Volter Posted August 30 Posted August 30 "Politički čin i osveta zbog stajanja uz đake tokom blokada": Zbog čega je smenjena direktorka gimnazije u Požarevcu https://n1info.rs/vesti/politicki-cin-i-osveta-zbog-stajanja-uz-djake-tokom-blokada-zbog-cega-je-smenjena-direktorka-gimnazije-u-pozarevcu/ Mnogi su dobili otkaze. Samo u Mladenovcu je deset profesora dobilo otkaz. Ne smemo zaboraviti ove ljude. Studenti u blokadi objavili plan protesta 1. septembra https://n1info.rs/vesti/studenti-u-blokadi-objavili-plan-protesta-1-septembra/ 4
Estrella Roja Posted August 30 Posted August 30 Ta žena i njena porodica trpe velike pritiske još od samog početka protesta zato što je podržala proteste maturanata. Ovo je vest od kraja prošle godine gde joj je prećeno ostavkom https://vreme.com/vesti/udar-na-direktorku-pozarevacke-gimnazije-zbog-podrske-protestima-djaka/ 8
Volter Posted August 31 Posted August 31 Uglješa Đuričković: „Nezvanično saznajemo da je Viši sud usvojio našu žalbu, idemo na nove izbore“ https://www.glas-zajecara.com/ugljesa-djurickovic-nezvanicno-saznajemo-da-je-visi-sud-usvojio-nasu-zalbu-idemo-na-nove-izbore/ 1 3
DameTime Posted August 31 Posted August 31 Poruka za @Don Dusko https://www.instagram.com/p/DN_tTffCDct/ 2 1
Volter Posted September 1 Posted September 1 Dekan DIF-a Patrik Drid u sred noći upao na fakultet kroz prozor uz pomoć batinaša i policije https://n1info.rs/vesti/najnovije-vesti-dekan-difa-upao-na-fakultet-kroz-prozor/ 1
Čvarkov Posted September 1 Posted September 1 Plenum profesora 2.0 imao neko slikanje pre neki dan. Morali su da angažuju statiste jer ih nema dovoljno.
melankolic Posted September 1 Posted September 1 Može li neko da mi objasni šta je poenta tih upada dekana na fakultet? Čemu sedeti na fakultetu ako nema studenata i velikog dela profesora koji će pohađati odnosno predavati nastavu?
303 Posted September 1 Posted September 1 Da bi ćaciji zajedno sa batinašima i policijom mogli zauzimati jedan po jedan fakultet pod izgovorom da su ugroženi.
Clash Posted September 1 Posted September 1 2 hours ago, melankolic said: Može li neko da mi objasni šta je poenta tih upada dekana na fakultet? Danas je početak školske godine, čistka nepodobnih prosvetnih radnika, najavljeni protesti srednjoškolaca i studenata, 10 meseci od pada nadstrešnice. Bolje je da se narod okupira sa ustašoteroristima koji napadaju miroljube policajce koji samo štite DIF nego tim budalaštinama.
Klotzen Posted September 1 Posted September 1 3 hours ago, melankolic said: Može li neko da mi objasni šta je poenta tih upada dekana na fakultet? Čemu sedeti na fakultetu ako nema studenata i velikog dela profesora koji će pohađati odnosno predavati nastavu? Pa nisu svi u blokadi. Dovešće par stotina njihovih plus neki neutralni koji će takođe doći kada čuju da faks opet radi i eto ti sjajnih kadrova za režimske medije da je blokada propala.
melankolic Posted September 1 Posted September 1 Dobro, to je jasno da će oni to koristiti u propagandne svrhe (kao što su tokom blokada) ali mene zanima praktično- da li oni sada mogu npr. da krenu sa nastavom i ispitima i da se sve unormali ako (i da li) skupe pogodne studente i profesore? Da li oni sada mogu, hipotetički, da ukinu pravo na studiranje studentima u blokadi nakon što zauzmu fakultete?
