Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Đe me nađe. 

Neka pošalje kobre, čekaju ih ustaški blokaderi fašisti satanisti.. why noth both?

tenor.gif?itemid=10272129

Edited by robespierre
Posted
4 hours ago, Molina23 said:

Veliko bravo za Studenicu, arhiepiskopa Justina i njihovo celo bratstvo za prijem braće Pazaraca. Stvarno najlepša vest u poslednje vreme. Studentska sloga biće poraz šešeljevštini, uništiće je u celom svetu. Udžbenik kako se razara udbaški mehanizam biće najčitaniji bestseler. 

Justin će najverovatnije biti smenjen s mesta episkopa Žičkog nakon sledećeg sabora SPC. 

Nije dobar ni sa Vučićem, ni sa Porfirijem, a našli su mu razlog zbog koga će to izgledati da je zbog skroz druge stvari. 

Naravno, slično bi mogli da nađu i svakom drugom, ali njih neće dirati. 

Posted (edited)

Zao mi je to studenti DUNP a hodaju sami i nemaju policijsku podrsku, zivoti su im ozbiljno ugrozeni jer svaka budala moze da ih pocisti kolima. Jedan od razloga sto ih je svega desetak je, kazu, to sto je 20 Oktobra upisni rok na fakultetima pa su mnogi zbog toga odustali da krenu 16 dana ranije, mozda ce se jos njih pridruziti kad obave sta treba. Ne vidim ni podrsku gradjana, bajkera, traktorista. Pre neki dan sam hodala 13 km, mogu ja to ali je trajalo i trajalo, morala sam da pravim pauze da bih odmorila kicmu, sa nogama nemam nikakav problem. Ne mogu ovakava ni na kakav marsh, mogu samo da ih gledam na tv i da placem, sami su....gest manastira u kojem su ih primili na prenociste i dorucak spremljen po muslimanskim obicajima je nesto sto mi uliva nadu da nije sve gotovo, da njihova velika, licna zrtva nije uzaludna....

Edited by Pletilja
  • Love 1