Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li je za ovu temu tj znam da nije. Mozda bude nekom zanimnjivo Branko Lazic je danas bio na protestima. Znam da je on okarakterisan kao sns clan ali eto vise nije. Ako nekome smeta ovaj post izbrisisite i izvinite...

• Like 11
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 4
Posted (edited)

jao ljudiiii, dajte tog Vasu i da se još više urnišem od alkohola sad na rodjendanu 🙏🙏🙏

Edited by mindgame
  • Like 4
Posted

Kad kombinacija besa i apatije zbog stanja u drzavi i jucerasnjih događanja uspe da uništi i draž prelaznog roka, onda je sve u kurac otislo.

• Like 13
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

@Laza kapiten

Ne treba zaboraviti da je Laza bio potpisnik na onom spisku podrske AV, da mu je neko hakovao telefon pa kacio neprimeren sadrzaj za ovu vlast itd.

Ali...ALI

Ljudi grese ali se ljudi i opamete. Dodje iz dupeta u glavu (da sad ne ulazim u to kako se dolazi na te spiskove podrske itd). Ako ce hulja da padne, trebaju nam pored ljudi koji su tu godinama i pokajnici koji ce da povuku za sobom i druge pokajnike i tako prosire front. Utopije i romansirane price tipa ne treba nam niko, sami cemo, neka ga tamo (ko god da je u pitanju) - naivno i glupo.

Bravo, Lazo.

• Like 8
Posted (edited)

Slazem se da je to prelaz iz SNS u opoziciju, ali ne mislim da je dovoljno da se nadje na temi prelazni rok 24/25 jer se prelaz desio ranije.

Hajde da se koliko toliko drzimo teme, pa ako nema novosti, makar i ne pisali nista.

Edited by bosMan_jr
  • Like 2
Posted
21 minutes ago, NMX said:

Ne treba zaboraviti da je Laza bio potpisnik na onom spisku podrske AV, da mu je neko hakovao telefon pa kacio neprimeren sadrzaj za ovu vlast itd.

Igrom slučaja sam skoro saznao reakcije i posledice objavljivanja tog storija. Čoksa dobio nervni slom, čuveni dolazak do fabrike i brza kontrola štete kroz hakovanje. Ako ne grešim nakon toga je usledio i zvaničan potpis, pa i investicija u Čoksin stambeni kompleks.

Uvek je dobro izaći čist, ali pitanje je koliko je to u Lazićevom primeru za pohvalu. Već je obrnuo krug hakovanja, podrške i potencijalno prikupljenog kajmaka nakon istog. 

Posted
21 minutes ago, kendrick duckworth said:

Igrom slučaja sam skoro saznao reakcije i posledice objavljivanja tog storija. Čoksa dobio nervni slom, čuveni dolazak do fabrike i brza kontrola štete kroz hakovanje. Ako ne grešim nakon toga je usledio i zvaničan potpis, pa i investicija u Čoksin stambeni kompleks.

Uvek je dobro izaći čist, ali pitanje je koliko je to u Lazićevom primeru za pohvalu. Već je obrnuo krug hakovanja, podrške i potencijalno prikupljenog kajmaka nakon istog. 

Sve jasno, ali bi bilo lepo da se i neki drugi likovi koji su magicno postali opozicija pojave na protestu fizicki, a ne samo nacrtani na banerima i transparentima. 

• Like 9
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted

Kalina i Deda, sada Laza, ma koliko da se iskompromitovao ranije.

Sa Zvezdine strane od aktivnih igraca imamo u koga da se zakunemo. Plus Štime, Milenko Topic. Valjda ce i neki drugi koji kao daju podrsku studentima, da se pojave na protestima.

• Like 12
  • Ha-ha 3
Posted

Ljudi su toliko razočarani pre svega stanjem u državi, ali i u klubu, te se više ne reaguje na poluinformacije i otvaranje očiju kad god se dešava neko sranje u klubu. Sad se i fizičko prisustvo na protestu predstavlja kao nešto loše.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Čvarkov said:

Ljudi su toliko razočarani pre svega stanjem u državi, ali i u klubu, te se više ne reaguje na poluinformacije i otvaranje očiju kad god se dešava neko sranje u klubu. Sad se i fizičko prisustvo na protestu predstavlja kao nešto loše.

Ko to ovde radi?

Posted
1 minute ago, alokin said:

Upravo najavljeno novo pojačanje,  samo pitanje ko?

Pa već 2 dana kruže slike Odželeja što sa Miškom, što sa aerodroma, što sa lekarskih pregleda…

• Like 3
Posted

Дабогда као Боломбој постао миљеник навијача након што је ушао на мала врата! ❤️🤍

• Like 21