Šiljokapi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 hours ago, Klotzen said: evo na informeru onaj snimak gde iz ćacilenda bacaju stolice i kamenje na protestantu kažu da su to blokaderi teroriste a ne ćaci. Sinoć na N1 je bilo uživo gde ćaci bacaju pirotehniku i jedan topovski udar pada s leđa panduru pod noge. Verovatno je taj povređen jer je puklo na 20cm od nogu. Doduše stvarno su ga bacili blokaderi ali Ćaci 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago VJT o hapšenju Štimca: Pozivao na nasilnu promenu ustavnog uređenja https://n1info.rs/vesti/vjt-o-hapsenju-stimca-pozivao-na-nasilnu-promenu-ustavnog-uredjenja/ Za jednu državu kakva je naša, ovakvo saopštenje VJT-a ne čudi. Dakle, oni su ga već osudili, ne samo njega, nego i sve učesnike. Čoveku ostaje samo od muke da se nasmeje na ovo saopštenje koje je pisao očigledno neki praznoglavi ćaci. Pogledajte samo kako je to napisano, nabacane reči, zbrčkano, tupoumno...
Nikola Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Kakve to zveri žive u ovoj nesrećnoj zemlji 3 2
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Nikola said: Kakve to zveri žive u ovoj nesrećnoj zemlji Praznoglave
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Nikola said: Kakve to zveri žive u ovoj nesrećnoj zemlji Nema potrebe da vređamo zveri. 8 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Gledam sinoć snimak na Twitteru, sad ne mogu da ga nađem, sa krupnim kadrom na ološ koji se okupio u Ćacilendu. Pevaju četničke pesme majci koja je sahranila sina. I mislim se, kakvo saosećanje, oni su ucenjeni, moraju da podržavaju vlast, izgubiće posao... Nema (više) opravdanja, suočimo se sa tim da među nama hoda najgora sorta ljudi, koja vrlo svesno podržava mafiju na vlasti i vrlo dobro zna ko su oni. Jedini način na koji su "primorani" da budu uz vlast je taj što nemaju znanja i sposobnosti da se izbore da prežive, a ni dovoljno obraza ili časti pa da se potrude da to znanje i sposobnost steknu. Onda idu kraćim, nečasnim putem, prodajući se za npr. dnevnicu u Ćacilendu. Svi oni moraju biti izopšteni iz ovog društva, makar to bilo 50% stanovništva. Edit: našla snimak! Edited 5 hours ago by DameTime 10
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago MUP kaze uhapseno 37 blokadera, da su oni bacali pirotehniku. A za cacad nista.... 1
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nemam snage sada da komentarišem ove pesme, ovo što Dejm kaže, nemaju načina da zarade, moraju, ne shvataju... to je bezoblična masa koju je neko odlučio da treba uobličiti i napraviti im modernu partiju... Kada dođe trenutak da se glasa, za 10 ili 20 godina, iskreno se nadam da će biti barem par pitanja na ekranu, pre nego što se dođe do strane za glasanje... zaokruži hipotenuzu, dovrši rečenicu, stavi reč u ispravni padež. Izgovor da ovo ne samo da glasa nego i da igra igricu park je moj skoro godinu dana ne sme i ne može (više) biti samo DNK analiza ili optička provera, da ima dve noge, dve ruke i papir, mora da je glasač... Edited 5 hours ago by freethrow 4
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ćacad baca po naredbi vrhovnog komandanta a policija samo poštuje naredbe makar dolazile i od najveće hulje
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, freethrow said: Nemam snage sada da komentarišem ove pesme, ovo što Dejm kaže, nemaju načina da zarade, moraju, ne shvataju... to je bezoblična masa koju je neko odlučio da treba uobličiti i napraviti im modernu partiju... Kada dođe trenutak da se glasa, za 10 ili 20 godina, iskreno se nadam da će biti barem par pitanja na ekranu, pre nego što se dođe do strane za glasanje... zaokruži hipotenuzu, dovrši rečenicu, stavi reč u ispravni padež. Izgovor da ovo ne samo da glasa nego i da igra igricu park je moj skoro godinu dana ne sme i ne može (više) biti samo DNK analiza ili optička provera, da ima dve noge, dve ruke i papir, mora da je glasač... Druze @freethrow, dok random tri osobe sa tog snimka mogu da nadglasaju tebe i mene, ja u ovakvu demokratiju ne verujem... 2 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ćacilend postoji u svakoj državi, s tom "malecnom" razlikom što se u normalnim, pa čak i polu-normalnim državama nalazi na zatvorskim lokacijama, a kod nas u samom centru glavnog grada. Nemam ni najmanju dozu empatije za bilo kog monstuma tamo, voleo bih da pocrkaju svi do jednog ali da pre toga prožderu one koji su ih postavili tamo i koji ih čuvaju i neguju. 13
