Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opa Dodik Serif Mubarek Olsun braco i sestre 4 1 1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Opa Dodik Serif Mubarek Olsun braco i sestre Vaistinu olsun. 1
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo mi zvuči kao odlična ideja. Šaljite i Izetbegovića u paketu da ih skupa otpremimo na deponiju u Vinči. 1
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, 40Wins said: Nek probaju. Al sto je najjace, Vucic u SNSu nema osobu sa jacim rejtingom od Dodika. Kurcevic, Seljakovic, Kurana, Mali, Orlusina... Ali zašto? U zoo-vrtu već postoji medved, a za razliku od međeda, izgleda simpatično: Piše ovde i da se zove Uroš. Koliko vidim, em lepše izgleda, em ima prijatan izraz lica. Nije poznato da se bavio krađom ili švercom. 1 2
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) nisu vadikali nikad zaboravili međed Milu što je počistio radikale u Srpskoj i oteo mandat od Poplašena Edited 2 hours ago by Perkos2
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago FDU je za sve ovo vreme zaista imao sjajne spotove. Imao sam prilike na nekim većim skupovima i da upoznam neke od likova sa FDU-a, tada su dobili još veće moje simpatije. Ni ovaj spot o kojem piše Drug Crni meni nije loš, ne bih rekao ni da izjednačavaju Đilasa sa Šešeljom. Koliko sam video na Đilasovoj slici je pisalo ''kontrolisana opozicija''. Lično mislim da nije kontrolisan od strane vlasti, da nije njihov saradnik, ali da neke poteze koje povlači izazivaju sumnju kod ljudi. Čovek posle ponoći ide da se šiba sa nekoliko njih zato što lepe plakate sa njegovim likom i delom, valjda umislio da je supermen. Hoće jednu listu, izbore, pa kad izvisio hoće prelaznu vladu. Jasno je da od toga nema ništa, zašto onda rasipati energiju i gubiti vreme. Za njega je najbolje da se povuče, čak i Milivojević iz DS-a koji nekad deluje i neozbiljno, tačnije figura mu je takva , u prethodnom periodu je pokazao da je mudriji i donosio bolje odluke. 4
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Volter said: Koliko sam video na Đilasovoj slici je pisalo ''kontrolisana opozicija'' Tu su se neviđeno izblamirali. Baš dečje naivno. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, fancy said: Tu su se neviđeno izblamirali. Baš dečje naivno. Ma oni i da se izblamiraju mogu im oprostiti, čak i da mi njihov blam bude simpatičan, ovaj je bre mator konj. Pokazao je u prethodnom periodu da mu je više stalo do vlasti nego do opšteg dobra. Za mene je otpisan. Edited 1 hour ago by Volter
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Drug Crni said: Ovi napadi na prostorije SnS sad već moraju da stanu jer postaju kontraproduktivni. Poslata je poruka nakon iživljavnja krimosa u B.Palanci i Vrbasu i mislim da je to bilo dovoljno. Takođe, puna kritika od mene za spot FDU u kojem se Đilas de facto izjednačava sa Šešeljem, Žvaljom itd. Ti možeš da se ogradiš od nekoga, da kažeš da ne želiš u koaliciju, pa čak ni u kakvu saradnju, ali ne možeš da staviš znak jednakosti između njih. Posebno uzimajući u obzir činjenicu da će makar jedan deo opozicije čije članstvo je mesecima na ulicama, verovatno imati svoju listu za koju će neki i glasati. Iako ne gotivim Djilasa previše, ovo od strane FDU je popriličan promašaj da ne kažem autogol. Površno, bahato, nesvrsishodno. Ali jebiga mora se dalje. Zato mislim da ne treba stati sa renoviranjem esenesdzinica. Mislim to su polupani izlozi na nekim prostorijama, ionako unutra nema ništa značajno, kancelariski nameštaj i kalendari sa likom AV. Ali to su simboli zla. SNS je možda nekada bila politička partija pa kao demokratija ovo ono. To je sada obično zločinačko udruženje i kao takvo se treba i tretirati. Dinamika dešavanja ima svoje zakonitosti i ne treba ići protiv toga. Bukvalno je sada početak drugog poluvremena gde je stoka izašla i napravila pritisak (Vrbas i B.Palanka) i dobila još jači odgovor i izgubila incijativu a mi preuzeli momentum. Zato ga sada ne treba ispuštati i treba probati prelomiti utakmicu. Ništa se ne ruši osim izloga SNS