DJ_Vasa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Bukvalno babe, žabe i tarabe. Edit: Uostalom, pomenuti Nemci zapošljavaju 100k+ ljudi ovde, bili smo najbolji Merkelini đaci pa kao rezultat dobismo ovo. Takođe, dobar deo Orbanove bahatosti izgrađen je u vreme Angeline zaštite zbog pogodnosti nemačke industrije, a i čini mi se da Sanader guli tjorku zbog mutjkanja prilikom prodaje Ine Molu. Dakle, ne idu te stvari baš tako jednostavno. Naravno da ne idu jednostavno, ali ne znam kako da bolje objasnim. Spomenuo sam Škodu, spomenuo sam Airbus, ali sam mislio na princip kako funkcioniše. Ne znam koje su potrebe privrede, šta je kome zanimljivo, pa sam samo dao nasumične primere. Edited 6 hours ago by DJ_Vasa
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ideja da se sakupi veliki broj blokadera na mestu na kojem se održava parada je izuzetna - izuzetno pametna i podjednako opasna. Mogućnost da dođe do većih sukoba pred nekoliko hiljada pripadnika vojske je jako opasna. 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema opasnosti, opasnosti može biti jedino ako ludak ne dozvoli prisustvo studenata. Na samoj paradi nikako mu ne odgovara izazivanje sukoba. Inače, zamislite da neko od odlikovanih prilikom izlaska na binu odbije da se rukuje sa predsednikom. Zamislite facu predsednika.
robespierre Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Volter said: Inače, zamislite da neko od odlikovanih prilikom izlaska na binu odbije da se rukuje sa predsednikom. Zamislite facu predsednika. To VBA sve proveri unapred i onda takve makar bili i potencijalni skinu sa liste za odlikovanja, i ne, nije zajebancija. 5
Maharaja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam zašto mislite da je vojska, i vrh vojske, pod manjom kontrolom nego policija. Naravno da nije, i ako zatreba, radiće što im vlasnik kaže. 5
robespierre Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Maharaja said: Ne znam zašto mislite da je vojska, i vrh vojske, pod manjom kontrolom nego policija. Naravno da nije, i ako zatreba, radiće što im vlasnik kaže. Ni blizu nije ista situacija, mada bi Žvalavi voleo da jeste, a još više bi voleo da svi drugi misle da jeste, ergo parada. 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Povređen saobraćajac na motociklu, u nezgodi učestvovalo vozilo N1 https://n1info.rs/vesti/povredjen-saobracajac-na-motociklu-u-nezgodi-ucestvovalo-vozilo-n1/ Možete zamisliti izveštaje režimskih medija.
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Quote Vučić je istakao da je gnev naroda sve veći i ponovio da će ih čuvati od njihovog gneva. „Samo ću da im kažem da se ne sekiraju mnogo. Čuvaću ih od gnevnog naroda. Narod će da ih juri po ulicama, baš kao što se to dešava drugima, uvek vam se to kao bumerang vrati. Narod će želeti da ih juri po ulicama i Bakiće i sve ostale, ja to neću dozvoliti“, poručio je Vučić. Trenutno ispred RTS-a: https://www.instagram.com/reel/DOwHh47jXAx/?utm_source=ig_embed&ig_rid=22105ee4-e474-400f-860f-e4e248db28dc 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hahahahahahah Sizoje kopira nase govore hahahahahahahahahahaha
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Goci: EU put Srbije ugrožen, suspendovati člana SNS zbog izjave o ubistvu studenta https://n1info.rs/vesti/goci-eu-put-srbije-ugrozen-suspendovati-clana-sns-zbog-izjave-o-ubistvu-studenta/ Inače, na ovoj debati u Evropskoj kući svog predstavnika imao je i FPN. DJ Vasa da utefteriše jedan plus za studente. 1
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Volter said: Inače, na ovoj debati u Evropskoj kući svog predstavnika imao je i FPN. DJ Vasa da utefteriše jedan plus za studente. To je već utefterisano, kao i ono za podršku LGBT zajednici od strane dva fakulteta. 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne sviđa mi se ovaj potez, poziv na Vučićevu promotivnu paradu. Propratni tekst mi je tek blamiranje. Opet mi deluje kao takmičenje u patriotizmu, a na tom terenu on sigurno pobeđuje. Opet gubitak fokusa. A nije da nema gde da se makar proba da ga se udari...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote Informaciju da je studentska lista formirana potvrdio je za Novu Aleksandar Novović, student Pravnog fakulteta u Beogradu. „Studentska lista je formirana ili je gotovo pri kraju, ali je zvaničan stav da studenti neće izaći sa listom dok se izbori ne raspišu“, navodi sagovornik Nove. Dodaje da, ukoliko i dođe do promena, to će biti kolektivna odluka. „Listu zna jako mali broj ljudi iz studentskog pokreta. Uglavnom ljudi znaju samo kandidate sa svog fakulteta. Kandidati se čuvaju u najstrožoj tajnosti zbog mogućeg medijskog razvlačenja“, kaže student za Novu. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Drug Crni said: Ne sviđa mi se ovaj potez, poziv na Vučićevu promotivnu paradu. Propratni tekst mi je tek blamiranje. Opet mi deluje kao takmičenje u patriotizmu, a na tom terenu on sigurno pobeđuje. Opet gubitak fokusa. A nije da nema gde da se makar proba da ga se udari... Potez je odličan, a ni tekst mi ne smeta. Ja ga ne tumačim kao takmičenje u patriotizmu, već kao jedan prikriveni apel vojsci da pazi šta radi, da kao što se kaže u tekstu nose uniformu sa čašću, da snaga vojske nije u vlasti i njenim funkcionerima. Pridružiću se skupu, želim da pozdravim naše vojnike a i da ''ovacijama'' pozdravim govornike. 3
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je cilj je da mu "otmu" paradu. Tamo će se sigurno skandirati pumpaj i slično tako da će biti lepih snimaka. On tu ne može bog zna šta da uradi. Ako organizuje batinaše on će biti kriv jer je on organizator događaja, ako pokuša da ogradi teren i ne dozvoli slobodan ulaz ljudima mnogi neutralni i njegovi će takođe ostati iza ograde tako da će biti i štete od iste. Treba samo pametno da se rasporede da pokriju što veću površinu pogotovo oko centralne bine ako tu uopšte bude naroda, i takođe da se preventivno pošalje nekoliko manjih grupa da prođu blokade ako ih bude pa tek pred početak da stigne glavna kolona. Imaju tu dosta stvari koje mogu da odrade, nadajmo se da će dobro osmisliti. 4
Recommended Posts