nemanjaol Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @berti A kako znamo na cemu smo sa sadasnjom opozicijom? Naprednjaci su na vlasti vec 14 godina, veliki deo sadasnje opozicije (odokativno oko 80%) nije nikada ni prismrdeo vlasti. Kako smo zakljucili da znamo kako bi oni vodili zemlju. I da ponovim, to govorim kao neko ko planira da glasa za studentsku listu 1 1
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, nemanjaol said: @berti A kako znamo na cemu smo sa sadasnjom opozicijom? Naprednjaci su na vlasti vec 14 godina, veliki deo sadasnje opozicije (odokativno oko 80%) nije nikada ni prismrdeo vlasti. Kako smo zakljucili da znamo kako bi oni vodili zemlju. I da ponovim, to govorim kao neko ko planira da glasa za studentsku listu Miki Aleksic je vec bio u koaliciji sa sns-om dok je bio na celu Trstenika. Dovoljno. Djilas i njegovi? Ja sad nemam crno na belo dokaze da je on u dilu da radi sa Vucicem, ali neke stvari sugerisu da je tako. Onog mamlaza Milosa Jovanovica ne treba komentarisati uopste. Ko tu jos ima? Grbovic, zeleno levi front, Cuta... Nemam poverenja u nikoga od njih. Ok, mozda neko ima. Prosto pitanje... Da imaju dve opcije. Jedna je da Vucic izgubi od studentske liste koja znaci i to da oni vise nisu u parlamentu, a druga da sve ostane ovako kao do sada, sta bi ovi iz opozicije izabrali? Naravno, veliki respekt za DS koji ce podrzati studentsku listu, tako radi stranka koja zeli da ova gamad zglajzne.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 52 minutes ago, Smrtokapa said: Iskreno sam impresioniran Isto, skoro da zvuči kao odlična parodija montenegrinskog melosa.
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 42 minutes ago, nemanjaol said: @berti A kako znamo na cemu smo sa sadasnjom opozicijom? Naprednjaci su na vlasti vec 14 godina, veliki deo sadasnje opozicije (odokativno oko 80%) nije nikada ni prismrdeo vlasti. Kako smo zakljucili da znamo kako bi oni vodili zemlju. I da ponovim, to govorim kao neko ko planira da glasa za studentsku listu Za 14 godina nisi uspeo da osvojiš vlast ni u jednoj opštini ili gradu u Srbiji (osim Medijane). Mislim da tako jadan učinak ne postoji bilo gde na svetu. Mene bi na njihovom mestu bilo sramota da izađem na ulicu, a kamoli da se javljam po medijima i da kritikujem studente, kakvi god da su. Gomila mutnih likova sa zakulisanim dilovima sa vlašću, ma dobro je njima. Edited 2 hours ago by drgnk
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, berti said: Miki Aleksic je vec bio u koaliciji sa sns-om dok je bio na celu Trstenika. Dovoljno. Djilas i njegovi? Ja sad nemam crno na belo dokaze da je on u dilu da radi sa Vucicem, ali neke stvari sugerisu da je tako. Onog mamlaza Milosa Jovanovica ne treba komentarisati uopste. Ko tu jos ima? Grbovic, zeleno levi front, Cuta... Nemam poverenja u nikoga od njih. Ok, mozda neko ima. Prosto pitanje... Da imaju dve opcije. Jedna je da Vucic izgubi od studentske liste koja znaci i to da oni vise nisu u parlamentu, a druga da sve ostane ovako kao do sada, sta bi ovi iz opozicije izabrali? Naravno, veliki respekt za DS koji ce podrzati studentsku listu, tako radi stranka koja zeli da ova gamad zglajzne. Aleksić je bio predsednik opštine Trstenik od 2012. do 2016. znači tek po dolasku ovih na vlast, ne bih mu to uzimao kao apsolutnu diskvalifikaciju. Jovanović se slažem da je 1/1 Vučićev, Đilas i Marinika su mi posle svih gafova vrlo sumnjivi, mada ne bih još smeo da kažem 100%, veći deo članstva SSP verujem da su iskreni protivnici ove vlasti. Za ove ostale mislim da je skroz OK da nemaš poverenja, nemam ni ja previše da budem iskren, zato bih i glasao za studentsku listu - pogotovo u ovakvom trenutku. Ali moja poenta nije bila da li nam se neko dopada, nego da ti 'ZNAŠ' kako bi bilo sa ovim drugima na vlasti. A realno ne možemo da znamo pošto je sns već skoro deceniju i po na vlasti i veliki deo opozicije su novi ljudi u politici koji su u istu ušli sa željom da pokušaju da se suprotstave ovom režimu. A to je u potpunosti narativ koji je Vučić sve ove godine pokušavao da stvori.