Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Najjace da Ivanovicevo 10. mesto sa pet vezanih pobeda ne moze da se poredi sa Janisovim desetim mestom gde ga je inace ugurao isti taj Sef Stanice pobedom nad Armanijem.

Do kupa i produzenja Sferopulosa sezona je bila odlicna sa 16-10 u EL, nakon toga vise nego katastrofalna pa i blamantna, za sta snosi ogromnu krivicu.

И обавезно као аргумент наметнути играчи, а Душко у тој сезони довео једног играча који је могао да игра само последњих 9 кола.

После тога је и са Басконијом ушао у плеј оф без његове селекције, а ове године без његове селекције је избацио Милано и узео титулу у Италији.

Ко је какав тренер види се из тога колико може да извуче из играча.

• Like 19
  • Thanks 2
Posted
Just now, Carl Johnson said:

Vasa je bio na razgovoru s Drcelicem, i odjavio ga je, zna preko Mitrovica kakvo je rasulo u klubu, nije lud decko da dolazi u ovu ludnicu.

Jeste bas zna. Eno raspituje se za mesalice i kranove za Bezaniju i Zemun.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Carl Johnson said:

Vasa je bio na razgovoru s Drcelicem, i odjavio ga je, zna preko Mitrovica kakvo je rasulo u klubu, nije lud decko da dolazi u ovu ludnicu.

Koji je jedan od glavnih simptoma problema u klubu. 

• Like 4
  • Thanks 2
  • Ha-ha 6
Posted
6 minutes ago, Bejn said:

A ovo veze sa temom i košarkom  ima kakve? 

Čovićevi ćaciji sastavljaju ekipu po Čovićevom receptu, ovde se pišu lamentacije o Čovićevom košarkaškom delovanju, eto kakve.  

Što sam, naravno, eksplicitno napisao već u sledećem postu, da si ga pročitao ne bi uleteo ovako kao padobranac, izbegli bismo dodatno zatrpavanje teme ovom besmislenom diskusijom.

• Pumpaj! 1
Posted (edited)

Kada se vec pominje KKP i domaca takmicenja, najvaznija pouka je da je njihov 5. bek koji gotovo da nije imao ulogu u EL tu postizao po 40 poena, dok su nasi milioneri, nezainteresovani i zanemocali Neda, Kenan, Cmm, Yago bili non faktor.

A mi smo kao isli na sigurno.

Zato mi se recimo Nwora najvise dopada od svih potencijalnih pojacanja.

Edited by Cavani
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, СтелаРоса said:

Od svih pobrojanih igraca jedino je Nedovic bio projektovan sa bitnijom ulogom (drugi bek 15-20 min), svi ostali su u rosteru od 10. do 16. igraca otprilike. Da nije bilo dugih povreda Bolomboja i Dauma to bi jos vise smanjilo minutazu Mitrovicu i Davidovcu recimo.

Reveal hidden contents

image.png

Evo recimo ko kod komsija zauzima ta mesta i nisam siguran da bih se menjao sa njima:

Reveal hidden contents

image.png

Ja sam sto se tice domacih igraca prvo za Nedovica rekao da ne treba da ostane, bas zato sto je uz Kalinica i Petruseva domaci igrac sa najvise minuta i sa najznacajnijom ulogom. Lazic, Dobric, Mitrovic, Teodosic me zaista ne zanimaju previse dok god ispred njih imamo bar dve opcije na tim pozicijama. Neko mora da popuni i ta mesta, a ja sam vise puta ovde pitao kakve igrace vidite u tim ulogama i ne secam se da sam dobio odgovor. 

Nemam nameru da se ponavljam. Ja sam već postavljao statistiku gde se vidi da ti navodno treći igrači na svojim pozicijama igraju znatno više nego njihove kolege u drugim timovima. A te minute moraju da dobiju nauštrb igrača koji su kvalitetom ispred njih. 

Da ne pominjem je im svima zajedničko višak godina i manjak atletike. Neozbilno je napisati da je 7 igrača nebitno za bilo koji tim. 

Uvek bi umesto zaslužnog veterana izabrao atletski jakog igrača od 23-26 godina koji tek treba da se bori za minutažu. ABA i KLS pokazuju šta je bolji izbor. 

