Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
On 6/30/2025 at 4:17 PM, Jelencom said:

Da li bi ti bolje izabrao koga da placas sa svojim parama 

За сваку фирму за коју радим, радим као да је моја,претпоставља се да знам свој посао,што се за ове наше не би рекло.Прошлогодишњи трансфери као да су рађени на штету клуба ,очај...

• Like 1
Posted
32 minutes ago, Drug Crni said:

Ovo ne može biti stvarno..jel moguće da nije neka montaža?

Stvarno, idi na link pogledaj, verovatno jos stoji. Sto te cudi, ima raznih ljudi.

• WOW 1
Posted
2 hours ago, Don Dusko said:

Dobro los je bio kostic al bogami i drugi su bili isto losi jbg.

Losa nam generacija.

Ja pre svega mislim da se ocajno radi sa decom i da ne dobijaju sansu od nasa dva najveca kluba, a strancima nije interes da im igraju srpska deca.

Posted

Hvala Mitru za sve! Uvek želim da se sećam lepih stvari kod igrača koji su igrali za Zvezdu, pogotovo toliko dugo.

Srećno ljudino na dalje i dobrodošao na tribine uvek.

• Like 37
  • Love 5
Posted
24 minutes ago, JPM said:

Ja pre svega mislim da se ocajno radi sa decom i da ne dobijaju sansu od nasa dva najveca kluba, a strancima nije interes da im igraju srpska deca.

a mozda i nisu bas takvi mega talenti kao sto misle?

ili kao sto ih menadzeri i roditelji projektuju

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
37 minutes ago, JPM said:

Imamo problem (generalno u Srbiji) na prelasku iz juniorske u seniorsku košarku, ali je isto tako tačno ovo što @NikadProtivKaline piše. Većina njih nisu novi Jokić, Bogdanović, Micić... Kao što bi oni i njihovi roditelji voleli da jesu.

Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Imamo problem (generalno u Srbiji) na prelasku iz juniorske u seniorsku košarku, ali je isto tako tačno ovo što @NikadProtivKaline piše. Većina njih nisu novi Jokić, Bogdanović, Micić... Kao što bi oni i njihovi roditelji voleli da jesu.

Ovo sto je on napisao ne kontrira ovome sto sam ja napisao. Uostalom ako se neko gura a to nije to ili ga guraju roditelji, zar nije upravo odgovorbost klubova i saveza da nadju prave a ne hajpovane talente?

Posted (edited)

Gledam ove hajlace Rivera u Makabiju.

Forte karakteristika njegove igre je Filip look-like juriš na obruč čim primi loptu bez spuštanja iste na parket ali i bez povratne. 

Samo ne znam šta ćemo sa tom kadaif frizurom...

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Uvek poštovanje prema Mitru za sve što je dao klubu.

Želim mu svu sreću u nastavku karijere i životu. Mogao je znatno više d anije bilo povreda.

• Like 38
  • Love 2
Posted (edited)

Hvala Mitrovicu za sve što je uradio za klub I nas navijače. Igrao je u skladu sa mogućnostima. Skroman momak, I pre svega na svom mestu. Nikada svojim potezima i postupcima nije ukaljao svojem ime i klub koji predstavlja. 

Što reče kolega iznad,  bio je tu kada smo se vratili na kosarkasku mapu, I dao svoj doprinos. 

Ostaje upisano da je sa našim klubom osvojio 19 titula. 

Srećno u nastavku karijere, I lepa prilika da se još jednom okusa u inostranstvu. 

Edited by No name
  • Like 12
  • Love 2
Posted

Najsmisleniji domaci igrac posle Gudurica kog smo "izbacili" za sve ove godine, ima taj kosarkaski stof.
I za one sto slabo pamte, mogla je to da bude jedna top cetvorka, steta za povrede.

• Like 12
  • Love 2
Posted (edited)

Kasnilo se sa ovim 2,3 godine 

Necu pisati pateticne postove zato sto vise ne gledam na igrace istim ocima uopste ceo sport. Mozda sam jedan od retkih koji ni ne aplaudira bivsim igracima kada dodju u Arenu vec imaju odnos kao i svi protivnici 

Neka ga povrede zaobicu i to je to 

Edited by Mile1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Ja još uvek čekam te najavljene bombe. Za sada neki potpisi ok, neki onako, neki sačuvaj bože. Ali i dalje ne vidim tu bombu. 

Edited by Sinnerman
  • Like 3
  • Ha-ha 3
Posted
3 minutes ago, Sinnerman said:

Ja još uvek čekam te najavljene bombe. Za sada neki potpisi ok, neki onako, neki sačuvaj bože. Ali i dalje ne vidim tu bombu

Pogledaj ponovo. 

Spoiler

tel-aviv-maccabi.gif

• Ha-ha 1