Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Boxy said:

Nema veze sa trenutnim mecevima, ali sam na areni videla reklamu za arena premium 4,5 i arena tenis.

Bila je najava za to pre neki dan, jedan od tih premijuma ce biti samo za trke, Moto GP i valjda F1.

• Like 1
Posted

Imacemo sudar nikad jaceg Frica na travi protiv Alkaraza koji je ovde izgubio par setova, dakle nije na nivou onih igara iz prethodne dve sezone ovde. Pa da vidimo da li ce to biti dovoljno za vise od jednog seta, posto je bez obzira na sve Spanac dva koplja igracki iznad protivnika.

• Like 1
Posted

Trava nije ista na startu turnira i kasnije, pa je i ocekivano da Alkaraz deluje ranjivije u prvom delu turnira nego kasnije, nesto slicno kao Nadal.

Pritom, bez namere da uvredim delgija, Fric je bezveznjak koji nema cime da ugrozi ovaj nivo igraca, iako bih voleo da nisam u pravu i da vidimo kvalitetan mec ovde.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Trava nije ista na startu turnira i kasnije, pa je i ocekivano da Alkaraz deluje ranjivije u prvom delu turnira nego kasnije, nesto slicno kao Nadal.

Pritom, bez namere da uvredim delgija, Fric je bezveznjak koji nema cime da ugrozi ovaj nivo igraca, iako bih voleo da nisam u pravu i da vidimo kvalitetan mec ovde.

Oooo, ne nikako.

Alkaraz mora proći kako zna i ume, Siner ne sme uzeti ovaj Vimbldon, ne posle onoga da Grišom.

Novak će verovatno izgubiti, a Fric da mu ide u finale.,..brrrr...premda je znatno popravio igru.

• Like 2
Posted

Ja sam se tek polovinom treceg seta ukljucio u mec, i ono sto vidim je da Fric ocajno reternira cak i na drugi i da mu je bekhend kilav, pa se pitam kako je uopste uspeo da uzme set sa takvom igrom ..................

Posted

Fric je ocigledno imao jedan jedini poklon u mecu koji je iskoristio, pa ove poluprilike gde je u dva gema na servis protivnika imao 0 : 30 i 15 : 30 ne uspeva da iskoristi, dobrim delom zbog dobrih servisa Spanca, ali i prilicno losim riterniranjem ................ primetno je da je Alkaraz podigao kvalitet servisa kako turnir odmice ..................

Posted

Pored sveg brljanja, monstrum je Alkaraz na najbitnijim poenima.

Iako je ovo trebalo da resi sa laganih 3-0. Ovakve crne rupe mu Djokovic u finalu nece oprostiti.

• Like 1
Posted (edited)

Jeftino, kakav poklon nije iskoristio ................... imao je novu, neocekivanu sansu za peti set ............... kako je Alkaraz uspeo da vrati onaj ritern na mec loptu, neverovatno .................. ali na kraju bas losa igra na mrezi u poslednja dva poena u tajbrejku starijeg, ali manje iskusnog igraca  ................... sve u svemu, neocekivano dobar otpor igraca u ciju pobedu verovatno nije verovao niko sem njegovih najblizih .............................

Edited by jevrem69
Posted

Bukvalno je neverovatno koji nivo covek iskopa cim dodju bitni poeni, kao da nije u stanju da izgubi. Jos uvek mi je u glavi onaj poen u petom setu na 5-6 i 30-30 protiv Sinera.

Pored toga, ima sulud touch, nikad ovo nisam video, covek komotno igra drop voleje iz bilo koje pozicije na terenu.

Jeste se upucao Fric u stopalo ovde, ali bi imao mozda 2% sanse da dobije peti set sve i da je uzeo ovaj TB.

• Like 3
Posted

Fric je samo trebalo da udahne duboko i odservira tu set loptu kako zna i ume, a videlo se da se uplasio, i to pravi razliku. Nista losiji nije bio od Alkaraza, osim tog momenta.

Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Bukvalno je neverovatno koji nivo covek iskopa cim dodju bitni poeni, kao da nije u stanju da izgubi. Jos uvek mi je u glavi onaj poen u petom setu na 5-6 i 30-30 protiv Sinera.

Pored toga, ima sulud touch, nikad ovo nisam video, covek komotno igra drop voleje iz bilo koje pozicije na terenu.

Jeste se upucao Fric u stopalo ovde, ali bi imao mozda 2% sanse da dobije peti set sve i da je uzeo ovaj TB.

Osecaj Federera + odbijanje da izgubi Nadala + mentalitet Djokovica.

• Like 5
Posted

Crni Tejlore..kako je samo stegnuto odigrao na dve set lopte..pobeže mu peti set sa reketa samo tako. No, to je razlika između šampiona koji pronalazi ekstraordinarne udarce kad je najbitnije i jednog "samo" vrlo dobrog igrača kojem je ovo prvo sf na w..

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Barker said:

Ja se bojim da i Novak ne izgubi prvi set na identican nacin. Onda ce da usledi gomila neiskoriscenih brejk lopti i ode ceo mec

Samo da ne bude kasnije "tacno sam znao" 🫣😢

Edited by Barker
Slova
Posted (edited)

Steta za onaj dropsot, neverovatno kako je to Siner vratio i u tom poenu demonstrirao vrhunsku defanzivu. Bez najboljeg moguceg servisa, nece Novak ovde imati previse sanse, barem kada je ovaj deo meca u pitanju. Ritern mora pod hitno da popravi.

Edited by jevrem69
Posted (edited)

E Djokovicu Djokovicu...... Opet ovaj rosavi napaljenko...

Koliko je covek propao sa ovim stalnim promenama trenera..

Edited by Saxon01