Klotzen Posted September 1 Posted September 1 Da li mogu da pokrenu nastavu to ne znam jer ne znam da li za to treba nastavno veće ili kako se to zove na faksu. No to je nešto za oktobar ili kada će početi nastava na kom faksu. Oni sada hoće da pokrenu ispitni rok i da im to posluži za priču da fakulteti normalno rade. Što se tiče studenata, studiranje kao i srednja škola nisu obavezni tako da to što većina ne dolazi na nastavu njih ne sprečava da je održavaju. To što to nije normalno smo videli do sada da njima nije bitno. Za DIF ne znam kakva je situacija ali koliko čujem na Filozofskom većina profesora je protiv ispitnog roka na ovaj način.
Perkos2 Posted September 1 Posted September 1 Svašta sam pregurao u ovih mojih 50+ godina ali me ubi slika kako devojke u NS preko krovova i prozora uleće u svoj fakultet, svaka njima čast ali mi stariji smo totalno podbacili kad im nismo obezbedili barem normalne uslove za život 1
Geronimo Posted September 1 Posted September 1 (edited) Koliki je integritet profesora Drida koji kroz prozor u cik zore ulazi na fakultet, na kome ne zele da ga vide njegovi studenti? Tacno toliki da u julu bude imenovan u Naucni savet Fonda za nauku Republike Srbije. Rec je najvecem (jedinom) Fondu koji finansira naucnu delatnost u nasoj zemlji. Fondu, u kome se pre par dana desila "tehncka greska u informacionom sistemu" pa je "sistem nacumicno odabrao adrese" na koje je poslao da su uspesno prosli prvu fazu selekcije. Mozda je i u Fond neko upao kroz prozor i kliknuo 'send'?! A mozda je neko obarao liste projekata koji su prosli prvi krug evaluacije?! A mozda da ipak poverujemo da je rec o inzenjerskoj tehnickoj gresci :) . Njih na svim poljima boli uvo i da probaju da svoje zajebe elegantno izvedu i korektno pokriju... Edited September 1 by Geronimo 8 1
Son_of_a_gun Posted September 1 Posted September 1 Pumpa se u Rigi solidno. Kakav će spektakl da bude kad krenu eliminacione, jedva čekam. 2 1 8
DameTime Posted September 1 Posted September 1 Svaka čast srpskim navijačima u Areni Riga, a svaka čast i svima koji su ostali na ulicama danas, u ime nas koji nismo mogli. Deset meseci od pada nadstrešnice, događaja koji se ne sme nazivati (samo) tragedijom, već zločinom ovog režima. Samo jednog u nizu. 9 1 1
Clash Posted September 1 Posted September 1 1 hour ago, Čvarkov said: Kaze Informer Bg 7623 NS oko 1000 zgubidana (Bukvalno ovako pise oko 1000 zgubidana) U ostalim mestima od 10-150 U Novom Sadu oko hiljadu ljudi ceka na Index sendvic svako vece. Nista, cestitamo DJ Vucicevicu i Aci Srbinu na jos jednoj pobedi nad obojenom revolucijom. 1
Don Dusko Posted September 1 Posted September 1 Just now, Clash said: Kaze Informer Bg 7623 NS oko 1000 zgubidana (Bukvalno ovako pise oko 1000 zgubidana) U ostalim mestima od 10-150 U Novom Sadu oko hiljadu ljudi ceka na Index sendvic svako vece. Nista, cestitamo DJ Vucicevicu i Aci Srbinu na jos jednoj pobedi nad obojenom revolucijom. 1 3
Clash Posted September 1 Posted September 1 Majku ti jebem zvalavu, bilo ti je orevise veceras pa si opet udario po deci u Novom Sadu. Govno jedno zvalalvo
Drug Crni Posted September 1 Posted September 1 Da li sam ja dobro čuo, da je pre pumpanja u Rigi, ona grupa gnojalista vikala "Aco Srbine"?
Recommended Posts