Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sednem posle 100 god ispred TVa, uzmem da prosaltam kanale da se razonodim do pocetka LN, dodjem do InformerTV, kad ono voditeljka izvestava sa lica mesta ispred autobuske gde se odrzava protest. Velikim slovima na kajronu pise da su se demonstranti potukli izmedju sebe, a reporterka dostojno igra ulogu Barbare Zivotic. Ustv mozda je to svakodnevnica na tom kanalu, nznm.

5 hours ago, Stiletto said:

Uzas.
Prelepa devojka je bila, toliko znam, a komsinka njena mi kaze da joj je dusa bila jos lepsa. Postala majka pre godinu dana. Bolje da ne idem dalje u detalje.

Posted
8 hours ago, DJ_Vasa said:

A kome je bitno koga dovodi propala glumica koja se prekvalifikovala u voditeljku, a kao takva ne bi umela da pročita ni vremensku prognozu? Njena emisija je zaglavljena u devedesetim i svodi se na 'sestro slatka, da ti kuma Milojka kaže bla, bla, trtlj, trtlj, kenj, kenj' i tome slično. Jeftina emisija televizije koja je samo ispljuvak N1 za one sa jeftinijim ulaznicama je nebitna.

Malo je veći problem što se na svakom opoziciJonarskom mitinZu u velikom broju skuplja bagra koja je protiv nošenja zastava EU, koja je za ćirilicu-pravoslavlje-svetosavlje-nedamokosovarenje-novakođokovisanje, a koja samo hoće nastavak ruSSofilsko-kineske politike bez SNS-a. Još veći problem je što oni koji imaju sve zube i umeju da ih peru, a još su i nešto pročitali nemaju opciju koja bi ih zastupala, već i sami ćute zbog ovih iz prethodne rečenice.

Ne verujem da je na onom skupu jucer bio iko ko je generalno protiv EU, ali tim zastavama tamo nije bilo mesto iz vise razloga, posebno ne onoj euromajdana. Pitam se gde su do sada bile i ko su ljudi koji su ih nosili. Da je ta EU na bilo koji nacin u zadnjih par godina podrzala proteste protiv Vucica, pa i da razumem. Ovako ove ljude vidim kao krajnje nerazumne u boljem, a kao provokatore u gorem slucaju. I same zastave su mi bile malo previse profi da bih poverovala da su se tamo nasle slucajno, a i odbijanje ljudi koji su ih doneli da poslusaju redare koji ih mole da ih spuste, potvrdjuje mi sumnje da su ipak provokatori. I da su tamo bili upravo da proizvedu efekat koji su proizveli.

A ti se polako pretvaras u manje duhovitu i manje simpaticnu verziju Milenka Puzigace, pa pozivam moderaciju da nam vrati original.

• Like 1
Posted
5 hours ago, RatzenStadt said:

Uzas.
Prelepa devojka je bila, toliko znam, a komsinka njena mi kaze da joj je dusa bila jos lepsa. Postala majka pre godinu dana. Bolje da ne idem dalje u detalje.

Ovo nije ta devojka nego ona druga. Zvala se Anja, iz Paracina je, studirala u Beogradu i bavila se sportom. Verujem da je tesko porodici mlade zene iz Kisaca da cita ovu zabunu i nadam se da ce se bar ona izvuci.

Posted (edited)
5 hours ago, vilhelmina said:

Ne verujem da je na onom skupu jucer bio iko ko je generalno protiv EU, ali tim zastavama tamo nije bilo mesto iz vise razloga, posebno ne onoj euromajdana. Pitam se gde su do sada bile i ko su ljudi koji su ih nosili. Da je ta EU na bilo koji nacin u zadnjih par godina podrzala proteste protiv Vucica, pa i da razumem. Ovako ove ljude vidim kao krajnje nerazumne u boljem, a kao provokatore u gorem slucaju. I same zastave su mi bile malo previse profi da bih poverovala da su se tamo nasle slucajno, a i odbijanje ljudi koji su ih doneli da poslusaju redare koji ih mole da ih spuste, potvrdjuje mi sumnje da su ipak provokatori. I da su tamo bili upravo da proizvedu efekat koji su proizveli.

...

