ivkebgd Posted August 19 Posted August 19 (edited) Kazu da ce uvesti konkretne mere na ovom savetu za nac.bezbednost koji je u toku.Spremimo se za udar.. Edited August 19 by ivkebgd
Clash Posted August 19 Posted August 19 14 minutes ago, ivkebgd said: Kazu da ce uvesti konkretne mere na ovom savetu za nac.bezbednost koji je u toku.Spremimo se za udar.. Jedino da uvede konkretno da policija pored toga sto čuva SNS prostorije mora i da ih redovno čisti i održava. Šta god da uvede u cilju povećanja represije to će mu se vratiti tri puta jače. 2 1
Perkos2 Posted August 19 Posted August 19 (edited) on je to uradio da pokaže koliko je hrabar i da se ničeg ne boji😅 Edited August 19 by Perkos2
Clash Posted August 19 Posted August 19 1 hour ago, Barkley#34 said: Mešamo stvari. Arsenije je već pisao na tu temu. Jedna stvar je to što je on nepresušni izvor mimova jer konstantno glumi da je nešto što nije (s što bi se uklopilo u sliku svemoćnog i omnipotentnog oca nacije) a usput je psihijatrijski slučaj. Međutim, naučili smo valjda da ni zli genijalci u filmovima ne moraju da imaju eleganciju Federera ili Džordana a da svejedno budu jako opasni. To što je ovako smotan utiče na njegovu ionako uznapredovalu bolest. Kad gradiš imidž muškarčine, bivšeg huligana sa Severa, beskompromisnog borca za sve i svja, oca, kralja, prvaka u skoku u dalj, a imaš ovakve trenutke kada ti se svi smeju jer si smotan i sakat to ne ide baš jedno sa drugim. Neko je to dobro napisao na tviteru, da su njemu svi oko njega sinoc bili krivi zato što se posekao i to je pravi on, u svemu je takav. A i brate koji bivši Delija i mačo men ima papirnu maramicu kod sebe😀 1
Don Dusko Posted August 19 Posted August 19 5 minutes ago, DameTime said: Sunce ti jebem Ovo isto ono kad se otkrilo kako Jutka iz Brisa radi pa dosle zene da ga podrze. Vec vidjeno.Nothing to see here. 5
JPM Posted August 19 Posted August 19 Ovo ti je isto kao kad su onog manijaka Jutku morale žene da podržavaju i da izlaze na mitinge podrške. Bedna nacija, jadni i bedni ljudi. Poniženi i zgaženi do kraja, a otpora bez. Ponekad, a sve češće, mislim da naši ljudi i ne žele boljitak, to jest i da ne shvataju šta bi im to donelo. 1
Don Dusko Posted August 19 Posted August 19 Just now, JPM said: Ponekad, a sve češće, mislim da naši ljudi i ne žele boljitak, to jest i da ne shvataju šta bi im to donelo. Nije da ne zele boljitak vec misle da im je dobro. Jer kad vide plate 80k odmah au al su velike nema veze sto su troskovi duplo toga... A ne razmisljaju sta ce biti za 5-10 godina kada pukne jer ovo nije na zdravim nogama.
Drug Crni Posted August 19 Posted August 19 Ovi napadi na prostorije SnS sad već moraju da stanu jer postaju kontraproduktivni. Poslata je poruka nakon iživljavnja krimosa u B.Palanci i Vrbasu i mislim da je to bilo dovoljno. Takođe, puna kritika od mene za spot FDU u kojem se Đilas de facto izjednačava sa Šešeljem, Žvaljom itd. Ti možeš da se ogradiš od nekoga, da kažeš da ne želiš u koaliciju, pa čak ni u kakvu saradnju, ali ne možeš da staviš znak jednakosti između njih. Posebno uzimajući u obzir činjenicu da će makar jedan deo opozicije čije članstvo je mesecima na ulicama, verovatno imati svoju listu za koju će neki i glasati. 12 1
JPM Posted August 19 Posted August 19 4 minutes ago, Don Dusko said: Nije da ne zele boljitak vec misle da im je dobro. Kako brate misle da im je dobro? Pa i zadnja Vu**ćeva babetina koja bi sina prodala je svesna da im NIJE dobro. Možda ne znaju da može bolje, to bih mogao da poverujem.
