancije postoji. Svakako da dok Petrusev ne potpise za nekog moze Drcela da inicira nove razgovore i da se nadju negde. Neupitni su kvaliteti Petrusevba. Mnogo bi lakse bilo da je sve u startu ispostovano ali to je verovatno lekcija i za Petruseva koja se ponavlja doduse. Decko je malo u pregovorima kao Plavsic na terenu ne snalizai se luta - da covek ispizdi.

Posted
Just now, JPM said:

Pa takav karakter od igrača bi i voleo da uopšte ne mora da igra a da legnu pare.

Mozda bi on i voleo, ali zasto bi Dubai bacao pare na njega? Oni imaju sasvim dobru centarsku liniju, na 4 ce se verovatno spustati i Anderson i Abass, nema tu mesta za njega. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

To znači da se traži još jedan centar? Šta onda sa Plavšićem? Ako će Rivero biti drugi a Izundu treći centar. 

Plavsic je univerzalni dunster, tako da moze na vise pozicija da isporucuje

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Ne znam samo što su dovodili Tomića. Mogli su da daju platu i kravatu nekom od onih bilmeza sa tribine. Ionako oni odlučuju ko će da dođe.

Pazi, imali smo priliku da dovedemo Milutinova koji je među boljim centrima u Evropi, ali oni nisu dali.

Sad neka ti "navijači" nađu boljeg.

• Like 7
Posted

Sta uopste znaci "razmisljalo se o Milutinovu"? 

Mislim, razmisljam i ja o Sidni Svini... 

Izvuci Milutinova iz ugovora i Pireja je tek malo lakse nego izvuci Doncica iz LA-a.

• Like 19
  • Love 1
  • Ha-ha 6
Posted
5 minutes ago, Markoss said:

A kakva je situacija što se tiče potrage za igračima u Americi,ima li nešto konkretnije?

Posted
Just now, fradler said:

Mislim, razmisljam i ja o Sidni Svini... 

Izvuci Milutinova iz ugovora i Pireja je tek malo lakse nego izvuci Doncica iz LA-a.

Dobio si ❤️ za Sindi.

Posted
20 minutes ago, suptil said:

Ko ce da dolazi u halu da gleda saradnju Jago vs Rivero. Kakva komedija od kluba.

samo zbog njih bi valjalo da uzmem sezonsku

Posted

Meni je iskreno sve ovo smešno. Pa Milutinov je (u ovom trenutku) bolji igrač od Petruševa, kao čekamo Aytona a ako neće on onda ćemo dovesti Jokića. 😄 A na kraju bude Mason Plumlee (Rivero). Da nas nema ne bi nas trebalo izmišljati.

• Like 15
  • Ha-ha 5
Posted

Mene iskreno ni da takne ovo sa rastankom kluba sa Nedovićem i Petruševim .

Dva igrača koja su nestala ili ih je bolela kita da se cimaju u seriji protiv Furute,naročito protiv moćnog Spartaka.

Gde im je obojici jedan Beown III pokazao kako se bori i kako se ne biraju protivnici,utakmice,takmičenja..itd.

kao što reče @Chaos Is Me ovom će se najviše obradovati Kalina,jer je vidno bio razigniran stavom obojice plus nejaki Yago.

Iz tog razloga i napisah na početku ni da me takne taj epilog zbog same čvrstine i karaktera igrača i ekipe.

Ko neće kod nas ne mora.ALi drago mi je da je klub izneo neki stav.

Što se Nemanje tiče,nešto se desilo u medjuvremenu.Jer produziti neko pa posle mu traziti klub je jedino logično da se nesto

desilo i da je došlo do nesuglasica i nesporazuma.možda @Markoss zna nesto o tome.

U svakom slucaju da bi ovo licilo na nesto potrebno je ozbiljno popuniti pozicije 1,2 i 5.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Ne znači ništa, zato što to ne može biti istina.

Promil šanse ne postoji da Oli pusti jedinog krštenog centra, nebitno šta navijači "smatraju".

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Nini3112 said:

Vec su,Rivera

Ne pratis, Markoss je napisao da je Rivero dogovoren jos pre 3 nedelje kada je i Filip dao rec da ostaje. Tako da Filipov odlazak nema veze sa dolaskom Rivera.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, alokin said:

Zašto su onda produžili Nedovića pa sad gledaju kako da ga oteraju

Zato što su po svaku cenu hteli da održe priču o domaćoj osnovi, pa se smatralo da Nedović može da bar bude pristojna rezerva, za razliku od Lazića, Mitrovića i Teodosića koji nisu planirani za sledeću sezonu. 

Minijature Flečera Megija i Spartak su im očigledno promenili mišljenje. 

• Like 4
Posted
16 minutes ago, Markoss said:

To ćemo još da vidimo.

Ja mislim da mi sezonu krećemo sa Rivero, Iznudu, Plavšić uz garancije da se još jedna petica kao zamena za Petruševa “traži”, da će da nas “hrabre” napretkom Bolombojeve povrede i sl…

• Like 8
Posted

Милутинов је продужио уговор са Олимпијакосом 11.6. дакле пре више од месец дана, а Петрушев је нас почео да вуче за нос након тога, прича за малу децу да смо заинтересовани били за њега, чисто да се створи још већа мржња према Петрушеву као једном разлогу што га нисмо довели и према навијачима као другом разлогу. Заправо се није ни преговарало.

• Like 15
Posted

Mogu tačno da zamislim scenu: sede Drčela, Dozet i Bagzi i kaže Drčela: ovaj mali Petrušev nas zajebava ovde, dajte neki plan B. Bagzi u fazonu: Jokić je teško dostupan, Vučevića ćemo sledeće leto da jurimo, znam...Milutinov! (koji je pre manje od mesec dana potpisao novi ugovor sa Olimpijakosom). U tom momentu nogom razvaljuje vrata i upada u prostoriju u pandurskoj uniformi Ivan Bogdanov i kaže: ne može Milutinov! Zašto? Zato!

• Like 1
  • Ha-ha 8