Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Gardista said:

Mogu samo da vam kazem da informacije dobijam od coveka koji je sponzor kluba.Prosle godine mi je covek rekao sva pojacanja pre nego sto su objavljenja ..tako da je covek pouzdan …recicu vam samo da se ozbiljno pregovara sa Metuom..toliko imam da kazem..posto vidim da generalni ljudi nemaju poverenja i sve im je lupanje gluposti itd ..nemam razloga za tim..samo sam dosao da podelim informaciju koju imam ..necu vise pisati 

i da smo dogovorili Vasu ? iz tvojih usta u Božije usi 

• Like 1
Posted
4 hours ago, Guru said:

Carter je taj kreator, kako će svoj stil igre preneti na EL nivo ćemo videti, al' on primarno igra sa loptom i kreira iz p&r-a sa pozicije SG. Pored njega je potreban i jedan PG koji ume da igra p&r i ima dobar šut i onda će CMM-ovi (brojni) nedostaci u pozicionom napadu biti koliko-toliko ispeglani.

U teoriji ovo zvuci kao neki vec pominjani Maodo Lo, ali onaj iz Albe, ne ova rashodovana verzija...

Posted

Taman da se on i Bolomboj vrate u isto vreme... Do tada neka igra Izundu a onda ce igrati Bolomboj i Metu 😀

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Moneke - ko je nezadovoljan ovim potpisom verovatno kosarku gleda samo kroz neke brojke, kroz neku teoriju...

Moneke nisu samo brojke. On donosi mnogo vise. Mislim da smo doveli odlicnog igraca a pre svega velikog gotivca, pozitivca, krvavokolenasa, postenog i ispravnog lika. Meni to mnogo znaci. Da gledam takvu osobu, takvog igraca u nasem dresu. 

Prisetimo se malo off the court stvari...

Meni je posle ovog bilo jasno da ce on igrati u Srbiji, sad da li za nas ili komsije, to niko nije znao.

Sa nasim buducim pojacanjem:

Sa nasim sadasnjim ili bivsim igracem:

Konekcija sa fanovima vec postoji, a od 2:15 pominje i CMM kao jednog od omiljenih saigraca (nekako se nadam da ce to probuditi i CMM-a naredne sezone):

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Kooineeperk said:

Moneke - ko je nezadovoljan ovim potpisom verovatno kosarku gleda samo kroz neke brojke, kroz neku teoriju...

Ma ne, jedini razlog zašto nema velikog hajpa je taj što je Čima izašao iz relativno loše sezone. Da je došao pre godinu dana pao bi forum. 

Posted
1 hour ago, m0k1 said:

Taman da se on i Bolomboj vrate u isto vreme... Do tada neka igra Izundu a onda ce igrati Bolomboj i Metu 😀

Već smo planirali da nam se igrač vrati početkom 2026, pa pošto Bolomboj hoće da raskine ugovor, onda tražimo zamenu na toj poziciji. 

• Like 1
  • Ha-ha 14
Posted
33 minutes ago, Rojo said:

Ma ne, jedini razlog zašto nema velikog hajpa je taj što je Čima izašao iz relativno loše sezone. Da je došao pre godinu dana pao bi forum. 

Pao mu moral jer smo mu oteli CMMa... evo sad, reunited. Pa da vidimo. 

Posted
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Baskonija nije bila spremna da posle top 8 sezone zagrize još ozbiljnije i nadogradi roster i to u trenutku kada su imali dobru osnovu za to. Sad su zakasnili za to. 

Posted
7 hours ago, Gardista said:

Mogu samo da vam kazem da informacije dobijam od coveka koji je sponzor kluba.Prosle godine mi je covek rekao sva pojacanja pre nego sto su objavljenja ..tako da je covek pouzdan …recicu vam samo da se ozbiljno pregovara sa Metuom..toliko imam da kazem..posto vidim da generalni ljudi nemaju poverenja i sve im je lupanje gluposti itd ..nemam razloga za tim..samo sam dosao da podelim informaciju koju imam ..necu vise pisati 

• Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, Kooineeperk said:

Kod nas samo mala začkoljica ima a to je drugi trener i sistem igre.. Već vidim pet napada po utakmici u zadnjoj sekundi koje rešava Čima ili Kodi trojkom preko ruke u vrh table.

P.S. Je li se ovo Bloods konačno vratio iz pekare?

