Šiljokapi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) E bre, Raduljici je SNS dao ugovor u FK Železničar Inđija za ovu sezonu !?!?!? Da bude centarfor! A on će kao dobar čovek da prosledi pare od ugovora u dobrotvorne svrhe. Ejjjj, kao da se kopčamo na leđa! Edit: https://inmedija.rs/indjija-mirosalv-raduljica-iznenadio-kosarkaska-zvezda-potpisala-za-fk-zeleznicar/ Edited 10 hours ago by Šiljokapi 1
nemanjaol Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Igor Rakočević se isto oglasio povodom Ćacilenda. 4
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, SuperTraktorko said: Bese i Macvan je caci Ma gde nije, zamenik SNS gradonačelnika Šapca. 5 1
woolgatherer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago pitanje mi je bilo poluretoricko jer sam za polovinu znao da su njihovi ali nisam znao da su skori svi. znaci od 20+ kolega iz reprezentacije samo bogdan, kalina i luca su otvoreno protiv zgadije?
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Šiljokapi said: E bre, Raduljici je SNS dao ugovor u FK Železničar Inđija za ovu sezonu !?!?!? Da bude centarfor! A on će kao dobar čovek da prosledi pare od ugovora u dobrotvorne svrhe. Ejjjj, kao da se kopčamo na leđa! Edit: https://inmedija.rs/indjija-mirosalv-raduljica-iznenadio-kosarkaska-zvezda-potpisala-za-fk-zeleznicar/ Čovek koji je Zvezdu nazvao FMP i rekao da nikad neće da igra tu i da se vraća u srpski sport. Košarkaški ekvivalent Vladimira Stojkovića koji je doslovno rekao da mrzi Partizan a onda im se uvlačio u bulju za pare. O čemu mi pričamo, o moralu?
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Rakoč i Luča se jesu oglasili ali za situaciju oko Dijane, dok je samo Branko podržao i Štimca direktno. Razočarana sam što se Bogdan uopšte ne javlja, moram da kažem. 1
Tex_Willer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Velike smo patriote kad treba da se serluci, pije, peva, krka... Da vidite kako bi neki Estonci svi ustali da zaštite svog kolegu. 1
nemanjaol Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pročitao sam sad teoriju da Vučić priziva svoje orke ispred Ćacilenda kako bi u okviru nekog performansa sutra raspisao izbore. Kao to će tobož uraditi da zaštiti i Dijanu i Uglješu od potpunog narušavanja zdravlja, a naravno Uglješa je štrajkovao dva dana duže pa će se on osećati lošije: I to će uraditi da bi očuvao narodno jedinstvo bio pomiritelj, garant stabilnosti i slične nebuloze. Ne znam da li je samo wishfull thinking sa moje strane, ali deluje mi realno. I uklapa se u moju teoriju da je njemu bolje da proba nekim iznenadnim izborima koji će biti održani pred sam kraj godine pošto kako vreme prolazi oni zapravo ne popravljaju svoju situaciju i ostavljaju prostor da se opozicija i studenti makar nekako dogovore. Možda je i ova brzinska akcija sa Generalštabom deo plana da dobije podršku Trampa za kampanju.
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nemanja, možeš li da zamisliš koji će medijski teror nastati ukoliko se raspišu sad izbori?
Šiljokapi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mogući su izbori, napisah isto i pre koju nedelju, jer su Nestorovi (svi su članovi sekte) kod mene u selu ponovo otvorili kancelariju. Uvek to rade pred izbore.
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pre bih rekao da cirkus služi kao pokrivalica za Generalštab. Bez toga bi se pričalo samo o toj prevari, a ona treba da prođe što tiše. Da bi izbori bili u ovoj godini, poslednji rok za raspisivanje je za sedam-osam dana. Pre nego što ih raspiše mora da dobije predlog Vlade, tako da procedura u najbržem slučaju traje dan-dva pa su baš male šanse za sutra a nisu velike ni da uopšte budu do kraja godine. 2
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Šiljokapi said: Mogući su izbori, napisah isto i pre koju nedelju, jer su Nestorovi (svi su članovi sekte) kod mene u selu ponovo otvorili kancelariju. Uvek to rade pred izbore. A i kancelarija orkova ovde blizu mesta gde radim takođe krenula u full donošenje nekih kutija (reklamni materijal ili šta već), kao i pojačano okupljanje, što se dešava isključivo u toku izborne kampanje... tako da nije nemoguće...