prostorija, ništa se ne lupa radi pljačke, čak se ne lome ni državne insitucije. Jedino u Valjevu ali to je bio jači odgovor na ekstremnu represiju. Imali smo mirne proteste i onda smo imali SNS štandove ispred pijaca vikendom. Tako smo imali privid demokratije i svejeuredurazidjitese stanja. A nije ništa u redu. Vidite li sad igde te štandove SNS-a? Na pijačne dane u svim gradovima razmile se kao buba švabe, da li ih ima sada bar u jednom gradu u Srbiji? Ne možemo se vraćati na taj period, prosto stvari idu svojim tokom. Vučićevi mediji će trovati svoju publiku da smo ustašeteoristibagraplaćenici sve i da sutra sve stane. Prošlo je vreme horova i visprenih i šaljivih plakata. Može i to, naravno, ali kad suzavci i pendreci progovore nećeš ih zaustaviti recitacijom. Mislim da je dobro da se u celoj Srbiji dešava gradjanska neposlušnost svaki dan, jer ako ćemo na izbore cela zemlja treba da se probudi. Pola miliona u BG može biti samo završnica ali tek kad svaki grad vidi na šta su spremne zločinci u svačijem dvorištu i u svačijoj kući. Zato mislim da nema spuštanja tenzija, ima grešaka, ima žrtava, ali ima i velikh pobeda. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Policajkama je neprijatno, jedna od sramote ne želi ni pokazati lice. Al jbg, ipak su došle da zaštite nasilnika i ludaka koji će sutra kad podivlja možda se ovako isto ponašati i prema njima kao i prema Nikolini. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Volter said: možda Nema možda, taj se sigurno već tako ponaša. Ja sam kao klinac čitao neke savete od strane psihologa, ženama, kakve muškarce da izbegavaju. Sećam se da je bio striktno savet da se izbegavaju muškarci koji lako eksplodiraju u društvu i hoće da ih tučom zaštite, jer taj kad mu ponestane muških protivnika krene da bije vlastitu ženu. Tako i ovde. Tom liku sigurno nije strano da u najmanju ruku baci po neki vulgaran komentar o zadnjici koleginice ili da je čak i šljapne malo, onako prijateljski, po istoj. 16 minutes ago, Clash said: Iako ne gotivim Djilasa previše, ovo od strane FDU je popriličan promašaj da ne kažem autogol. Autogol je i Đilasa što neće da stane po strani i podrži studentsku listu. Autogol, rasipanje glasova i indirektno rad u korist Vučića. Sledeći izbori, poput onih protiv Miloševića, nisu ZA već PROTIV ove vlasti. Nakon pada ove vlasti biće prilike za političku borbu, bez lustriranih partija i nadam se u fer uslovima. Ja sam inače Marinikin fan, ali mnogo je rupa u njihovom delanju. Moraju da shvate da je ovo referendum. 3
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Clash said: Iako ne gotivim Djilasa previše, ovo od strane FDU je popriličan promašaj da ne kažem autogol. Površno, bahato, nesvrsishodno. Ali jebiga mora se dalje. Zato mislim da ne treba stati sa renoviranjem esenesdzinica. Mislim to su polupani izlozi na nekim prostorijama, ionako unutra nema ništa značajno, kancelariski nameštaj i kalendari sa likom AV. Ali to su simboli zla. SNS je možda nekada bila politička partija pa kao demokratija ovo ono. To je sada obično zločinačko udruženje i kao takvo se treba i tretirati. Dinamika dešavanja ima svoje zakonitosti i ne treba ići protiv toga. Bukvalno je sada početak drugog poluvremena gde je stoka izašla i napravila pritisak (Vrbas i B.Palanka) i dobila još jači odgovor i izgubila incijativu a mi preuzeli momentum. Zato ga sada ne treba ispuštati i treba probati prelomiti utakmicu. Ništa se ne ruši osim izloga SNS prostorija, ništa se ne lupa radi pljačke, čak se ne lome ni državne insitucije. Jedino u Valjevu ali to je bio jači odgovor na ekstremnu represiju. Imali smo mirne proteste i onda smo imali SNS štandove ispred pijaca vikendom. Tako smo imali privid demokratije i svejeuredurazidjitese stanja. A nije ništa u redu. Vidite li sad igde te štandove SNS-a? Na pijačne dane u svim gradovima razmile se kao buba švabe, da li ih ima sada bar u jednom gradu u Srbiji? Ne možemo se vraćati na taj period, prosto stvari idu svojim tokom. Vučićevi mediji će trovati svoju publiku da smo ustašeteoristibagraplaćenici sve i da sutra sve