Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zapanjujući je broj stručnjaka za sonarne topove koje navodno nemamo.

Još više je zapanjujuće što su svi oni gosti na režimskim televizijama i sa takvom sigurnošću i znanjem govore o nečemu što nikad nisu videli ni čuli.

• Like 14
Posted
1 minute ago, Smrtokapa said:

Tehnički, gradonačelnik Obrenovca je Šapić, koji se trenutno vodi kao nestao.

Da jebote gde je Gangula?

Ono imas u gradu neko desavanje, neka lica, nesto. 
Da pohvalis nas iz NS kako postujemo tvoje semafore na kruznim tokovima.

Posted
3 minutes ago, Clash said:

Da jebote gde je Gangula?

U fazi je teške depresije od kada su odbili njegov predlog da digne Draži spomenik ...

A izgleda da je i nestalo plave farbe za farbanje autobusa pa su sada pola-pola ...

Teško je kada se tako grandiozni projekti čoveku izjalove,razumem ga ... 😄 

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
4 minutes ago, Helena said:

Zapanjujući je broj stručnjaka za sonarne topove koje navodno nemamo.

Još više je zapanjujuće što su svi oni gosti na režimskim televizijama i sa takvom sigurnošću i znanjem govore o nečemu što nikad nisu videli ni čuli.

Podseti me sad da odem na Happy oni imaju najbolje analiticare opste prakse, ali corak, oni oslobadjaju neke kokosinjce po Kursku.

Ali zato na Pinku, Seselj, Maric i Ćaci.

Trenutno Ćaci prica kako su se borili lavovski i kako su istrajali.

Idemo dalje po kanalima

• Like 1
Posted

Potrebno je prosiriti treci zahtev dodatkom o procesuiranju svih lica koja su juce,15.03.2025 naredila napad na gradjane u centru grada u vremenu odavanja pocasti zrtvama ubistva u |Novom Sadu sto zabranjenim oruzijem sto nasilnimk napadima  iz Pionirskog parka i sa krovova zgrada u blizini odavanja poste..

• Like 6
Posted
2 minutes ago, mare80 said:

U fazi je teške depresije od kada su odbili njegov predlog da digne Draži spomenik ...

A izgleda da je i nestalo plave farbe za farbanje autobusa pa su sada pola-pola ...

Teško je kada se tako grandiozni projekti čoveku izjalove,razumem ga ... 😄 

Sad da se seti da prefarba jedan deo u belo pa sve boje sa zastave da imamo u GSP

• Thanks 1
Posted (edited)
2 hours ago, Čvarkov said:

Nemojte mi se smejati, ali da li je psiho toliko glup i lud da je pomislio da neće niko snimiti trenutak puštanja zvučnog topa za vreme tišine zato što svi drže podignute telefone sa upaljenim svetlom?! Pa da onda može da pravi narod ludim kao po običaju.

Sećam se jednog njegovog nastupa na nekoj televiziji, gde ga je novinarka pitala zašto su nam cene goriva najveće u regionu, našta je on zajapureno krenuo da objašnjava kako "Huti iz Jemena napadaju tankere sa naftom". Može mu se, zna kojem profilu stanovništva se obraća. 🤮

Edited by drgnk
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, badenac said:

Potrebno je prosiriti treci zahtev dodatkom o procesuiranju svih lica koja su juce,15.03.2025 naredila napad na gradjane u centru grada u vremenu odavanja pocasti zrtvama ubistva u |Novom Sadu sto zabranjenim oruzijem sto nasilnimk napadima  iz Pionirskog parka i sa krovova zgrada u blizini odavanja poste..

To je već sadržano u drugom zahtevu: 

Zahtevamo potvrdu nadležnih organa o identitetu svih lica za koja postoji osnovana sumnja da su fizički napala studente i profesore, kao i pokretanje krivičnih postupaka protiv njih. Takođe zahtevamo razrešenje pomenutih lica ukoliko se pokaže da su ista javni funkcioneri.

Studenti i profesori jesu bili pod topovskim udarom, a zahtev nije vremenski ograničen.

Posted
Just now, Smrtokapa said:

Što se farbanja u belo tiče, od njih prihvatam samo farbanje zastave.

Meni se čini da su mnogima od njih nosevi ofarbani u belo, ali ne od brašna ili kreča, već od nekih drugih supstanci.

Posted

Moracu telefon u asepsol jer sam pretrazujuci ko je sve od velikih svetskih medija preneo vest o zvucnom topu naleteo da je lagano i jebeni mrtvi russia today to isto preneo

ajmo putine, spremaj čaj

• Love 1
  • Pumpaj! 5
Posted

Evo resili u Informeru i Pinku.

Elem redari poceli skidati prsluke i povlaciti se, gradjani to videli i u panici se razbezali.

Eto i to nam je teseno

• Like 1
  • Ha-ha 11
Posted
Just now, Clash said:

Evo resili u Informeru i Pinku.

Elem redari poceli skidati prsluke i povlaciti se, gradjani to videli i u panici se razbezali.

Eto i to nam je teseno

Pu, majku mu, zar nisu mogli da smisle nešto bolje? Na primer, mali Ćaci iz parka je gledao film u kome se spušta avion, odvrnuo zvučnike i svi se razbežali.

• Ha-ha 8
Posted
15 minutes ago, Clash said:

Podseti me sad da odem na Happy oni imaju najbolje analiticare opste prakse, ali corak, oni oslobadjaju neke kokosinjce po Kursku.

Ali zato na Pinku, Seselj, Maric i Ćaci.

Trenutno Ćaci prica kako su se borili lavovski i kako su istrajali.

Idemo dalje po kanalima

Jedina dobra stvar večeras što ne radi televizija -osuđeni ratni zločinac na televiziji da nacionalnom frekvencijom i student koji će tek videti šta ga i kakva borba čeka.

Posted
Just now, Helena said:

Jedina dobra stvar večeras što ne radi televizija -osuđeni ratni zločinac na televiziji da nacionalnom frekvencijom i student koji će tek videti šta ga i kakva borba čeka.

Veruj mi da je Maric ivde najvece zlo

Posted
9 minutes ago, NMX said:

Moracu telefon u asepsol jer sam pretrazujuci ko je sve od velikih svetskih medija preneo vest o zvucnom topu naleteo da je lagano i jebeni mrtvi russia today to isto preneo

ajmo putine, spremaj čaj

Posted
2 hours ago, nemanjaol said:

Jeste imali prilike da pricate sa ljudima koji su na 'onoj strani', da li se nesto promenilo?

Ja pitao drugaricu kojoj je cale, inace doktor nauka, za Vucica. Kaze nema promene, mada ga vise i ne pita, uvek se zakace.

Sinoć sam se sa ćaletom raspravljao, popizdeo i izašao napolje da se ohladim na kiši kad je na moje pominjanje zvučnog topa rekao "Možda nije on kriv nego mu nameštaju strane službe i opozicija".

Danas sam se sa kumom raspravljao i uzalud pokušavao da objasnim da nije bitno šta je bilo pre ove gamadi i šta su radili oni pre njih nego da treba da se borimo za budućnost nas i naše dece. Šurak srećom nije došao, nego samo njegova žena koja razmišlja kao i ja. Njih dvojica puše standardnu priču, a šta su žuti radili, a koga bi ti umesto Vučića kad nema nikoga i svi su lopovi, atentatori hoće da ga ubiju, itd... Oko srca mi se steglo kad je kuma rekla kumu nemoj o politici znaš da nismo na istoj strani. Bar da imaju neku korist od ove vlasti pa da shvatim.

• Like 1
  • Tuzno 2
Posted
Just now, Clash said:

Veruj mi da je Maric ivde najvece zlo

U mojoj kući postoje dva pravila-NIKO nikad ne puši i NIKAD se ne gleda hepi (Marić).

Ta dva pravila bi možda prekršila zbog Broza i ni u jednom drugom slučaju.

Ja mogu da ti verujem, ali Marić nema hašku presudu od deset i kusur godina, odrobijanu.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ali mali Ćaci ne moze dve da sastavi pa mu svi pomazu i Seselj i voditeljka i Maric.😄😄😄

Aj Klese dosta Pinka, treba spavati veceras

Edited by Clash