Stiletto Posted yesterday at 04:11 AM Author Posted yesterday at 04:11 AM E vala više nikad neću nazvati ligu Saudijske Arabije "liga bez briga" 🙂
Drug Crni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bez obzira na eliminaciju, ja ne vidim šta Kivu novo donosi Interu? Baš deluje kao da samo nastavlja ono što je Inzagi radio
Stiletto Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 26 minutes ago, Drug Crni said: Bez obzira na eliminaciju, ja ne vidim šta Kivu novo donosi Interu? Baš deluje kao da samo nastavlja ono što je Inzagi radio Kivu preuzeo Inter pa nastavio isto. Inzagi preuzeo Al Hilal pa šuri ovo prvenstvo. Ne bih rekao da je do trenera. 1
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, Stiletto said: E vala više nikad neću nazvati ligu Saudijske Arabije "liga bez briga" 🙂 Ma ajd tamo odigras koliko utakmica?A Siti dolazi da odradi i da zavrsi vec jednom ovu sezonu...
Stiletto Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 39 minutes ago, Don Dusko said: Ma ajd tamo odigras koliko utakmica?A Siti dolazi da odradi i da zavrsi vec jednom ovu sezonu... Klasičan igrokaz poznat od antike po imenu "kiselo grožđe". Ako ovo prvenstvo osvoje PSŽ ili Real baš se nešto mislim da neće da se hvale tim trofejom na sva usta, već će da pričaju "ma mi došli samo da odradimo..."
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Neka ti bude.Meni je ovo SP sranje pa neka ga osvoji PSG ili Real. Treba ga tretirati kao neku malo jace pripremno takmicenje.
diego Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Ma ajd tamo odigras koliko utakmica?A Siti dolazi da odradi i da zavrsi vec jednom ovu sezonu... Iakreno nije im neko opravdanje... Siti i tim iz saudijske arabije, to bi trebalo da je razmer zvezde i graficara, gde god da se sastanu, u kom god delu sezone, predsezona ili post sezona. Blam kako god okrenes. Bice da su jos uvek u kurcu iznutra kao i u toku sezone, a ima nesto i do saudijaca, ovaj tim je ok skockan, naravno nisu saudijci ti koji su kljucni nego brazilci, pogotovu ovaj Malcom ih je tovario i busio kako je stigao, neverovatno kakav igrac
Drug Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 hours ago, Stiletto said: Kivu preuzeo Inter pa nastavio isto. Inzagi preuzeo Al Hilal pa šuri ovo prvenstvo. Ne bih rekao da je do trenera. Sa stanovišta mog posta, ovo je potpuno nebitno. Jer sam napisao "bez obzira na eliminaciju". Mene zanima da vidim šta je Kivu doneo novog na taktičkom planu, je li promenio formaciju, kakva je fizionomija igre itd. Tu ne primećujem ništa novo, nego po principu "gde ja (Inzagi) stadoh, ti (Kivu) produži"
Recommended Posts