Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Pao mi kamen sa srca što govori dovoljno o tome kakav sam epilog priželjkivao od sage Petrušev. Daleko mu lepa kuća. Nadam se da više nikad se naši neće setiti da ga vraćaju nazad. S obzirom da nam je došao Moneke nama svakako treba centar drugih karakteristika od onoga šta nam donosi Petrušev. 

Sad ide ona teža strana priče. Nama se Plavšić vratio, došao Izundu u klubu i dalje Mitrović. A nas odbili svi centri koje smo tražili. Ne miriše na dobro. 

• Like 8
Posted

Što se tiče Petruševa, ako je ovo tačno, može se naći i rezon što je tako. Igraće u većem, organizovanijem klubu za slične pare i imaće priliku da se dokaže kao član rotacije F4 ekipe. To "član rotacije" a ne lider (kakvu bi ulogu imao kod nas) je za njega ključno, jer je vrlo moguće da se jedan takav, pičkast karakter, uplaši neke velike odgovornosti i uzme "sigurica" rešenje.

Za njega ne valja to što mislim da Barcokas njega ne želi i da će tražiti drugo rešenje na centru, čak i kada se Fall oporavi. Onda mu ponovo slede pozajmice. On u NBA neće ići, a ovakvim potezima vrlo lako može završiti na standardnoj ruti Mega pa Igokea, za jedno 2-3 godine.

Nema ljutnje, nama je možda ućinio i uslugu. On i Nedović nisu pobednici, a traže velike uloge da se ne bi durili.

Veći problem i to podosta biće sada naći odgovarajućeg startnog centra.

• Like 2
Posted

Super sto znamo na čemu smo...srećno dalje!

Ako se Motli razidje sa Hapoelom, mislim da cemo tu u ofanzovu, steta za Oturua.

Vasa bi baš bio premija

Posted

Taj Tips funkcioniše po principu "tri pa jedna" tj. promaše tri a jednu info pogode. Ne bih info za Filipa doživljavao kao nešto izvjesno, baš su dosta fulali.

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Small Owl said:

Taj Tips funkcioniše po principu "tri pa jedna" tj. promaše tri a jednu info pogode. Ne bih info za Filipa doživljavao kao nešto izvjesno, baš su dosta fulali.

Videcemo,verovatno ce se danas saznati,ali ja nesto nemam sumnju da nas je otkacio posle onog "da razmisli"

• Like 3
Posted
9 minutes ago, Milko Miller said:

Da moram da prognoziram rekao bih da je sve pogresno (Petrusev ne ostaje u Oliju, Micic ne dolazi, Plavsic na novoj pozajmici). 

Bukvalno isto

• Like 2
Posted

Polako, da vidimo dal je istina prvo.

Malo cudno s obzirom da je Barcokas tamo ostao trener.

Opet ako zaista ide tamo, bar je na vreme odlucio, pre 1 Jula, nismo ga dugo cekali i da nas je zavlacio nedeljama.

• Like 1
Posted

Nista onda, vreme je da Drcela odresi onu torbu i dovede tog Vasilija i Dzoni Wokera pa makar nam centri bili Izundu, Plavsa i Mitar.

• Like 2
Posted

Dobro jutro. Kafica se hladi, ptičice cvrkuću, Petrušev ide u Oli, nema nerviranja i stresa, jer je sve pod kontrolom. 

%$&/%#")$&")=(&$"=&$(/"%$"&=(&$(")&($)"&)($ mater!

Posted

Ne brinem ja za reket ali brinem za spoljnu liniju gdje imamo pod ugovorom CMMa, Yaga i Kenana, plus visi i dalje mač za vratom zvani Neca.

• Like 11
Posted (edited)

Ne znam odakle vam motiv da pratite sva ta dešavanja i gluposti dok se zemlja raspada

Edited by Filbi
  • Like 6
  • Love 1
  • Pumpaj! 3
Posted
4 minutes ago, Filbi said:

Ne znam odakle vam motiv da pratite sva ta dešavanaj i gluposti dok se zemlja raspada

Jedino nam to i daje neku pozitivu i skrenemo misli sa losih stvari...

• Like 5
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Zemlja se raspala još od dolaska kradikala na vlast

Do tad smo bili Švajcarska.

I ja sam zadovoljan ako ne istresemo dzak para za Petruseva. Sve bih to usmerio na Vasu.

• Like 1
Posted (edited)

I sad kreće ponovo jedna porcija politike ovde...

Elem, ne liči mi da je ovo istina za Petruševa, malo nakon svega ovakav epilog deluje nelogično.

Ako se ispostavi tačnim, a imajući u obzir da nas je nekoliko igrača odbilo na poziciji broj net, pa kada na sve to dodamo i kriterijume kojim se vodi naš sportski sektor pri dovođenju košarkaša, ne liči na dobro.

