Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
Just now, Zvezdinho said:

F4 je u BG sledece godine,znaci mora da se ide all in.Micic,Nwora,Gudura,centar umesto Boce.

Gudura je završio u Olimpiji već.

Posted

Ide prica(ne znam da li je istina) da se u nigeriji sjebalo nesto 1991 i da nisu imali slike na tv-u skoro godinu dana, kazu neki stari ljudi da se slika pojavila tog famoznog dana 29. 05. 1991, tome je predhodila velika oluja neki kazu nezapamcena, cela nigerija je tada upalila tv na kojem je bila cuvena utakmica Crvena Zvezda-Olimpic, kada se Crvena Zvezda popela na krov evrope, legenda kaze da je tog dana cela nigerija zavolela crveno bele boje...

• Like 1
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 17
Posted
7 minutes ago, StiviKivi said:

Kenan pozdravlja 🔥 dolazak Monekea na Eurohoops objavi. 😅 

5 minutes ago, forumko topic said:

jadan, još nije saznao da će da bude vejvovan 

go-away.gif

• Like 1
  • Ha-ha 10
Posted

Е вала ако Хејс-Дејвис може бити најбољи играч првака Европе, а путује током сезоне редовно ТУРИСТИЧКИ у својој режији по Европи ИЗМЕЂУ утакмица које игра, моћи ће и Монеке једном недељно да сними сат времена подкаста и баци десет клипова за десет месеци. 😁

Posted

2 hours ago, JPM said:

Jao sad ce oni naslovi u novinama kako je Chima dosao jer mu se svidja Janisova ideologija.

A mi posle dve godine ne znamo koja je to ideologija 😄

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
43 minutes ago, aleksa7 said:

Е вала ако Хејс-Дејвис може бити најбољи играч првака Европе, а путује током сезоне редовно ТУРИСТИЧКИ у својој режији по Европи ИЗМЕЂУ утакмица које игра, моћи ће и Монеке једном недељно да сними сат времена подкаста и баци десет клипова за десет месеци. 😁

To bi objasnilo zašto je pokidao na F4 i bio MVP

Posted
2 hours ago, aleksa7 said:

Давидовац је ове сезоне, у којој је конкуренција на његовим позицијама била драстично мања него што ће бити наредне сезоне, само четири пута играо 20+ минута у Евролиги:

1. кад смо први пут икад победили Барселону у гостима, а он дао кош за победу
  2. кад смо победили откровење сезоне Париз, а он лупио три банане
  3. кад смо победили лидера Евролиге у гостима без центарске линије, а он избацио Фала из утакмице и имао 15 индекса
  4. кад смо били на зицер Рокаса од победе против првака Европе и оверу домаћег терена у плеј-ину, а играли смо са ровитима Луком и Даумом уз Филипов проблем са фауловима

Успут је Давидовац у Евролиги трећи играч са позиција 3/4 по процентима шута, пети по офанзивном рејтингу екипе са њим на терену и четврти по разлици офанзивног и дефанзивног рејтинга екипе када је он у петорци. Тако да, осим што је злонамеран, овај твој упис успут и нема никакво упориште у бројкама на које се тако самоуверено позиваш.

ubise se evroligasi da kupe Dedu...

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, Zli Coban said:

Ide prica(ne znam da li je istina) da se u nigeriji sjebalo nesto 1991 i da nisu imali slike na tv-u skoro godinu dana, kazu neki stari ljudi da se slika pojavila tog famoznog dana 29. 05. 1991, tome je predhodila velika oluja neki kazu nezapamcena, cela nigerija je tada upalila tv na kojem je bila cuvena utakmica Crvena Zvezda-Olimpic, kada se Crvena Zvezda popela na krov evrope, legenda kaze da je tog dana cela nigerija zavolela crveno bele boje...

Stvarno treba pazariti nigerijsku zastavu velicine parkinga dogodine kako je krenulo. A imali smo vec brata Odza, nikada zaboravljenog

• Tuzno 1
Posted (edited)
5 hours ago, Bogoljub Gagic said:

На који састав ако од стартера знамо само Калинића и Монекеа?

И даље не знамо ко ће бити стартер на 1, 2 и 5. 

5 hours ago, rossi said:

Jos uvek nam fale vrhunski igraci na pozicijama 1, 2 i 5

Ne zanosite se sa starterima i na 1 i na 2. Kodi ce nam biti prvi plej i tako treba da bude, jedino sto je moguce je da dovedemo kombo (ili klasicno beka) kapitalca koji ce imati vecu minutazu od Kodija. Ono sto je potrebno jeste da se Janis urazumi i da promeni stil igre jer ovakva ekipa kakva se nazire ne moze da igra ono sto je on forsirao veci deo ove sezone. Ako mu ne odgovara brza kosarka nek ide u Zalgiris i centrira lopte na Danstona i Birutisa. 

