Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Је л зна неко што неће да ми реагује на постове пише ми ‘’sorry there is problem reacting to the content’’

Posted
Just now, quentin said:

Ako ovo stvarno ostane centarska linija...

Taman da se Bolomboj vrati iz povrede u nekoj čudesnoj formi (a neće) on je injury prone igrač i treba još jedno čudo da se desi da spoji sezonu bez 10+ propuštenih utakmica u EL. 

Injury prone bi bio svaki drugi centar u ovoj situaciji gde nije imao nijednu zamenu. Sad ima i Izundua i Rivera a Plavsic vrv ide na neku pozjamicu opet

Posted
9 minutes ago, Cavani said:

Ali komentar na objavu Bolomboja 😵‍💫

Screenshot-2025-07-02-14-43-45-607-com-i

Ali gospodin ih je naveo punim imenom, Mileta sa 1 i Markosa sa sve drugim S 😁 Ja bi bio počastvovan. 

• Ha-ha 13
Posted
6 minutes ago, grati said:

Injury prone bi bio svaki drugi centar u ovoj situaciji gde nije imao nijednu zamenu. Sad ima i Izundua i Rivera a Plavsic vrv ide na neku pozjamicu opet

Što objavljuju da se vraća u klub, ako će da ga šalju na pozajmicu?

Takav igrač se samo proslijedi dalje, ne postavljaju se objave na insta.

• Like 11
  • Love 1
Posted
22 minutes ago, Molina23 said:

Ali gospodin ih je naveo punim imenom, Mileta sa 1 i Markosa sa sve drugim S 😁 Ja bi bio počastvovan. 

Da, da ne bude zabune. Ismeja me lepo, da mi je znati koji mu je nick ovde.

Posted
19 minutes ago, quentin said:

Što objavljuju da se vraća u klub, ako će da ga šalju na pozajmicu?

Takav igrač se samo proslijedi dalje, ne postavljaju se objave na insta.

Igrac je pod ugovorom i nakon isteka pozajmice dolazi na pocetak priprema. Potpuno normalna stvar....

Posted
2 minutes ago, Valensija said:

Igrac je pod ugovorom i nakon isteka pozajmice dolazi na pocetak priprema. Potpuno normalna stvar....

Nije brate,

ako je tako onda treba da objave kao pojačanje i Lazarevića, Šaranovića, Barnu, Daču Ilića, Simona JR....

• Like 7
Posted
9 minutes ago, Valensija said:

To jeste, ali ne znam cemu objavljivanje te cinjenice kao da je nesto spektakularno. Bukvalno lik je otisao na pozajmicu i sta god da se desilo, sada bi se vratio.

Posted
7 minutes ago, The_Big_S said:

Nije brate,

ako je tako onda treba da objave kao pojačanje i Lazarevića, Šaranovića, Barnu, Daču Ilića, Simona JR....

Mozda ostaju u istim klubovima…

1 minute ago, bosMan_jr said:

To jeste, ali ne znam cemu objavljivanje te cinjenice kao da je nesto spektakularno. Bukvalno lik je otisao na pozajmicu i sta god da se desilo, sada bi se vratio.

Da obznane da je opet na raspolaganju za neku pozajmicu.😃

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Fromthecorner said:

Sta je nama Misko ikada ucinio da njegovih 15 poslednjih prosecnih igraca igraju Evroligu kod nas ? Imamo licencu na 3 godine, kada cemo da pocnemo da se ponasamo kao ozbiljan klub

Nista,cak sta vise savetuje igrace da ne dodju kod nas,videti pod Filip.

Posted (edited)

Ja mislim da treba kontaktirati ljude iz kluba da dostave spisak tema koje će biti dozvoljene na forumu. Zabraniti insajdere (pisanje na forumu upropaštava već dogovorene transfere) i spekulacije o platama igrača. Ako predsedniko ugura sina da taba loptu, forumašima reći da im se za to požale u hali, a kada to i urade pisati pasivno-agresivne postove i banovati takve mrzitelje i teroriste. To bi od foruma napravilo bolje mesto. Zauzvrat, dragi moderatori, odnosno mi, dobićemo da prisustvujemo novogodišnjem koktelu, skupštini kluba i trening utakmicama zatvorenog tipa. Ne znam kako se niko ni na jednom forumu nikad nije setio da uspostavi ovakav sistem .