Eddard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 22 minutes ago, JPM said: Nemanja, možeš li da zamisliš koji će medijski teror nastati ukoliko se raspišu sad izbori? A ako se raspišu kasnije pak neće? 5
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jedino ako su jajca bas bas zavrnuta od spolja. Zasto rizikovati Expo, GS i druge projekte... Vec su ustedeli 6 meseci i pored svega sto se desavalo, ovako nije nemoguce da se odgusla i do redovnog termina ili barem druge polovine sledece godine. 2
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 38 minutes ago, nemanjaol said: Pročitao sam sad teoriju da Vučić priziva svoje orke ispred Ćacilenda kako bi u okviru nekog performansa sutra raspisao izbore. Kao to će tobož uraditi da zaštiti i Dijanu i Uglješu od potpunog narušavanja zdravlja, a naravno Uglješa je štrajkovao dva dana duže pa će se on osećati lošije: I to će uraditi da bi očuvao narodno jedinstvo bio pomiritelj, garant stabilnosti i slične nebuloze. Ne znam da li je samo wishfull thinking sa moje strane, ali deluje mi realno. I uklapa se u moju teoriju da je njemu bolje da proba nekim iznenadnim izborima koji će biti održani pred sam kraj godine pošto kako vreme prolazi oni zapravo ne popravljaju svoju situaciju i ostavljaju prostor da se opozicija i studenti makar nekako dogovore. Možda je i ova brzinska akcija sa Generalštabom deo plana da dobije podršku Trampa za kampanju. On 7/9/2025 at 10:19 AM, Knipex said: Načuo sam da će izbori biti u decembru ove godine. U prilog tome ide i činjenica da već sledeće godine dolazi nova generacija glasača koja mu nimalo nije naklonjena. Ovo sam pisao početkom jula ove godine. Tada mi je rečeno da će izbori, 99%, biti održani u decembru.
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 25 minutes ago, Barkley#34 said: Pre bih rekao da cirkus služi kao pokrivalica za Generalštab. Bez toga bi se pričalo samo o toj prevari, a ona treba da prođe što tiše. Da bi izbori bili u ovoj godini, poslednji rok za raspisivanje je za sedam-osam dana. Pre nego što ih raspiše mora da dobije predlog Vlade, tako da procedura u najbržem slučaju traje dan-dva pa su baš male šanse za sutra a nisu velike ni da uopšte budu do kraja godine. Nemam pojma, kao da je njima problem da pokriju to administrativno kako treba za dan dva. Sutra može da kaže onako u svom stilu da će on reći Đuru koji je radio vrhunski posao da odrade šta je potrebno i da će on kao NADLEŽAN da raspiše izbore. Videćemo svakako, NS su otkazali.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Eddard said: A ako se raspišu kasnije pak neće? Hoce naravno ali mislim da bi sad bio bas uzas.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sutra kao da spremaju haos. Na vajber grupama naprednjaci dele poziv za dolazak sutra u Beograd ispred skupštine u 5. Navodno otkazuju skup u Novom Sadu, tačnije sve koje su planirali za Novi Sad dovešće u Beograd. Moraju da ispune kvotu pojedini funkcioneri ili su ga najebali, mora Ludak da pokaže kako ih ima više.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da, to svakako, može da ih najavi sutra i da ih raspiše za neki dan. Možda bi na taj način pokušao da odloži odluke u spoljnoj politici koje vise nad glavom a koje bi mu malo uzburkale biračko telo. Zatim, sva obećana povećanja će teško moći da se ponove dogodine (čak nemoguće). Neizvesnost je u svetskoj ekonomiji pa će nastaviti da se odražava i na nas, Orban verovatno odlazi na proleće, tako da koliko god da on voli da odlaže stvari to postaje sve rizičnije. Dodatno, ko zna kakve su "preporuke" došle spolja, samo se nadam da nisu u pitanju neki truli dogovori. Uostalom, znaćemo sve za koji dan. 1
handys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pominjani su prevremeni izbori u okviru 'izvinjenja'. U svakom slučaju, i 24.9.2000. su bili raspisani u iznudici, zbog talasa nezadovoljstva (daleko manjeg od ovog).
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja sam se baš isprimao sad. Bila bi fora da ispade moša. 😄 Mada ja verujem da ni on sam ne zna šta da radi i da se ozbiljno lome 1
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ko zna koji su sve igrači i interesi upetljani, sad i ovaj negativan izveštaj EK, dogovor međeda sa Amerima, pritisci oko nafte i gasa...
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako god i kad god, sustina je ista - ne sme se dopustiti da kradu. Jesmo li kadri da to iznesemo, kolektivno..? 11 1
Recommended Posts