stane. Prošlo je vreme horova i visprenih i šaljivih plakata. Može i to, naravno, ali kad suzavci i pendreci progovore nećeš ih zaustaviti recitacijom. Mislim da je dobro da se u celoj Srbiji dešava gradjanska neposlušnost svaki dan, jer ako ćemo na izbore cela zemlja treba da se probudi. Pola miliona u BG može biti samo završnica ali tek kad svaki grad vidi na šta su spremne zločinci u svačijem dvorištu i u svačijoj kući. Zato mislim da nema spuštanja tenzija, ima grešaka, ima žrtava, ali ima i velikh pobeda. Svaki potez treba da ima svrhu pa i odgovor. Svako lupanje je bilo odgovor na Vrbas, Valjevo, blokove... Oni su stali sa tim pa svaki nastavak lupanja postaje besmislen posebno jer neće lupati sto hiljada ljudi nego nekoliko stotina, koji će em najebati em izgubiti volju za dalje ako vide da su ostali sami. Svaka aktivnost ima prirodan tok. Posle eksplozije došlo je do smirivanja, pa ne treba na silu "podizati žurku". Biće vremena, oni su do sada više puta pokazali da nemaju strpljenja ni pameti pa će ponovo izazvati bes, za koju nedelju. Ima drugih stvari na kojima treba raditi i praviti pritisak. E, da, ubacivanje Đilasa u spot je baš glupost. Šta je tu je, ide se dalje, i to će se zaboraviti. 1
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Svaki potez treba da ima svrhu pa i odgovor. Svako lupanje je bilo odgovor na Vrbas, Valjevo, blokove... Oni su stali sa tim pa svaki nastavak lupanja postaje besmislen posebno jer neće lupati sto hiljada ljudi nego nekoliko stotina, koji će em najebati em izgubiti volju za dalje ako vide da su ostali sami. Svaka aktivnost ima prirodan tok. Posle eksplozije došlo je do smirivanja, pa ne treba na silu "podizati žurku". Biće vremena, oni su do sada više puta pokazali da nemaju strpljenja ni pameti pa će ponovo izazvati bes, za koju nedelju. Ima drugih stvari na kojima treba raditi i praviti pritisak. E, da, ubacivanje Đilasa u spot je baš glupost. Šta je tu je, ide se dalje, i to će se zaboraviti. Što bi Mladen Delić rekao, nema više vremena... Cenim tvoj stav, to je ok razmišljanje za vas matorce😀 Mi mladi smo za NIKAD NIKOM IZVINI. (ide u socijalno da proveri staž za penziju) 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sad je vreme od septembra za reprize. Beograd, Kragujevac, Niš, Novi Sad. Masovni protesti, a ako nas dirnu, uzvratićemo. S vremena na vreme pogledam one proteste na početku, naježim se i sada, a bilo je važno tada na početku da se ljudi probude iz dremeža, pokrenu, vratiti im nadu. Sada je odlučnost tu, spremni smo na sve, al naravno ne treba ni srljati, mora se biti i mudar. Naprednjaci su ti koji daju sebi autogolove, o tome a i o njihovoj vladavini piše ovih dana i svetska štampa. Edited 1 hour ago by Volter 2
DameTime Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 42 minutes ago, Volter said: Policajkama je neprijatno, jedna od sramote ne želi ni pokazati lice. Al jbg, ipak su došle da zaštite nasilnika i ludaka koji će sutra kad podivlja možda se ovako isto ponašati i prema njima kao i prema Nikolini. Nije to sramota jer je svesna da je to što radi loše, već "sramota" jer je snimljena. Naravno, jedan od paradoksa patrijarhata da su među njegovim čuvarima mnoge žene, koje prihvataju takvu poziciju jer se nadaju da prema njima neće biti tako surov. Ove policajke su manifestacija tog fenomena. Što se tiče Đilasa, autogolovi u opoziciji konstantno dolaze s njihove strane; ili je glup kao kurac, ili je na platnom spisku ovog u ruke nesposobnog psihopate. 1 hour ago, DJ_Vasa said: Ali zašto? U zoo-vrtu već postoji medved, a za razliku od međeda, izgleda simpatično: Piše ovde i da se zove Uroš. Koliko vidim, em lepše izgleda, em ima prijatan izraz lica. Nije poznato da se bavio krađom ili švercom. Mali off topic, sve zoo vrtove treba zatvoriti i osloboditi ove predivne životinje. 5
Volter Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 2 minutes ago, DameTime said: Nije to sramota jer je svesna da je to što radi loše, već "sramota" jer je snimljena. Mislim da gledajući njihova lica ipak ima bar malo sramote i zbog ovoga prvog.