Edited by robespierre
  • Like 3
Posted
26 minutes ago, The_Big_S said:

Nije brate,

ne mora nuzno znaciti da ce krenuti sezonu sa ekipom, mozda prodje pripreme itd pa bude procenjeno da je i dalje bezveznjakovic i prosledjen negde na pozajmicu

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, kojan said:

ne mora nuzno znaciti da ce krenuti sezonu sa ekipom, mozda prodje pripreme itd pa bude procenjeno da je i dalje bezveznjakovic i prosledjen negde na pozajmicu

Sve i da bude tako, prvi centar je Rivero a drugi Izundu, kakvu to razliku pravi?

• Like 3
Posted
On 6/28/2025 at 2:18 PM, Guru said:

Kostić u porazu U19 reprezentacije od Malija 10 poena, 4 skoka, 3 asistencije, uz 3/14 iz igre, 2/8 za tri i 2/6 sa slobodnih bacanja.

On 6/29/2025 at 4:56 PM, Guru said:

Danas u porazu od Argentine: 9 poena, 2 skoka, 2 asistencije, 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti, uz 3/11 iz igre, 2/8 za tri i 1/2 sa slobodnih bacanja.

On 7/1/2025 at 2:28 PM, Guru said:

U pobedi protiv Novog Zelanda: 11 poena, 0 skokova i 1 asistencija (za 16 i po minuta), 3/8 iz igre, 1/4 za tri, 4/5 sa slobodnih bacanja.

U porazu u osmini finala od Nemačke: 11 poena, 2 skoka, 0 asistencija, 2 ukradene i 3 izgubljene lopte, 2/13 iz igre, 1/8 za tri i 6/7 sa slobodnih bacanja.

• Like 2
  • WOW 2
Posted
1 minute ago, Guru said:

U porazu u osmini finala od Nemačke: 11 poena, 2 skoka, 0 asistencija, 2 ukradene i 3 izgubljene lopte, 2/13 iz igre, 1/8 za tri i 6/7 sa slobodnih bacanja.

Koji procenti 😱

• Like 1
Posted

Katastrofičan je bio Kostić na ovom prvenstvu. On dečko ima finu praćku za 3 i solidnu dužinu, to je otprilike sve od njegovih kvaliteta za sada. U odbrani ne postoji ni protiv vršnjaka, 1 na 1 ne može da prođe nikog, u kontaktu ne može da završi ništa, dodaje samo kad mora, ne učestvuje u skoku. Pa i kao takav, odskače vizuelno od ostatka ove U19 ekipe - bar liči na materijal za rad. Nadam se da će u Americi bar fizički ojačati.

• Like 9
Posted

Izgleda da se uklopio sa starijim kolegama,izgleda da nisu ni trenirali od kad je završila evroliga,to jest trenirali su oni ali kako..

• Like 1
Posted (edited)

Dakle, Kostic na celom turniru ima 11/46 iz igre. Stabilinih 23%.

Plus stabilnih 21% za 3.

Nema veze što je mali kod nas jedva i igrao, šuterski pečat KKCZ se lako vidi. Karija i Kleja bi spustili na 25% :lol_2:

p.s. njemu je koledž sjajna prilika da ovo talenta što ima malo apgrejduje, da ojača i ne bude toliko jednosmeran, inače je ovo jednosmerna ulica za neku Megu i nabijanje statistike po povratku u Evropu

Edited by NMX
  • Ha-ha 5
Posted
9 minutes ago, Guru said:

Ako nam je Kostic najbolji prospekt,onda se bas lose radi sa mladjim kategorijama..bas,bas je lose izgledao na ovom turniru.