Pročitaj ovaj članak, a dodao bih da ovo nije jedini put da su zastave EU nepoželjne, ma kakvi protesti bili u pitanju.

A ti se polako pretvaras u manje duhovitu i manje simpaticnu verziju Milenka Puzigace, pa pozivam moderaciju da nam vrati original.

Ako bi da razglabaš o mom liku i delu, izvoli otvori temu.

Edited by DJ_Vasa
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Pročitaj ovaj članak, a dodao bih da ovo nije jedini put da su zastave EU nepoželjne, ma kakvi protesti bili u pitanju.

Ako bi da razglabaš o mom liku i delu, izvoli otvori temu.

Ja sam taj clanak procitala jos jucer, ali nisam sklona da verujem bas sve sto ovaj cudan covek ima da kaze o svojim motivima. Sklonija sam ovom tumacenju istog tog dogadjaja. I izvor je kudikamo verodostojniji.

• Like 1
Posted
15 hours ago, Helena said:

Dragan 💩 Vučićević je upravo objavio da u sredu počinje wwIII jer je Bajden odobrio upotrebu raketa za napad na Rusiju, pozivajući se na Njujork Tajms :classic_sleep:

Ne mogu u sredu, iam neke obaveze, mora li bas tad?

• Ha-ha 6
Posted
28 minutes ago, vilhelmina said:

Ja sam taj clanak procitala jos jucer, ali nisam sklona da verujem bas sve sto ovaj cudan covek ima da kaze o svojim motivima. Sklonija sam ovom tumacenju istog tog dogadjaja. I izvor je kudikamo verodostojniji.

Nije ovo prvi put, a sve i da je u pravu, tj. ako tzv. građanima smeta zastava EU i vole Putlera, neka njima još malo SNS-a i neka se kopa litijum što žustrije.

Posted (edited)

Aleluja! Konacno i zblanuta opozicija da ubode pravo zrno: ispred suda u Novom Sadu - blokada, poslanici gradske i republicke skupstine (bar neki od njih koji imaju dugacke gace?) ne dozvoljavaju cinovnicima ulazak u sud i obavaljnanje (ne)dela na dnevnom nivou. Kazu, ostace tu do kraja radnog vremena. Da je srece pa da se uzmemo u pamet i mi, lokalci, i uradimo isto. Nema drugog resenja, drzava ubija. 

Edited by Pletilja
  • Like 3
Posted

Alo, opoziciji!? Da l ste znali sinoc da idete u blokadu suda? Culi za drustvene mreze. da? To je ono kada vas lakuju kad opljunete rezim? Sto ih, pobogu, koristeci i PM, niste pozvali da vam se pridruze gradjani? Kad vec nemate stranacku infrastrukturu jer, izgleda, ne volite konkurenciju mladih, pametnih? Ovako, gradjani nemaju pojma sta vi radite u ovom trenutku jer na nacionalnim frekvemcijama ne izvestavaju o blokadi. Koji vam je vrag? 

Uzgred, gde da nadjem muckove? Imam u kraju 2 bilborda sa kojih mi se kezi miropomazani i to mi lose deluje na zdravlje pa bih da ga gadjam a zao mi jaja iz slobodnog uzgoja koje skupo placam, savet?

Posted
4 minutes ago, Pletilja said:

lose deluje na zdravlje pa bih da ga gadjam a zao mi jaja iz slobodnog uzgoja koje skupo placam, savet?

Uzmi jaja na popustu u Maxiju, 149 din. 10 komada M klasa.

• Like 2
Posted

Zanimljivo počeo dan, nagurivanja opozicije i policije u punoj opremi u NS ispred suda i u BG kod Savskog mosta. Priveli Manojlovića iz Kreni-Promeni na mostu a u NS se poslanici razvlače po stepenicama dok policiji ispadaju pištolji iz opasača.

Za to vreme žvalavi o nuklearnom ratu a dan dvadeseti kako niko nije uhapšen za smrt 15 ljudi. Policija bolje da je otišla da uhapsi onog dedu što ih radi na budalu 3 nedelje oko Prijepolja nego što služe kao štit za sektina nepočinstva.

Baš smo u kanalčini kao narod i država a sve gore i gore izgleda.

• Like 6
Posted (edited)

Konačno da vidimo i neke konkretne akcije od ove naše mutave opozicije, a Vučić je krenuo djonom i jako.