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Niko ne moze da te natera da onako nesto radis, ma koliko da si placen i ucenjen. Pisao sam pre nekoliko godina o tim "ucenjenima" koji "moraju" da ga podrzavaju jer sta ce, sitna deca. To je samo najlaksi izgovor koji puca na nase vestacko preuvelicano sablaznjavanje kad se u te ljude uperi prst, onda je, nemoj, snalaze se ljudi kako znaju i umeju. Kako se bas takvi uvek snadju pitam se. Nijedan od ovih koji i dalje glasno i javno podrzavaju Vucica, kao i ova vojska orkova u cacilendu nije tu jer je zaslepljen ili ucenjen. Ucena je dosla posle kriminalnih aktivnosti, pod pretnjoj oduzimanja bespravno stecenog i odlaska u zatvor, ako neces svoje ime i resurse da vratis sa kamatom Vucicu. To nisu ucenjeni i nesnadjeni, to su kriminalci. Ovi bezimeni sto pevaju i skandiraju majci koja je izgubila dete su otpad drustva. Ako su ucenjeni da budu u cacilendu (a nisu, dodje tamo ko hoce, samo da se javi za pare) i vrse ulogu pretorijanske garde Vucicu, nisu ucenjeni da rade ono sto su sinoc radili. Oni su to hteli i uzivali su u tome. Treba zaista da prestanemo da pravimo te ograde i opravdanja, te kredit, te moram, te sta cu ako... normalno je izgubiti posao, ako si sposoban naci ces novi. Ja sam u takvoj poziciji bio bezbroj puta u poslednjih 15 godina. Promenio sam 100+ klijenata. Vidim i sad da mi se sa ovim glavnim priblizava kraj i aktivno trazim nesto drugo. Ko to ne moze, jbg, spasce iz kancelarije u ne znam, kafic, prodavnicu, neki takav posao, dok ne nadje nista bolje. Ne, oni nisu zarobljeni i ne jao sta cu i kako cu, uvek imas izbor, kako su prosvetari sa duplo manjim platama i tu crkavicu gubili i ostajali na ulici. Ovi nisu ni isprani mozgovi, to je prosto otpad drustva koji ili treba da bude u zatvoru (verujem da zaista ogroman broj tih tamo treba da bude iza resetaka), ili da bude na margini jer za bolje nije. Najveci zadatak nama nije svrgavanje Vucica, nego stavljanje tih milion i po orkova u zatvor i na marginu i postavljanje drustva na noge, tek tada cemo moci da zivimo normalno. 16 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ^ Slažem se. Ili što bi rekao Dumbledore: Dark times lie ahead of us and there will be a time when we must choose between what is easy and what is right. Sada je to vreme za nas, nema izgovora ni opravdanja. Da neko krene da me ucenjuje na poslu, pre bih odabrala da radim u npr. pekari nego da ostanem. Uostalom, svako od nas bi rado pomogao ljudima koji su ucenjeni od strane vlasti, sigurna sam u to.
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čovek stoji mirno i čeka da mu priđu. Njih četvorica skaču na njega, obaraju ga na zemlju i vežu ruke na leđima. Samo jedan razlog, demonstracija sile. Govna bila i ostala. 3 1
Nicklord Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pita me danas jedan kolega za proteste jer je video na vestima. Ja krenuo da mu objašnjavam i onda uhvatim sebe kako sam rekao nešto u fazonu - "biće još veći protesti ako bude nestašica goriva" - pomislim tačno, šta ja ovo pričam u godini 2025. za državu u Evropi 😄 Pisao je ja mislim freethrow pre nekoliko stranica, mnogo su čudne stvari postale normalne
nemanjaol Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Reći ću nešto sa čim se mnogi verovatno neće složiti. Sve ovo od juče je potpuni promašaj i kontraproduktivno. Režim je najviše od svega juče hteo da prestane da se priča o 1.11. u Novom Sadu i da se pažnja usmeri na nešto drugo i to su i dobili. Pokazalo se da kada je fokus na Novom Sadu i nadstrešnici oni nemaju odgovor, i još kad se to upari sa studentskim šetnjama i povezivanjem među ljudima oni mogu samo da gledaju i da se izvinjavaju. Ove fantazije juče kako će cela Srbija da se slije u Beograd ida krene u Ćacilend su samo to, fantazije. Ovo sve već traje godinu dana, videli smo šta radi, a šta ne radi. Videli smo koliko ljudi je bilo na ulici u julu i posle u avgustu, videli smo i koji je domet tih akcija. Polupani sns lokali i to je sve. I da se razumemo, to je tada bila dobra odluka. Trebalo je probati sa građanskom neposlušnošću, ostvarene su i neke pobede tu stečeno je iskustvo. Ali vraćanje sada na iste taktike nam ništa neće doneti.
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Usrali se Krenuli i strani soortski tabloidi da prenose
Recommended Posts