Stiletto Posted Tuesday at 04:11 AM Author Posted Tuesday at 04:11 AM E vala više nikad neću nazvati ligu Saudijske Arabije "liga bez briga" 🙂
Drug Crni Posted Tuesday at 07:34 AM Posted Tuesday at 07:34 AM Bez obzira na eliminaciju, ja ne vidim šta Kivu novo donosi Interu? Baš deluje kao da samo nastavlja ono što je Inzagi radio
Stiletto Posted Tuesday at 08:02 AM Author Posted Tuesday at 08:02 AM 26 minutes ago, Drug Crni said: Bez obzira na eliminaciju, ja ne vidim šta Kivu novo donosi Interu? Baš deluje kao da samo nastavlja ono što je Inzagi radio Kivu preuzeo Inter pa nastavio isto. Inzagi preuzeo Al Hilal pa šuri ovo prvenstvo. Ne bih rekao da je do trenera. 1
Don Dusko Posted Tuesday at 08:57 AM Posted Tuesday at 08:57 AM 4 hours ago, Stiletto said: E vala više nikad neću nazvati ligu Saudijske Arabije "liga bez briga" 🙂 Ma ajd tamo odigras koliko utakmica?A Siti dolazi da odradi i da zavrsi vec jednom ovu sezonu...
Stiletto Posted Tuesday at 09:41 AM Author Posted Tuesday at 09:41 AM 39 minutes ago, Don Dusko said: Ma ajd tamo odigras koliko utakmica?A Siti dolazi da odradi i da zavrsi vec jednom ovu sezonu... Klasičan igrokaz poznat od antike po imenu "kiselo grožđe". Ako ovo prvenstvo osvoje PSŽ ili Real baš se nešto mislim da neće da se hvale tim trofejom na sva usta, već će da pričaju "ma mi došli samo da odradimo..."
Don Dusko Posted Tuesday at 09:43 AM Posted Tuesday at 09:43 AM Neka ti bude.Meni je ovo SP sranje pa neka ga osvoji PSG ili Real. Treba ga tretirati kao neku malo jace pripremno takmicenje.
diego Posted Tuesday at 12:40 PM Posted Tuesday at 12:40 PM 3 hours ago, Don Dusko said: Ma ajd tamo odigras koliko utakmica?A Siti dolazi da odradi i da zavrsi vec jednom ovu sezonu... Iakreno nije im neko opravdanje... Siti i tim iz saudijske arabije, to bi trebalo da je razmer zvezde i graficara, gde god da se sastanu, u kom god delu sezone, predsezona ili post sezona. Blam kako god okrenes. Bice da su jos uvek u kurcu iznutra kao i u toku sezone, a ima nesto i do saudijaca, ovaj tim je ok skockan, naravno nisu saudijci ti koji su kljucni nego brazilci, pogotovu ovaj Malcom ih je tovario i busio kako je stigao, neverovatno kakav igrac
Drug Crni Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM 11 hours ago, Stiletto said: Kivu preuzeo Inter pa nastavio isto. Inzagi preuzeo Al Hilal pa šuri ovo prvenstvo. Ne bih rekao da je do trenera. Sa stanovišta mog posta, ovo je potpuno nebitno. Jer sam napisao "bez obzira na eliminaciju". Mene zanima da vidim šta je Kivu doneo novog na taktičkom planu, je li promenio formaciju, kakva je fizionomija igre itd. Tu ne primećujem ništa novo, nego po principu "gde ja (Inzagi) stadoh, ti (Kivu) produži"
McLeod Posted Wednesday at 09:20 AM Posted Wednesday at 09:20 AM Sto mi drago sto je PSZ ovako usrao Mesija.
Stiletto Posted Wednesday at 09:41 AM Author Posted Wednesday at 09:41 AM Završi se osmina finala sa ispadanjem dva favorita u svom meču, Intera i Sitija. To je tako otvorilo gornju polovinu žreba da će u finale jedan od četvorke Čelzi, Palmeiras, Fluminense, Al-Hilal. Zato je donja polovina nakrcana, četvrtfinala su PSŽ-Bajern i Real-Dortmund.
HAMMER Posted Wednesday at 01:55 PM Posted Wednesday at 01:55 PM On 6/26/2025 at 3:17 PM, Drug Crni said: Strelac. Deluje mnogo bolje i od Arnautovića i od Taremija. Ako su oni uopšte ostali u Interu? arnautovic i siroti korea su proslost. sirotanovic taremi je tu ali mu se trazi bracni drug jer na njega ne racunaju. braca esposito (ima ih trojica, a dvojica su jos uvek u vlasnistvu intera dok je treci prodat) su iz omladinske skole i verovatno ce ovaj napadac da ostane kao cetvrti/peti napadac sledece sezone. ova interova ekipa zahteva totalni remont ili bas zajebanog trenera sto kivu nije. mozda bi murinjo mogao da iscedi jos nesto iz ovog tima ali je vidljivo da su umorni, stari, procitani i skautirani do sitnih detalja. ako ostanu na okupu i sledece sezone prvih 4 bi bio veliki uspeh. 4-6og mesta realno. na sve receno jos su se i isposvadjali pa se sad prepucavaju preko drustvenih mreza. bas tezak raspad. 1
diego Posted Wednesday at 10:13 PM Posted Wednesday at 10:13 PM (edited) Gotivim Dortmund ali su ih pogurale sudije protiv Meksikanaca... pogotovu drugi gol je pao posle cistog faula. Monterej apsolutno ravnopravan, za mene iznenadjenje turnira, igraju bas ono leprsavo i napadacki i protiv Intera i protiv Dortmunda. Mislim da bi bez problema mogli da igraju tu negde do cetvrtfinala, polufinala Lige Sampiona kada bi ucestvovali. Edited Wednesday at 10:34 PM by diego
Recommended Posts