Sad bi odmah trebalo ostali aktivisti i organizacije da se zajednički organizuju i da smisle nove akcije na drugim delovima BG i NSa i da mu zafali žandarma da sve pokrije.

Edited by duško matić
  • Like 3
Posted
12 minutes ago, duško matić said:

zajednički organizuju i da smisle nove akcije na drugim delovima BG i NSa i da mu zafali žandarma da sve pokrije.

👇

On 11/5/2024 at 4:28 PM, fancy said:

A onda, u svim gradovima u Srbiji, istog dana.

Pa neka razmišljaju gde će pre da šalju kerove.

• Like 7
Posted

Nego zanimljivo je... Trenutno krizna mesta - Novi Sad, BG - Stari tramvajski most...   ne znam da li se nešto događa oko Hotela Jugoslavije, trebalo bi. 

Ovi otvaraju frontove jedan za drugim, mora se reagovati na svakom mestu.

Bar mi da rešimo svoja sranja pre nego krene WWIII 👀

Posted
1 hour ago, Selina said:

To zavisi od komune u kojoj stanujes. U Berlinu, Minhenu i Frankfurtu ne kosta nista, svejedno koliko roditelji zaradjuju.

U svakom slucaju drzava, pokrajina , komuna, daje silne pare za ta obdanista.

Tako je. Evo i kod mene u Niedersachsenu je besplatno od 3. godine. 

1 hour ago, Selina said:

Zale se i ovde silni roditelji na hranu u vrticima, jedni bi da se zabrane kobasice ( svinjsko meso) drugi bi

da deca dobijaju vegan hranu, svetu se ne moze ugoditi.

Ja sam se šokirao kad sam saznao da se u vrtiću daje samo vegetarijanska hrana, ali u svim u gradu je tako, pa nisam imao izbora. Rekao sam, ćerko, ima da za večeru i vikend mlatiš po kulenu i kobaji samo tako 😁

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ja ne znam dal sam nekad video da uhapsenog nose ovako kao Savu.. 

Sta je tacno uradio? Vidim da neki bot profili pisu da je nasrnuo fizicki na nekog? 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Igor_ said:

Ja ne znam dal sam nekad video da uhapsenog nose ovako kao Savu.. 

Ovo osim što je ekstremno bolno i koristilo se kao metoda mučenja, ima velike šanse da mu polomi oba ramena... 

• Like 3
Posted

Mrcina ce da nas zamlacuje sa politickim ostavkama koje su sustinski nebitne. Potpuno je isto ko je gradonacelnik Novog Sada, nekakav ministar, cak i premijer. Mrcina lično vuce sve poteze.

Osnovu njegove kriminalne vlasti čini građevinska mafija. Preko nje ispumpava pare , muljavi sa kreditima, pere novac od sverca droge u kojem je do guše.. Njih niti zeli, niti sme da pusti niz vodu, privede.. Ne sme, jer ce mu se obiti o glavu. Svi su upetljani, investitori, inspektori, nadzorni organi. Pa nadzorni organ koji je bio zaduzen za zeleznicku stanicu u Novom Sadu je i za nacionalni stadion!!! I sve se radi bez tendera. Papiri se zavrsavaju na kraju radova, a ne pre pocetka jer ovako najlakse kradu.

Eno primera na Kosovu. I tamo niču zgrade, autoputevi na sve strane. Isti model pranja para i ostale muljavine. 

• Like 1
Posted

Operisao sam oba ramena, mislim da ne bih preziveo ni psihicki ni fizicki ovakvo iznosenje...

Da bog da ovi kerovi rusili hotel Jugoslavija.

• Like 1
  • Tuzno 3
Posted

Situacija je dosta jasna,trenutno u Srbiji za svakoga od nas postoje 3 opcije:

1. Tuča sa bagrom pa ko zadnji ostane

2. Selidba što dalje odavde

3. Bistvovanje kao gradjanin 7. reda u okupiranoj prćiji gde je pitanje da li će te ubiti polako nekim azbestom ili munjevito nekom nadstrešnicom. 

Demokratija, izbori, privid normalnosti, tranzicija vlasti,  regulisanje pravne države... pa to je trenutno Alan Ford. 

• Like 5