Druga zabluda koja se ovde opet provlaci je da ce Kalinic da ide negde, vazi ima ugovor od 1m plus i sad ce da zapali u Suboticu da peca i igra ligu sampiona. Jedino sto moze da se desi je da dobije manju minutazu sto je i pozeljno jer se ove sezone videlo da ne moze da guli celu sezonu na velikoj minutazi uz konstantan doprinos.

Meni ovo sto se nazire ne izgleda toliko lose koliko se predstavlja. "Doveli" smo dva jako dobra sutera, jednog beka koji moze dosta toga da ponudi u napadu dok nije rupa na drugoj strani i atletu koji donosi skok i prodor igru (ovo nam je uz sut najvise falilo ove sezone). Izundu mi tu jedini mozda strci ali na centarskoj poziciji imamo dva ogromna znaka pitanja (Petrusev, Bolomboj) tako da mislim da ce se to poslednje resavati. Jedino sto ovde upadljivo fali je neko ko ce preuzimati odgovornost i praviti razliku na bekovskim pozicijama, bez toga mislim da su nam dometi drasticno manji. 

Edited by Creed Bratton
  • Like 1
Posted

Kapitalac mora doci ili na 1 ili na 2. Tu nema nikakve dileme. Oko toga ne sme da bude spora.

Meni je logicnije da dodje na 2 ili 2/1, jer Karter sam ne može, a ne verujem da se u klubu uzdaju previše u Nedovića. 

Kodi, ?, Miljenovic

?, Karter, Nedović

Kalina, Nwora, Dobrić

Moneke, Odzelej, Deda

Petrušev, Bolomboj, Izundu

plus zamena za Bolomboja do januara

Imaju dve filozofije:

1. Ofanzivni plej sa slabijom odbranom i dobar bek defanzivac sa dobrim sutom

2. Defanzivni plej sa jakim telom i ubica bek sa slabijom odbranom(npr Forest+Hauard)

Posted (edited)

Kako me je ovaj prelazni rok vratio u detinjstvo. Jedini problem je bio kod koga se "spava" i da li smo skupili pare za iznajmljivanje sonija na 24h. Babangida i Džej Džej Okoča i pikanje pes-a cele noći. Idemo Nigerija!!!

Spoiler

maxresdefault.jpg

Edited by Čvarkov
  • Like 8
Posted

Kakvog ste mišljenja o Tajleru Dorsiju generalno kao nekom kog bi mogli za manje para da dovedemo? Ima jako lošu sezonu u Oly - ju ali nije mogao da zaboravi da igra košarku... Čisto danas razmišljam nešto o njemu pa me zanima mišljenje.  On se meni baš sviđao ranije. Ne znam kakav ugovor ima miti šta se planira sa njim.

8 minutes ago, slobodan1988 said:

Pozitivna stvar je što se neće odužiti saga oko njega ako je ovo sve tačno za deadline

• Like 3
Posted
6 minutes ago, StiviKivi said:

Kakvog ste mišljenja o Tajleru Dorsiju generalno kao nekom kog bi mogli za manje para da dovedemo? Ima jako lošu sezonu u Oly - ju ali nije mogao da zaboravi da igra košarku... Čisto danas razmišljam nešto o njemu pa me zanima mišljenje.  On se meni baš sviđao ranije. Ne znam kakav ugovor ima miti šta se planira sa njim.

Pozitivna stvar je što se neće odužiti saga oko njega ako je ovo sve tačno za deadline

mislim da je kao igrac bas solidan, a za nas bi bio sigurno bolji nego Ajzea. Ume sa loptom u rukama i da spusti dribling. Jedino sto mi se kod njega ne svidja je sto je sklon povredama i to mu je znacajno uticalo na karijeru. Pratio sam bas mečeve zadnje njihove (pao oly) lik se zapalio u zadnjoj tekmi čini mi se. Sve u svemu, mislim da će ga zadržati tamo i da ima ugovor 

Posted

Jedino ako vec imamo neku azdaju na cekanju, za startnog centra. Sve ostalo mi skroz nelogicno da toliko pozurujemo Olimpijakos.

Svakako mislim da Filip tamo nece igrati, da ga Barcokas nece i da ce mu uslediti klupa cim nadje nekog boljeg (po njemu) za tu ulogu.