Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Nini3112 said:

Navodno ide prica da vuce neku povredu koja nije naivna a nama bi stvarni legao bas fino

Povreda kažeš? 

Pakuj i ne pitaj. 

• Like 4
  • Ha-ha 12
Posted
15 minutes ago, tejlor said:

Pariz je produzio Hifija, a nesto ne vidim bas prostora za obojicu.

I mi imamo Canaana na poziciji midžeta bez savesti, tako da ista priča. Edwards je dobar igrač ali na ovaj naš roster nikako nije fit.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Eto a ovde se ispisalo 20 postova o njemu.Bezpotrebe.

Nije bez potrebe, jer ga je najavio @Markoss tako da je imalo rezona da se pise.

Sad sto nije doso jbg, ne krivim Markosa on je samo preneo info...

Posted

Ocajan prelazni rok, za sada me ni jedno pojacanje nije nalozilo sem donekle Moneke..

Nama su trebale bombe, da se ljudi naloze da kupuju sezonske.. blago je reci da sama razocaran...

• Like 2
Posted

Ja sam ubedjen da se ovi nasi genijalci nadaju Vasi. Zato se nadam da ce ovaj sto pre potpisati negde, dok bar nesto moze da se probere, dok nije kasno..

• Like 3
Posted

Kakav debakl na trzistu. Valensija, Zalgiris, Virtus, Hapoel potpisali spoljne igrace koji bi za nas predstavljali pojacanja. Nama ostaje da se nadamo da ce Vasa doci nekim cudom, u suprotnom da se molimo da se Jovic ne povredjuje previse

• Like 8
Posted
4 minutes ago, Nini3112 said:

Imamo najgoru bekovsku liniju u EL😀

Немамо, али ту смо.

Макаби, Дубаи, Асвел, Париз, Басконија ни са ким од њих се не бих мењао.

• Like 1
Posted

Ocito ne mozemo da se otarasimo Yaga i to nam koci mogucnost pregovarnja, samim tim drugi uskacu i uzimaju igrace.

Lose vodjenje kluba kosta i tako i treba.

• Like 11
Posted

Kodi, Jago, Miljenović

Karter, Kenan, Nedović ?

Sasvim solidna bekovska linija, nit odbrane nit napada. Nema veze Moneke će sam. 

• Like 3
Posted

Markoss je rekao da smo odustali od Edwardsa jer ima nezgodnu povredu ledja...

Ako vec kosta koliko kosta rizik je svakako, na stranu sto ce nas natrpati u oba meca 🫣😂

Posted

Edwardsa nikako ne bih uzeo na ovu bekovsku liniju. Pritom iako je rec o odlicnom igracu, veliko je pitanje kako bi se snasao u nasem sistemu koji nije ni priblizan kao Bajernov. 

Pretpostavljam da Tomic gleda i ka NBA ligi i da ce se mozda pokusati nesto slicno kao sa Lorencom

Posted

Члан прве петорке Евролиге отишао у клуб који је прошлу сезону завршио на 17. месту. Није га само Звезда пропустила него и још 30 NBA тимова и 18 евролигаша. Очито постоји разлог зашто је то тако и зашто одлази у екипу која неће играти плеј-оф наредне сезоне. И боље што нисмо дали 2.5 милиона кошаркашу који игра само у једном смеру и вуче повреду леђа.

• Like 1
Posted (edited)

Skupo nas kosta trofej KLS i trofej ABA od proslog proleca, kada smo posle istorijskog debakla u Evroligi i 16.mesta, proglasili uspesnu sezonu jer smo pobedili Partizan kome je Kaboklo pobegao u sred plejofa. 

I zato produzili Tea, Gidru, Lazica i dali besni ugovor Yagu na 3 sezone. Sve dodje na naplatu.

Edited by Fromthecorner
  • Like 10