Posted
7 hours ago, Gardista said:

Tebra, niko ti ne traži da ne pišeš već da vodiš računa šta komuniciraš i kako komuniciraš na jednu vrlo osetljivu temu na forumu. Lako to sve ode dođavola kod nas, ljudi krenu da maštaju, tema ode na desetu stranu. Zato je i pisano ovo oko relevantnih izvora informisanja. Ni oni ne pogode sve, ali se ipak uvodi neki red.

Savet je da se, pre nego što izbaciš upis, posavetuješ sa moderacijom, njima napišeš ko ti je izvor (u privatnoj poruci možeš da im navedeš i ime toga ko ti je izvor, neće biti javno dostupno), sačekaš dozvolu da objaviš, i onda objaviš. Time izbegavaš i posprdne odgovore ostalih forumaša i eventualne kazne moderacije.

Pozdrav. 

• Like 4
Posted
1 hour ago, mister-no said:

Nije, upoznao je prekarevu kci, i zaposlio se tamo... i osamostalili se, sada drze svoj lokal u Irigu i rade dostavu po Fruckacu. 

Ko je razumeo poruku, razumeo, ko nije, neka pogleda Zvezda - MZT 01.02.2016. i sve ce mu biti jasno. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
17 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije, upoznao je prekarevu kci, i zaposlio se tamo... i osamostalili se, sada drze svoj lokal u Irigu i rade dostavu po Fruckacu. 

Ko je razumeo poruku, razumeo, ko nije, neka pogleda Zvezda - MZT 01.02.2016. i sve ce mu biti jasno. 

Spoiler

• Like 1
Posted
1 hour ago, mister-no said:

Ne znam zašto odmah tako negativno, čovjek samo poznaje sponzora košarkaškog kluba kojem Dozet brifira šta i kako se dešava u klubu (jebi ga, pa normalno je da sponzor zna takve stvari) a ovaj, kao svaki čovjek pun empatije, želi sa nama da podijeli informacije. 🤩

Posted
9 hours ago, Sokmeniki said:

Ne znam gdje bih mogao da napisem, moram ovde jer je ovo jedina tema otvorena, a mora se napisati da se ne bi slucajno zaboravilo.

Janis Sferopulos je tri puta zaredom izgubio od Spartaka Subotice.

I to od Spartaka bez Amerikanaca. Zaista jedna od najvećih bruka u novijoj istoriji kluba. Da su šmekeri, kao što nisu, junske plate komplet bi uplatili u dobrotvorne svrhe da se iskupe, a Janis bi u subotu trebalo volonterski da mota girose za studente.

• Like 34
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Ma sta ste napali coveka, sponzor malo slabije prati kosarku pa je pomesao Metua i Monekea, zna da je Nigerijac na M u pitanju, hteo je da vam kaze da dolazi Moneke.

Posted
11 minutes ago, Petar1995 said:

Kako vam se cini novi marketing kluba za najavu igraca?

Mada kao sto kaze kolega @Čočovise jedva cekam odlazni rok...

Meni top kao i uvek 🔴🔥

• Like 3
Posted

Nema veze sa prelaznim rokom, ali posto je druga tema zakljucana, samo bih da se zahvalim upravi kluba, treneru i igracima u ime Partizana na poklonjena dva trofeja. Svaka cast svima sto su sastavili roster koji nije mogao da pobedi Spartak kojeg je Partizan u dva meca razvalio 40 razlike sa dva i po igraca. 

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
33 minutes ago, Chaos Is Me said:

a Janis bi u subotu trebalo volonterski da mota girose za studente.

Kako bi ga Jani rotirao a?

gyroscopic_grill.gif

• Love 2
  • Ha-ha 12
Posted (edited)
48 minutes ago, Chaos Is Me said:

I to od Spartaka bez Amerikanaca. Zaista jedna od najvećih bruka u novijoj istoriji kluba. Da su šmekeri, kao što nisu, junske plate komplet bi uplatili u dobrotvorne svrhe da se iskupe, a Janis bi u subotu trebalo volonterski da mota girose za studente.

Tako je. I jedna od stvari koje su se pricale nakon poraza jeste da ovo moze biti prekretnica kao u fudbalu Vozdovac i da se krene sa ciscenjem u klubu.

Samo ljudi izgleda zaboravljaju ko je prvi napustio klub nakon poraza od Vozdovca.

Edited by Sokmeniki
  • Thanks 1