• Like 1
Posted (edited)

Sećam se jedne Guruove analize igre Donte Hola, mislim da je bila upotrebljena sintagma smeće od igrača. 😄

Edited by robespierre
  • Like 8
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted
18 hours ago, mile-r said:

Svaka čast Barcokasu. Pročitao ga je za ocenu 10 po pitanju igračkih i karakternih osobina.I sve što je rekao u potpunosti se slažemi sada ga još više cenim.Ako je tačno da smo se dogovorili sa Olijem, a ovaj puding nas sada pokušava zavlačiti nekoliko nedelja u pokušaju da ostvari svoj san da konačno nadje neki klub u Nba

Druže , imaš ne par nedelja, nego par dana i kraj !!!

😄

Mile® na merdevinama. Dobro nam dosao nazad!

Otvori Lessort frizider malo jace, a unutra se zatrese puding. Lessort: "Smiri se, dosao sam po pivo".

Spoiler

Vozio se puding u busu za Grcku, i kaze mu sofer zalizanko  da se veze, udarice glavom u prozor. Kaze puding: "Sta ti meni da se vezem, ja sam puding!"

Sofer se naljuti, i krenu da vozi ludacki, 90km/h u krivinu, treca, cetvrta, razvija 120km/h, i naglo zakoci. Puding jadan udari glavom u prozor. Sofer zastane, pogleda pudinga i nastavi da vozi. Sad sofer vec ljut, ide 130km/h, pretice sve redom, ulijece u krivinu i naglo zakoci. Puding jadan opet udari glavom u prozor. Sofer ustaje i prilazi pudingu: "Ako jos jednom udaris u prozor izbacicu te iz autobusa". Nastavlja da vozi ludacki 130km/h, 150km/h, ulijece u krivine, puding se drzi, ne da se, naginje desno, lijevo, znoj, veliki napor.. Ide sofer 160 km/h, 180km/h, puding se ne da, drzi svom snagom, sofer dogura do 200km/h, i naglo zakoci. Puding se skliznu sa sjedista poleti, i udari opet glavom u prozor. Pridje sofer pudingu: "Jesam ti rek'o ja nesto?", i izbaci pudinga iz autobusa.

Prastajte moderacijo!

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
8 minutes ago, Fromthecorner said:

Napisao je Urbonas da ga juri par timova ali da je u igri obestecenje, znas li koliko je?

Nemam pojma nista osim da ne bih voleo da ga vidim blizu kluba

Posted (edited)
4 minutes ago, Petar1995 said:

Pakleno pojacanje bi bilo..

Al bi maltretirao Tajrika..

Čime? Onim pikljavim pilećim nogicama? Polomio bi ga Tajrik kao grisinu. 

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
38 minutes ago, robespierre said:

Cela diskusija je počela komentarom najvećeg Čovićevog fana da je potrebna čistka u klubu.

Ako ti nije jasno kako se diskusija razvila u ovom pravcu na temi prelazni rok, u kom se po ko zna koji put primenjuje Čovićev oprobano katastrofalni koncept dovođenja pojačanja, samo ovaj put sproveden od strane njegovih ćacija, ili čitaš dijagonalno ili je nešto daleko gore u pitanju. 

Ili učestvuj u diskusiji ili je preskoči, nemoj da moderatorišeš forum i pozivaš se na pravilnik. 

Cemu ovo ljepljenje etikete? 

Covjek je iznjeo cinenicu i to je tako a sve ostalo su babske price koje su mozda tacne a mozda i ne. Takodje tvoje poredjenje sa Vucicecem nema veze sa vezom. Ako Danilo ili ko vec sa 4x vecim budzetom napravi makadam umjesto auto puta naravno da ce ljudi reci pa jbg i Vucic kakav god da je buje bio ovoliko nesposoban.

Na kraju krajeva i tog Sfera koji se ovde brani kao da je najveca legenda Zvezde  je dove Covic  kojeg cemo kriviti i kad u grobu bude bio jer to je popularno. 

Svagdje u svetu trener placa za lose rezultate osim u jednom klubu a sad izgleda i u drugom i ocigledno da prepisujemo.