40Wins Posted August 19 Posted August 19 https://nova.rs/vesti/politika/razmatra-se-opcija-da-dodik-bude-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/ Nek probaju. Al sto je najjace, Vucic u SNSu nema osobu sa jacim rejtingom od Dodika. Kurcevic, Seljakovic, Kurana, Mali, Orlusina... 3 2
Clash Posted August 19 Posted August 19 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Opa Dodik Serif Mubarek Olsun braco i sestre Vaistinu olsun. 1
Smrtokapa Posted August 19 Posted August 19 Ovo mi zvuči kao odlična ideja. Šaljite i Izetbegovića u paketu da ih skupa otpremimo na deponiju u Vinči. 1
DJ_Vasa Posted August 19 Posted August 19 12 minutes ago, 40Wins said: Nek probaju. Al sto je najjace, Vucic u SNSu nema osobu sa jacim rejtingom od Dodika. Kurcevic, Seljakovic, Kurana, Mali, Orlusina... Ali zašto? U zoo-vrtu već postoji medved, a za razliku od međeda, izgleda simpatično: Piše ovde i da se zove Uroš. Koliko vidim, em lepše izgleda, em ima prijatan izraz lica. Nije poznato da se bavio krađom ili švercom. 1 3
Perkos2 Posted August 19 Posted August 19 (edited) nisu vadikali nikad zaboravili međed Milu što je počistio radikale u Srpskoj i oteo mandat od Poplašena Edited August 19 by Perkos2
Volter Posted August 19 Posted August 19 FDU je za sve ovo vreme zaista imao sjajne spotove. Imao sam prilike na nekim većim skupovima i da upoznam neke od likova sa FDU-a, tada su dobili još veće moje simpatije. Ni ovaj spot o kojem piše Drug Crni meni nije loš, ne bih rekao ni da izjednačavaju Đilasa sa Šešeljom. Koliko sam video na Đilasovoj slici je pisalo ''kontrolisana opozicija''. Lično mislim da nije kontrolisan od strane vlasti, da nije njihov saradnik, ali da neke poteze koje povlači izazivaju sumnju kod ljudi. Čovek posle ponoći ide da se šiba sa nekoliko njih zato što lepe plakate sa njegovim likom i delom, valjda umislio da je supermen. Hoće jednu listu, izbore, pa kad izvisio hoće prelaznu vladu. Jasno je da od toga nema ništa, zašto onda rasipati energiju i gubiti vreme. Za njega je najbolje da se povuče, čak i Milivojević iz DS-a koji nekad deluje i neozbiljno, tačnije figura mu je takva , u prethodnom periodu je pokazao da je mudriji i donosio bolje odluke. 4
fancy Posted August 19 Posted August 19 5 minutes ago, Volter said: Koliko sam video na Đilasovoj slici je pisalo ''kontrolisana opozicija'' Tu su se neviđeno izblamirali. Baš dečje naivno. 3
Volter Posted August 19 Posted August 19 (edited) 5 minutes ago, fancy said: Tu su se neviđeno izblamirali. Baš dečje naivno. Ma oni i da se izblamiraju mogu im oprostiti, čak i da mi njihov blam bude simpatičan, ovaj je bre mator konj. Pokazao je u prethodnom periodu da mu je više stalo do vlasti nego do opšteg dobra. Za mene je otpisan. Edited August 19 by Volter
Clash Posted August 19 Posted August 19 1 hour ago, Drug Crni said: Ovi napadi na prostorije SnS sad već moraju da stanu jer postaju kontraproduktivni. Poslata je poruka nakon iživljavnja krimosa u B.Palanci i Vrbasu i mislim da je to bilo dovoljno. Takođe, puna kritika od mene za spot FDU u kojem se Đilas de facto izjednačava sa Šešeljem, Žvaljom itd. Ti možeš da se ogradiš od nekoga, da kažeš da ne želiš u koaliciju, pa čak ni u kakvu saradnju, ali ne možeš da staviš znak jednakosti između njih. Posebno uzimajući u obzir činjenicu da će makar jedan deo opozicije čije članstvo je mesecima na ulicama, verovatno imati svoju listu za koju će neki i glasati. Iako ne gotivim Djilasa previše, ovo od strane FDU je popriličan promašaj da ne kažem autogol. Površno, bahato, nesvrsishodno. Ali jebiga mora se dalje. Zato mislim da ne treba stati sa renoviranjem esenesdzinica. Mislim to su polupani izlozi na nekim prostorijama, ionako unutra nema ništa značajno, kancelariski nameštaj i kalendari sa likom AV. Ali to su simboli zla. SNS je možda nekada bila politička partija pa kao demokratija ovo ono. To je sada obično zločinačko udruženje i kao takvo se treba i tretirati. Dinamika dešavanja ima svoje zakonitosti i ne treba ići protiv toga. Bukvalno je sada početak drugog poluvremena gde je stoka izašla i napravila pritisak (Vrbas i B.Palanka) i dobila još jači odgovor i izgubila incijativu a mi preuzeli momentum. Zato ga sada ne treba ispuštati i treba probati prelomiti utakmicu. Ništa se ne ruši osim izloga SNS prostorija, ništa se ne lupa radi pljačke, čak se ne lome ni državne insitucije. Jedino u Valjevu ali to je bio jači odgovor na ekstremnu represiju. Imali smo mirne proteste i onda smo imali SNS štandove ispred pijaca vikendom. Tako smo imali privid demokratije i svejeuredurazidjitese stanja. A nije ništa u redu. Vidite li sad igde te štandove SNS-a? Na pijačne dane u svim gradovima razmile se kao buba švabe, da li ih ima sada bar u jednom gradu u Srbiji? Ne možemo se vraćati na taj period, prosto stvari idu svojim tokom. Vučićevi mediji će trovati svoju publiku da smo ustašeteoristibagraplaćenici sve i da sutra sve stane. Prošlo je vreme horova i visprenih i šaljivih plakata. Može i to, naravno, ali kad suzavci i pendreci progovore nećeš ih zaustaviti recitacijom. Mislim da je dobro da se u celoj Srbiji dešava gradjanska neposlušnost svaki dan, jer ako ćemo na izbore cela zemlja treba da se probudi. Pola miliona u BG može biti samo završnica ali tek kad svaki grad vidi na šta su spremne zločinci u svačijem dvorištu i u svačijoj kući. Zato mislim da nema spuštanja tenzija, ima grešaka, ima žrtava, ali ima i velikh pobeda. 2
Volter Posted August 19 Posted August 19 Policajkama je neprijatno, jedna od sramote ne želi ni pokazati lice. Al jbg, ipak su došle da zaštite nasilnika i ludaka koji će sutra kad podivlja možda se ovako isto ponašati i prema njima kao i prema Nikolini. 1 1
Recommended Posts