Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Nini3112 said:

Odlicnu stvar radi marketing stvarno,svaka pohvala.

Samo što svi već danima znamo ko su pojačanja i ko će biti pojačanja.

Nedostaje mi tajnovitost malo

• Like 1
Posted
32 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne secam se da su ranije ovoliko curele informacije iz kluba, sva tri pojacanja do sada smo znali poprilicno ranije da ce potpisati. 

Ovo je prvi put da imamo licencu pa su dosta ranije i potpisali ugovore 😄

Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Sve se zna ko dolazi samo se ne zna kad će Jago, Lazić, Kenan, Nedović, Rokas i Mitrović da napuste klub. 

Pa vjerovatno kada se nadju klubovi koji će preuzeti platu ili bar dio,a kakve su sezone imali neće biti lako..

• Like 1
Posted (edited)
25 minutes ago, Taki said:

Pa vjerovatno kada se nadju klubovi koji će preuzeti platu ili bar dio,a kakve su sezone imali neće biti lako..

E to je ono o čemu pišem. A ovde se već projektuju sastavi a mi u timu trenutno preko 20 igrača imamo. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Ако нас је Филип одјавио, почиње да има смисла да задржимо Џона Брауна и да он са Изундуом буде замена првом центру са којим морамо погодити.

• Like 2
Posted

Da se još jednom osvrnem na Filipa, iako je Guru faktički zatvorio radnju.

Ne bih naravno imao ništa protiv da je ostao ali svakako neću ni plakati što nije. Ozbiljan talenat, već sada odličan igrač ali njegov mindset je ono što ne volim i generalno mislim da nije dobro spucati toliku lovu i bazirati igru na centru koji je prilično mekan i slab u odbrani.

Nemam ništa protiv da dovedemo nekog dobrog atletu na 5 i čekamo Bolomboya, a da spoljna linija bude dostojna zadatka. Jedino mi se Izundu nigdje ne uklapa i taj potpis je nejasan.

• Like 3
Posted
17 minutes ago, JPM said:

Zvanično otišli Daum i Teo u penziju. Došli Moneke, Izundu i Ojeleye.

U plusu smo. Dobro je.

Posted (edited)

Odželej je pojačanje koje mi se ubedljivo najmanje sviđa od svih koji su dogovoreni, i baš zato njemu želim najviše sreće od svih.

Naravno, i sebi želim da pojedem govno u vezi njega.

Edited by Brajant Danston
  • Like 4
Posted

Изузетно је потцењен Изунду, да је млађи бар 2-3 године, за ту улогу за коју га ми предвиђамо, јурили би га многи. Бар је то неко моје мишљење. Сад је већ аклимазизован на Европу, има добру сезону иза себе. Ова може да му буде добра одскочна даска за даље. У нападу не компликује много, у одбрани ће се сигурно мучити на почетку док не стекне неке навике и не привикне се на нешто већи квалитет противника у односу против којих је играо.

Чак и да дође нека петица носећа, не би ме чудило да он буде друга. Због крилних позиција, мораће ту много уста да се нахрани.

Ово како смо напаковали позиције 3 и 4 Nwora, Ojeleye, Moneke, Калинић... на озбиљним мукама ће бити Сферопулос да сва четворица имају по 22-25 минута у Евролиги, то значи да ће неко морати на 5 и 2 у одређеној минутажи. Не би ме чудиле хибридне петорке са свом четворицом на терену. Већ је имао то Сферопулос ове сезоне, оне петорке са Даум, Давидовац, Калинић + Боломбој на 5

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Bejn said:

U plusu smo. Dobro je.

Ma hteo sam da napišem duži upis, nego me isprekidaše nešto, pa sam izgleda nesvesno kliknuo na submit...može i da se briše. Ovako ispada samo glupa konstatacija bez ikakve vrednosti.

Posted

Само Јаго и Кенана имају уговоре на још сезона(у),ови остали су слободни ваљда и неће се продужавати,не знам за Луку да ли има још годину?Нема шта да одлазе истекли им уговори а ову двојицу неће нико(поготову за новце за које играју у Цзв)тако да и они су ту,само питање са коликом улогом али коверта се уплаћује сваки месец.

Posted
21 minutes ago, JPM said:

Ma hteo sam da napišem duži upis, nego me isprekidaše nešto, pa sam izgleda nesvesno kliknuo na submit...može i da se briše. Ovako ispada samo glupa konstatacija bez ikakve vrednosti.

Ma jok. Sasvim ti je jasan upis nego meni lose sto odlazni smer ide kilavo pa pisem svasta.

Posted

Мене однос Мишка према нашем КК јако нервира а сарадња са њим лоша.Мислим да му превише дајемо,ухлебљавамо играче и да се те стране много бољи однос има према другима,да не кажем комшијама.Свакако би га требали мало "оладити" зато што и поред његовог великог утицаја на Европску кошарку а и шире,ипак су му КК близанци значајан и велики извор прихода .

• Like 1
Posted

Trebace ovde na pleju neki mastermind(minimum 1) tipa Jasikevicius, original Diamantidis ili Huertas da poveze ovaj izrazito low iq skup individualaca Ojeleye, Nwora, Izundu, Hall(ne dao Bog)...

Ovo mi u startu mirise na katastrofu ukoliko ne dodje neko jak na lopti, koji moze i da razigra ekipu jer ovde ima premalo kreacije za EL nivo.  Vec vidim glavinanje i mucenje u pozicionim napadima nalik prosloj sezoni.

• Like 1
Posted (edited)
39 minutes ago, pachupa said:

Само Јаго и Кенана имају уговоре на још сезона(у),ови остали су слободни ваљда и неће се продужавати,не знам за Луку да ли има још годину?Нема шта да одлазе истекли им уговори а ову двојицу неће нико(поготову за новце за које играју у Цзв)тако да и они су ту,само питање са коликом улогом али коверта се уплаћује сваки месец.

Imamo mi jos igraca pod ugovorom Giedraitis, Lazic pa ovi po pozajmicama.

Mi smo sf ekipa tj ne sience fiction nego ekipa small forwarda, koliko smo ih nakrkali za svaku smo pohvalu.

Valjda imamo 6 igraca na toj poziciji.

Usput da kazem kao tutuban za kosarkasku igru da je meni sf najbezveznija pozicija u timu i nista vise od 3&D igraca na toj poziciji ne bih trazio niti trosio prevelike pare.

Kalina excluded, on donosi nesto drugo ako cak i on moze jos uvek.

Edited by nunilo
  • Like 1
Posted

У праву си и Бранко и Рокас до 2026 ,невероватне глупости.Сад нека их Дозет и сферко плаћају ,као и Кенана ,да ли би тако потписивали да је њихов клуб и њихове паре???