• Thanks 1
Posted
13 minutes ago, TB Told said:

Nemam nameru da se ponavljam. Ja sam već postavljao statistiku gde se vidi da ti navodno treći igrači na svojim pozicijama igraju znatno više nego njihove kolege u drugim timovima. A te minute moraju da dobiju nauštrb igrača koji su kvalitetom ispred njih. 

Da ne pominjem je im svima zajedničko višak godina i manjak atletike. Neozbilno je napisati da je 7 igrača nebitno za bilo koji tim. 

Uvek bi umesto zaslužnog veterana izabrao atletski jakog igrača od 23-26 godina koji tek treba da se bori za minutažu. ABA i KLS pokazuju šta je bolji izbor. 

Naravno da nisu nebitni, ali ako ispred njih imas 10 igraca u rosteru od kojih se njih 7 raspadnu u najbitnijim momentima sezone onda ne vidim kako su tih 7 igraci najveci problem tima.

Drzati mladje igrace (23-26) na poziciji broj 12 ili 15 u rosteru ne vidim kako moze da znaci ni njima ni nama. Pogotovo ako su u pitanju stranci ili talentovaniji igraci koji bi sigurno bili nezadovoljni takvom ulogom. A ako su stranci, onda u KLS koji pominjes ni ne bi mogli da se pokazu, kao ni u kupu.

Posted
27 minutes ago, Cavani said:

Najjace da Ivanovicevo 10. mesto sa pet vezanih pobeda ne moze da se poredi sa Janisovim desetim mestom gde ga je inace ugurao isti taj Sef Stanice pobedom nad Armanijem.

Do kupa i produzenja Sferopulosa sezona je bila odlicna sa 16-10 u EL, nakon toga vise nego katastrofalna pa i blamantna, za sta snosi ogromnu krivicu.

Naravno da moze da se poredi, ali samo po tome koliko su im se ekipe raspale u najbitnijim utakmicama. Dusko je vezao te pobede kada smo matematicki izgubili sanse lako se zaboravlja da smo pre tih pobeda imali raspad protiv Zalgirisa, ponizavanje od Albe na domacem terenu, preokret raspale Panate sa pomocnim trenerom. Janisu je jedini veci kiks bio Zalgiris kuci, gubio je od Efesa (najbolja forma u tom trenutku), Real Madrida i tad aktuelnog sampiona Evrope. 

• Like 2
Posted (edited)

Drčela je dao podršku Janisu, mislim da se tu priča završila. Sigurno zna da li je on izgubio svlačionicu ili nije. Svakako treba analizirati neuspeh sa kraja sezone.

Nadam se samo bržoj igri u narednoj sezoni, jer deluje da će nam to biti glavna prednost. Ako opet guramo većinski pozicione napade piši propalo.

Edited by NikolaTest
Posted
40 minutes ago, Carl Johnson said:

Inace, Bagzi navodno juri Dontu Hola… 

I on nam je jebao mater prošle sezone..

Stari dobri, oprobani recept

Posted
23 minutes ago, Borky said:

Cemu ovo ljepljenje etikete? 

Covjek je iznjeo cinenicu i to je tako a sve ostalo su babske price koje su mozda tacne a mozda i ne. Takodje tvoje poredjenje sa Vucicecem nema veze sa vezom. Ako Danilo ili ko vec sa 4x vecim budzetom napravi makadam umjesto auto puta naravno da ce ljudi reci pa jbg i Vucic kakav god da je buje bio ovoliko nesposoban.

Na kraju krajeva i tog Sfera koji se ovde brani kao da je najveca legenda Zvezde  je dove Covic  kojeg cemo kriviti i kad u grobu bude bio jer to je popularno. 

Svagdje u svetu trener placa za lose rezultate osim u jednom klubu a sad izgleda i u drugom i ocigledno da prepisujemo.

Evo ti ga predsednik KSS čestita Partizanu titulu, hvali domaću osnovu i komentariše jesu ili nisu Zvezdini igrači stari i nametnuti treneru.

Pitao bih te da pojasniš to o bapskim pričama i zašto predsednik KSS u čestitki Partizanu više komentariše situaciju u Zvezdi, ali neću, ima i više nego dovoljno materijala da se od sada smatraju za trolovanje teme.