Filip, kakav takav, potreban nam je za sledeću sezonu. Nažalost, bolje od njega ne verujem da ćemo dovesti.

Edited by Brajant Danston
Posted
8 minutes ago, Rojo said:

Nije tema, neka prebace moderatori. Ali da ti odgovorim. Kradikali su na vlasti od devedesetih godina, a do tada nismo bili Švajcarska, ali jesmo bili Jugoslavija. I da, bolje se živelo, a onda je došao raspad sa ratovima i nemaštinom. I ti isti ljudi su i danas na vlasti, oteli su nam državu. 

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, Rojo said:

Nismo. Ali će te tvoji čukununuci psovati za dugovanja koja smo sad napapirčili. Nego ljudi su glupi i slepi. A i bezobzirni. Jebe im se za sve.

30 minutes ago, Petar1995 said:

Jedino nam to i daje neku pozitivu i skrenemo misli sa losih stvari...

Znači da iskeširamo Vučevića, ti bi bio happy camper i sve super. U tome je i problem, to treba videti. A možda i jedan od razloga što ni Micić ni Petrušev neće igrati ovde.

• Like 4
Posted (edited)
2 hours ago, aleksa7 said:

Дакле не да је Петрушеву било логично дати 1.8 милиона и платити обештећење, него су то морали урадити. Сад нека труст мозгова из клуба у сарадњи са интернет стручњацима по којима Филип не вреди више од милион као топ3 нападачки центар Евролиге нађе два играча и плати их заједно још више него што би нас он коштао. Једини који ми сад улива наду да ће се решити ситуација је Милан Томић; време је да заради плату.

Ako su tačne objave insajdera klub je želeo da (pre)plati Petruševa. Ako je on odlučio da ne želi da ostane ovde, ne znam šta je moglo da se uradi. A tek ne znam zašto bi internet stručnjaci bili krivi za to. 

Edited by TB Told
Posted
6 minutes ago, JPM said:

Nismo. Ali će te tvoji čukununuci psovati za dugovanja koja smo sad napapirčili. Nego ljudi su glupi i slepi. A i bezobzirni. Jebe im se za sve.

Znači da iskeširamo Vučevića, ti bi bio happy camper i sve super. U tome je i problem, to treba videti. A možda i jedan od razloga što ni Micić ni Petrušev neće igrati ovde.

Meni od sep krece kucni zatvor bez elektronskog nadzora zbog neke gluposti, svi dragi ljudi su mi preminuli, sam na ovom svetu bukv. Jedino se radujem kad zvezda pobedi i  kad je prelazni rok. Politika me ne zanima iako nisam za sadasnju vlast.

• Like 3
  • Love 1
  • Tuzno 3
Posted
7 minutes ago, Petar1995 said:

Meni od sep krece kucni zatvor bez elektronskog nadzora zbog neke gluposti, svi dragi ljudi su mi preminuli, sam na ovom svetu bukv. Jedino se radujem kad zvezda pobedi i  kad je prelazni rok. Politika me ne zanima iako nisam za sadasnju vlast.

9ywwva.jpg

Posted

svi dragi ljudi su mi preminuli, sam na ovom svetu bukv.

Žao mi je.

Politika me ne zanima iako nisam za sadasnju vlast.

Tako smo i došli do ovoga gde smo sad. Nikoga politika ne zanima "iako nisu za ovu vlast". I onda ova vlast lepo živi i uživa. Ne može da te ne zanima politika. Može da te ne zanima neka stranka ili da imaš dvoumljenje o tome ko bi tvoje stavovoe najbolje reprezentovao, ali ozbiljnu odraslu individuu ne može da ne zanima politika jer je ona svuda oko tebe, nametnuta ti je, nisi ti to birao ali moraš da živiš u tom svetu. Jebiga, nije fer ali tako je. Ako pasivno posmatraš, desi ti se moderni hitler.

• Like 13
Posted (edited)

Ako postoji mogucnost da se Bolomboj vrati makar na pola sezone, ja bih pristedeo na centru i ulupao pare na pleja i jos jednog beka, a na centru doveo neku iskusnjaru koja je odbrambeno dobar, moze da svicuje, zagradi na skoku i ne mora da zna previse u napadu. Da zna da pospremi zicer i pogodi bacanje. Kevarijus Hejs mi je bas onako tiha patnja, ali bi i Birch odradio solidan posao na jednogodisnji ugovor. Odradio je velike stvari za Fener u PO, turskom PO i na F4, a pritom ga Sfero zna kao igraca. Opet racunam, da u postojecoj situaciji, Milan Tomic treba da pokaze da ume da radi svoj posao i da vidi i iskopa nesto sto ja ne vidim

Edited by Gudura
  • Like 11
  • Thanks 1