Pletilja Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Davno, čitala sam jedan roman u kojem je bila scena pripreme mlade za prvu bračnu noć, rodjake je spremaju i nakon što su je okupale, počinju da je parfimišu, svaki deo tela - kap drugog cvetnog ulja. Zapamtila sam samo da perunika ide na predeo oko pupka. Mene fascinira činjenica da miris dobrog parfema ostaje u bočici mnogo godina i kad samog parfema više nema, kao da je duša parfema ostala. Magija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) Ljeto Zima Aqua di Parma bilo koja, pošto ih ima baš dosta (ja furam ovu sa slike) mi je najprijatnije iznenađenje poodavno... Poseban plus jer ne liči ni na jedan parfem koji sam imao priliku da pomirišem... cijenim da ću se dugo zadržati na njoj. Edited July 31, 2019 by Ne sam Safete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Safete,two thumbs up,za Spicebomb Extreme..ubica Pravi zimski,premium,miris,iako ne i medju najskupljima..totalna preporuka Ja cu preporuciti takodje jedan lep,zanimljiv,zimski miris za muskarce,ali iz nizeg cenovnog ranga..medjutim,iako jeftiniji,vredan je paznje. To je Lalique Encre Noire. Miris je jak,dugo ostaje,ali nije za svakoga. Mirise na drvo..kao da ste usli u borovu sumu i mirise fina smola..pravi,lep,zimski miris. Kazem - nije za svakoga,najpre ga omirisite u nekoj od parfimerija..nemojte da ga kupujete na slepo..takodje,nije za tinejdzere nego za malo starije momke i muskarce.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Gorepomenuti ^^ Encre Noire trenutno u "Jasmin" parfimeriji na akciji..100ml za (cini mi se) 5900..videh pre neki dan u "Promenadi" u Novom Sadu. Mislim da je izvanredna cena..pa eto,probajte ga..samo je pitanje afiniteta ka takvim mirisom..a moze da bude i fin poklon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 @Ne sam Safetejesi probao Aqua di Parma Colonia? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 (edited) Nisam ... trenutno imam 'sandalo' i odlična je. Doduše nije baš za tople dane. edit: još nisam pomirisao lošu Edited April 28, 2022 by Ne sam Safete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Moj omiljen ali se sve teze nalazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Deo moje jesen/zima kolekcije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) Dala mi tetka, kaze, njoj ne treba a greota da se baci: j Jak, verovatno znatno jaci nego sto je bio, alkohol isparava, ulja se vremenom menjaju, verovatno da je daleko od originalno komponovanog mirisa. Tetka kaze da je kod nje vise od 20 godina. Nije za mene, vise je za neku crnku, mladu, egzoticnu. Cuvacu ga jer je bocica lepa.... Edited November 27, 2022 by Pletilja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Trenutno: Tom Ford- Neroli Portofino (ljeto) Aqua di Parma - Sandalo (zima) Polo Black, ono za svaki dan 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ja sam nedavno dekantovao Acqua di Parma Colonia Leather, cisto da probam kakav je..mogu reci da sam prijatno iznenadjen. Primetio sam da ti furas njihove parfeme.. Ovaj Sandalo nije jedini kojeg posedujes? TF Portofino nisam pomirisao,ali znam koji je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 14 minutes ago, Drug Crni said: Ja sam nedavno dekantovao Acqua di Parma Colonia Leather, cisto da probam kakav je..mogu reci da sam prijatno iznenadjen. Primetio sam da ti furas njihove parfeme.. Ovaj Sandalo nije jedini kojeg posedujes? TF Portofino nisam pomirisao,ali znam koji je. Trenutno jeste, imao sam Fico di Almafi i Arancia di Capri. Opet ću se počastiti nekom ljetnom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Godinama unazad pljuskam DG King, mada trenutno:Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Novi primerci u mojoj kolekciji. (ako nekog zanimaju dodatne informacije oko pojedinih parfema u smislu karakteristika,trajnosti,cena itd.neka me slobodno pita) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Ja imam svašta u kolekciji, uglavnom iz kategorije "jeftino". Najviše iz Zare, uglavnom imaju dobar odnos cena-kvalitet, a za neko svakodnevno/kežual korišćenje mi je bezveze da se prskam nečim skupim. Uz to, uglavnom su slabiji, što mi odgovara, jer ne volim da nepozvan gušim ljude oko sebe. Ima i njihovih stvari koje su dobre i kad se izuzme cena iz razmatranja, npr. parfemi iz Fragrance series No.1 i No.2. Vibrant Leather linija isto ima zanimljivih primeraka. Od nemuških parfema, ima svakakvih kolaboracija sa gospojom Jo Malone. Što se moje police tiče, verovatno najlepši miris mi je Eau des Baux. Ne koristim ga toliko često, doduše, najviše bi odgovarao nekom visokopoštovanom cenjenom gospodinu, što ja najveći broj dana nisam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Pošto moram da biram na šta ću da trošim novce (a to su uglavnom torbe i šminka), kad su u pitanju toaletne vode odlučujem se za povoljnije varijante. Jedno godinu dana su mi trajali neki voćkasti Victoria Secret mirisi koje sam dobila na poklon, jer sam ih koristila u proleće i na leto. Van toga koristim neke jeftinije drogerijske varijante. Ovo mi je bila super stvar koja nije skupa, ali baš je jak. Inače mi je ovaj miris (ne sećam se koji tačno jer sam kupovala neke baš dobre kopije) bio godinama signature parfem, ali sam u nekom trenutku odustala od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 On 12/11/2022 at 2:39 PM, Ne sam Safete said: Trenutno: Aqua di Parma - Sandalo (zima) Ovaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 @Drug Crni Taj, meni odličan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 Trajnost, projekcija..jesi zadovoljan time? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 46 minutes ago, Drug Crni said: Trajnost, projekcija..jesi zadovoljan time? Dobar, sa svake strane Postojan, dugotrajan. Kod mene je parfem, moguce da ovo ne vazi za EDT, ako je prave uopste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 Postoji EDP kojeg sam okačio,ali postoji i neka EDC (koncentrovana) verzija..zato sam te pitao da li je ta.. Ok,sve jasno. Hvala ti. Da nađem negde dekant ili slično pa da ga probam. Čuo sam inače komplimente za njega.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Ne znam da li se ovde može okačiti ali imam da ponudim Armaf Club de nuit Intense edp 105ml i Armad Pride 100ml. Neotpakovani originali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts