Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prva vest u Dnevniku, live uključenje i pun detaljan opis protesta. Zatim prilog o odavanju pošte kod stanice, sa izjavama prisutnih, među njima i veterana 63. padobranske. Onda izveštaj o dolasku pešaka od juče. Pa izjave prisutnih od danas. Finiš, još jednom live uključenje uz snimke iz drona mora ljudi između NIS-a i mosta. Total osam minuta.

Posle toga čitanje optužbe SNS prema RTS od danas u celosti. Bez odgovora RTS-a.

Onda izjava mr Propera "samo bez ekscesa, mi smo za mir".

Tek onda izveštaj o poseti Firera rasinskom kraju.

E više nisam mogao sa gledam.

• Like 7
  • Love 1
Posted
8 hours ago, srlepajce said:

IMG-20250201-111000.jpg

Ovo je isto jako vazno

Radnici "Apoteka Beograd" sutra

Ljudi tri meseca nisu primili platu a hoce da ih "kupi" ni manje ni vise Mocart kladionica 🤮

Ovo za Mocart kladionice sam i ja čuo. Baš me je bacilo u bedak. Jbt. ukidaš apoteke zbog kladionica (verovatno finansijer stranke bacio oko na poslovni prostor). Taman kad pomisliš da ne postoji dno koje oni nisu u stanju da dosegnu, iznenade te iznova, i iznova.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

Jedna lasta ne čini proleće, žao mi je što rušim sneška ali u Hrvatskoj o obnovi Jugoslavije ne sanja ni 1% tamošnjih stanovnika.

A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima?

Cela prica je  da neko iz Hrvatake podrzava  nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i  u borbi za pravdu. 
I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji…

Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome?

• Like 22
  • Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Clash said:

Cela prica je  da neko iz Hrvatake podrzava  nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i  u borbi za pravdu. 

Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome?

Pisi cesce

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Kakvi ludaci su ovi na protestz što nisu pustili novinarku RTS da priča u dnevniku ali ajde, bar smo imali 7-8 minuta uključenja sa protesta, još jednu vest pa tek onda poglavicu.

Edited by Урош19
Posted (edited)
23 minutes ago, Clash said:

Uzalud pises, Clash. Perkos sve gleda kroz nacionalno (nacionalisticko?) socivo.

Moja porodica je "mesana" (ako cemo "nacionalno/etnicki). A ipak sam na Mostu slobode u NS - samo virtualno. Netjaci iz Beograda su tamo, svako malo mi posalju neku fotku. Netjakinja me malo i ukljuci "uzivo" da nesto kazem preko WhatsApp (ne drzi me stalno na "live" vezi da prebrzo ne potrosi bateriju).

Tokom godina, ziveci u USA, ponekad sam netjacima poslao nesto malo.

Da pitas Perkosa, to moju beogradsku familiju cini "zapadnim placenicima." :classic_biggrin:

edit: gramatika

Edited by zoran59
  • Like 4
Posted
3 minutes ago, Урош19 said:

Kakvi ludaci su ovi na protestz što nisu pustili novinarku RTS da priča u dnevniku ali ajde, bar smo imali 7-8 minuta uključenja sa protesta, još jednu vest pa tek onda poglavicu.

Pogrešili su, korektno je izveštavala i trebali su da joj dozvole da se čuje. Kamerman u jednom trenutku namerno pomera kameru levo kako bi se video kompletan transparent. Tako da je bio okej izveštaj.

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Volter said:

Pogrešili su, korektno je izveštavala i trebali su da joj dozvole da se čuje. Kamerman u jednom trenutku namerno pomera kameru levo kako bi se video kompletan transparent. Tako da je bio okej izveštaj.

Govorila je posle.

A pogrešili nisu, mnogo im je trebalo da se sete da su novinari.

• Like 1
Posted
1 minute ago, PorodicneVrijednosti said:

Lajk ako si za Cacak metodu

Meni je otac iz tih krajeva i imam familiju koja tamo živi, pa mogu nešto da kompetentno kažem: Čačani su zeznuti kad im neko stane na žulj i nije uputno zezati se sa njima. I ovi iz Rasinskog okruga su bili fini kao Novosađani, ali mislim da bi mu bukvalno rekli to što piše da se tamo kojim slučajem zatekao.

Posted (edited)
3 minutes ago, Helena said:

Govorila je posle.

A pogrešili nisu, mnogo im je trebalo da se sete da su novinari.

Jeste kasnije, mada i tada nije se baš jasno čula zbog zvižduka. Ona da ima pameti i hrabrosti pre uključenja je mogla da kaže ljudima da je bolje ne zviždati kako bi ljudi čuli istinu, da će korektno pričati, izvestiti o ogromnom broju ljudi i nikad većem skupu u Novom Sadu. 

Edited by Volter
  • Like 2
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Hahahahah najeba on u Rasinskom okrugu... k'o žuti

Kako reče narodna mudrost - tovari magare dok su mu noge u blatu.

• Like 1
Posted
31 minutes ago, srlepajce said:

😄

U svakom gradu postoji taj jedan napredni baja bez osnovne škole i dana radnog staža koji se pita za svako radno mesto. 

• Like 13
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Razumem ja da moraju i žene od 50 godina da pumpaju ali ovaj hor je jaka krindžoteka

Cuti Urose, bolje nego da su tradicionalno za NS doveli Frajle.

• Like 1
  • Ha-ha 3