@drgnk Inače ja sam sve vreme mislio da ti je ime dgnrk (kao degenerik bez samoglasnika) tek sam sad skontao da je drugačije 😄 Ma da, prelepo je ljudima iz opozicije, samo su im ovih godina lomili glave, blatili ih po tabloidima, prisluškivali i hapsili. Gde smo svi mi ostali da prihvatimo sve te stvari i da pokušamo da promenimo nešto u ovoj zemlji? Da ne pričamo i da imamo dokaze ozbiljnih krađa na izborima i da je makar Beograd verovatno trebalo da bude dobijen. Mislim, stvarno mi nije namera da budem ovde neki glavni branilac opozicije. I mene nerviraju, mislim da su napravili ogroman broj grešaka, mislim da nisu najbolje postupili i u ovoj celoj situaciji u vezi studentske liste, ne planiram da im dam glas na sledećim izborima. Ali kako očekujemo da bilo ko pokuša nešto da uradi u ovoj zemlji ako je reakcija javnosti uvek da se najstražnije posere po bilo kome ko se imalo eksponira. 2
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bezuslovna i apsolutna podrška JEDINO studentskoj listi. Možda sam već to i pisao već, ali nije isključeno da ću ponoviti još koji put s vremena na vrijeme. 🤷♀️ 2
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, nemanjaol said: Aleksić je bio predsednik opštine Trstenik od 2012. do 2016. znači tek po dolasku ovih na vlast, ne bih mu to uzimao kao apsolutnu diskvalifikaciju. Jovanović se slažem da je 1/1 Vučićev, Đilas i Marinika su mi posle svih gafova vrlo sumnjivi, mada ne bih još smeo da kažem 100%, veći deo članstva SSP verujem da su iskreni protivnici ove vlasti. Za ove ostale mislim da je skroz OK da nemaš poverenja, nemam ni ja previše da budem iskren, zato bih i glasao za studentsku listu - pogotovo u ovakvom trenutku. Ali moja poenta nije bila da li nam se neko dopada, nego da ti 'ZNAŠ' kako bi bilo sa ovim drugima na vlasti. A realno ne možemo da znamo pošto je sns već skoro deceniju i po na vlasti i veliki deo opozicije su novi ljudi u politici koji su u istu ušli sa željom da pokušaju da se suprotstave ovom režimu. A to je u potpunosti narativ koji je Vučić sve ove godine pokušavao da stvori. Nije vazno sta ja mislim uopste. Eto, neka bilo ko iz opozicije pozove ljude na okupljanje. Koliko bi se ljudi skupilo? Da se razumemo, ako ne bi bilo studentske liste, naravno da bih glasao za opoziciju. To bi uradila velika vecina ljudi koji su isli na studentske proteste. Znamo na cemu smo u smislu da je davanje glasa njima do sada dalo ovakav rezultat kakav je sve ove godine.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što se mene tiče ako nekim čudom studenti se uortače sa opozicijom, opet ću glasati za njih. Da studenti nemaju svoju listu i ne izlaze na izbore, glasao bih za opoziciju, fanatično ih branio, ulepšavao, opravdavao. Želim samo da oteram u tri lepe ovaj režim, time se naravno ne rešavaju naši problemi, svestan sam da nam borba predstoji i posle toga, al mi je trenutno na prvom mestu sikterisanje naprednjaka. Možete zamisliti šta bi značila njihova pobeda na izborima, novo razočaranje koje bi nas dotuklo. Zato pažnju treba usmeriti samo na režim, ne rasipati energiju na nebitne stvari, međusobna prepucavanja i zamerke koje su smešne u odnosu na ono što gledamo svakog dana od kriminalnog režima. 5
Recommended Posts