freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Je l bi bilo legalno da se skupi nas 5-10 i da iskodiramo jednu web radio stanicu koju bi koristili studenti i koja bi se hostovala na kolektivnom zapadu?
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vidim opet neko sranje kod filozofskog fakulteta u NS. Navodno je policija usla u zgradu fakulteta. Ocigledno nisam dovoljno dobro pratio, ali zar su fakulteti i dalje blokirani? Koliko znam ispitni rokovi su vec uveliko u toku i u jednom momentu je doslo do dogovora izmedju studenata i profesora o nastavku nastave?
Gromovnik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Marinika Djilas ne odustaje https://nova.rs/vesti/politika/tehnicka-vlada-da-izbegnemo-krvoprolice-marinika-tepic-pozvala-studente-da-jos-jednom-razmisle-o-prelaznoj-vladi/ Zvace guza gace intezivno. Ali brzo je dobila odgovor. https://nova.rs/vesti/politika/prelazna-vlada-nije-kompromis-vec-pokusaj-obmane-studenti-filozofskog-fakulteta-o-resenjima-krize/
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Molina23 said: Studenti: 100 puta pročitali i ismejali udbašku koskicu za nacional podele Also Ćaci BIA: jebeno potpisuje grafit na ćaci domu. Masterclass. Pokušali sa Vojvodinom, fijakso posle dva dana, pokušali sa Novim Pazarom, fijasko posle dva dana, i sad ovo. Ne sumnjam da će naći nekog ko će glumiti blokadera i preuzeti krivicu. Inače, u poslednje vreme intevizirali su napade na N1 i Novu.
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago plašim se da si Nova i N1 već pali... gura se ova besmislica SSPa na sva zvona, komentari se zaključavaju, a na N1 gomila botova... ne deluje dobro. 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam isključio ton i na n1, što kaže Mek ima raznih kanala za praćenje situacije, još uvek
crepiillupo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, freethrow said: plašim se da si Nova i N1 već pali... gura se ova besmislica SSPa na sva zvona, komentari se zaključavaju, a na N1 gomila botova... ne deluje dobro. Koliko vidim, komentari na blog o novosadskom protestu su priliko zestoki. Ne vidim da nesto cenzurisu.
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, crepiillupo said: Koliko vidim, komentari na blog o novosadskom protestu su priliko zestoki. Ne vidim da nesto cenzurisu. Ne, ne. Govorim samo i isključivo o tekstovima o prelaznoj vladi i imbecilnim poređenjima sa Makedonijom. 2
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago On 8/23/2025 at 5:07 AM, Darko said: Obavezno Angeliu i Baby, kada počnu da spinuju neće znati šta ga je snašlo. Izvinite obe, morao sam ❤️ Ne ljutim se, sto bih se ljutila. Pogotovo kad dolazi od nekog ko ima problem sa fizickim karakteristikama pola, ali ne i karakternim Izvini, morala sam 😉 1 1
Volter Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Oni ne odustaju od provokacija. Upotrebiće silu i večeras.
Volter Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ha, ha zezaju ovog debelog policajca - idi čuvaj ćaci debeli, debeli, debeli. Ovaj se smeje, sve vreme razgovara sa studentima. Izgleda ode, okupljeni pevaju - vratite nam debelog. Vratio se i odmah skandiranje - debeli, debeli, debeli.
Recommended Posts