Barkley#34 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 4 minutes ago, DameTime said: Što se tiče Đilasa, autogolovi u opoziciji konstantno dolaze s njihove strane; ili je glup kao kurac, ili je na platnom spisku ovog u ruke nesposobnog psihopate Javi Peđi Mitroviću da je njegova polupana glava u stvari autogol.
robespierre Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Ona policajka skroz levo samo što ne zaplače. U isto vreme ološ zbog kog se protestuje na sednici za nacionalnu bezbednost. 1
Nicklord Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 6 minutes ago, DameTime said: Mali off topic, sve zoo vrtove treba zatvoriti i osloboditi ove predivne životinje. Zoo su jako dobra stvar za razne životinjske vrste ako su održavani kako treba. Ako misliš na BG Zoo, tu se već slažemo
RatzenStadt Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 45 minutes ago, Volter said: Policajkama je neprijatno, jedna od sramote ne želi ni pokazati lice. Al jbg, ipak su došle da zaštite nasilnika i ludaka koji će sutra kad podivlja možda se ovako isto ponašati i prema njima kao i prema Nikolini. Ima nesto perverzno u smislu za odnose sa javnoscu, ili odnosu prema clanovima kartela/rezima, a pripadnike/ce policije tu ubrajam. Kao da Vucic, ili neko drugi iz vrha ko je zaduzen za PR, zeli da se popisa na njih. Tako je i Lecic zavrsio u reklami za vijagru u zamenu za slobodu. Tako je na ZS u NS osvanula reklama "Mi gradimo snove". Tako su i ove zene prosle. Jako perverzno i dijabolicno. 5
Smrtokapa Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 7 minutes ago, RatzenStadt said: Ima nesto perverzno u smislu za odnose sa javnoscu, ili odnosu prema clanovima kartela/rezima, a pripadnike/ce policije tu ubrajam. Kao da Vucic, ili neko drugi iz vrha ko je zaduzen za PR, zeli da se popisa na njih. Tako je i Lecic zavrsio u reklami za vijagru u zamenu za slobodu. Tako je na ZS u NS osvanula reklama "Mi gradimo snove". Tako su i ove zene prosle. Jako perverzno i dijabolicno. Ja sam uvek bio stava da je to strategija da se ti ljudi ponize na takav način da im život posle / izvan sns postane nemoguć, te da se tom vrstom ucene zacementira njihova podrška. Omiljeni primer mi je Kena kome je dato da u skupštini drži transparent "zuti ološu". Ali, nakon svega, pada mi na pamet da je ovo samo racionalizacija jednog čistog sadizma, pokušaj da se tome da smisao koji normalan čovek može koliko-toliko da razume, a da taj sadizam zapravo i nema svrhu izvan toga što je sadizam. 6
Clash Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Hapšenje ovog dečka Andreja u Pančevu, hapšenje Kristal Met Dejmona, stavljane Nikolininih privatnih fotografija na društvene mreže, su najbolji pokazatelji šta bi radili pojedincima sa studentske liste ako bi se ona sad objavila. Znači ko god digne glavu iznad crte koja je odredjena palicom je na udaru. Edited 1 minute ago by Clash 1
DameTime Posted just now Posted just now Quote Poziv za sve organizacije civilnog društva, građanke i građane ✊🏼 Ukoliko želite da se priključite akciji "Sve smo mi Nikolina" i pošaljete prijavu protiv Marka Krička, gotova dokumenta i uputstva za slanje možete pronaći na sajtu Autonomnog ženskog centra! Ne dozvolimo da nepravda protiv Nikoline i njenih saborkinja i saboraca ostane nesankcionisana ❗️ Link ka pripremljenim dokumentima
Recommended Posts