Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, NMX said:

A nas 13 godina jebe lik koij rukom hvata isečeno staklo, pleše kao da ima motku u dupetu al nepodmazanu, peče palačinke kao da je malouman, čije su osnovne psihomotorne sposobnosti na nivou t-rexa bez jedne zakržljale ruke. 

Lepo reče neko na Twitteru, to što je ovaj postao neko mudo u državi više govori o nama, nego o njemu. 

• Like 8
Posted
31 minutes ago, NMX said:

Mi se smejemo amerima debilima što imaju disclaimer na svemu i svačemu, ne diraj ovo - vruće, ovo je kasa za 5 proizvoda (pa slika 5 prstiju), pazi ovo pazi ono....i mi se smejemo.

A nas 13 godina jebe lik koij rukom hvata isečeno staklo, pleše kao da ima motku u dupetu al nepodmazanu, peče palačinke kao da je malouman, čije su osnovne psihomotorne sposobnosti na nivou t-rexa bez jedne zakržljale ruke. 

ovaj ne zna ni da se obrije 

ali sami smo krivi što smo ludaka pustili da nam komanduje sve ove godine 

• Like 1
Posted

Zanimljivo, juče su 4 različita zapadna medija izbacili tekstove ozbiljne kritike režima i onoga što radi. Redom:

Le Monde  In Serbia, a strategy of fear

CNN Serbia’s populist leader vows tough response to protesters following riots

ARD Serbia's opposition sees rule of law in danger

FT Time to stop indulging Serbia’s authoritarian president

I sad sam malo u fazonu, super, svaka čast, fin koordinisani napad. A malo sam i u fazonu - disciplinuju svoju kučkicu u Srbiji koja se malo otrgla kontroli i/ili ne deliveruje sve po planu.

Kako god, dosta zanimljivi tekstovi i kritika koju manje više svi ovde ponavljamo. Posebno bih izdvojio deo iz teksta ARDa:

However, nothing has been heard from high-ranking representatives of the European Union. Nothing about the concerns of the demonstrators demanding an end to corruption and more democracy, nothing about police violence. Serbia has been a candidate for EU membership since 2012. While reforms have been called for in the past, there are repeated accusations that Brussels treats Vucic with kid gloves when in doubt, prioritizing economic interests. And because there are concerns that Vucic could move even closer to Russian leader Vladimir Putin.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
31 minutes ago, NMX said:

Mi se smejemo amerima debilima što imaju disclaimer na svemu i svačemu, ne diraj ovo - vruće, ovo je kasa za 5 proizvoda (pa slika 5 prstiju), pazi ovo pazi ono....i mi se smejemo.

Mešamo stvari. Arsenije je već pisao na tu temu. Jedna stvar je to što je on nepresušni izvor mimova jer konstantno glumi da je nešto što nije (s što bi se uklopilo u sliku svemoćnog i omnipotentnog oca nacije) a usput je psihijatrijski slučaj. Međutim, naučili smo valjda da ni zli genijalci u filmovima ne moraju da imaju eleganciju Federera ili Džordana a da svejedno budu jako opasni.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.8ddf89f1f80020ccb8c22f6b7393f4fe.png

Pa zar niste pobedili obojenu revoluciju?

Ako ćemo realno mi se sad borimo protiv predstavnika obojene revolucije koja je izvedena 2012.

Uz pomoć stranog faktora i centara moći sa kolektivnog zapada koji je cestitao pobedu SNS-u pre zvaničnih rezultata.

Pre toga su medijskim manipulacijama, karakterističnim za sve obojene revolucije, pasivizirali deo gradjana koji bi glasali protiv pulena obojene revolucije.

Njihov jedini cilj je bio da unište Srbiju i napune svoje džepove što smo imali priliku videti u prethodnih 13 godina.

A, Duško kako bata Clash spinuje?

Pošto si ti dobar sa Informerom vidi tamo sa D.J.Vučičević da me angažuje da radim spinove za Informer, može po satu da plaća a može i po spinu, dogovorićemo se.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Kazu da ce uvesti konkretne mere na ovom savetu za nac.bezbednost koji je u toku.Spremimo se za udar..

Edited by ivkebgd
Posted
14 minutes ago, ivkebgd said:

Kazu da ce uvesti konkretne mere na ovom savetu za nac.bezbednost koji je u toku.Spremimo se za udar..

Jedino da uvede konkretno da policija pored toga sto čuva SNS  prostorije mora i da ih redovno čisti i održava.

Šta god da uvede u cilju povećanja represije to će mu se vratiti tri puta jače.

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Mešamo stvari. Arsenije je već pisao na tu temu. Jedna stvar je to što je on nepresušni izvor mimova jer konstantno glumi da je nešto što nije (s što bi se uklopilo u sliku svemoćnog i omnipotentnog oca nacije) a usput je psihijatrijski slučaj. Međutim, naučili smo valjda da ni zli genijalci u filmovima ne moraju da imaju eleganciju Federera ili Džordana a da svejedno budu jako opasni.

To što je ovako smotan utiče na njegovu ionako uznapredovalu bolest. 

Kad gradiš imidž muškarčine, bivšeg huligana sa Severa, beskompromisnog borca za sve i svja, oca, kralja, prvaka u skoku u dalj, a imaš ovakve trenutke kada ti se svi smeju jer si smotan i sakat to ne ide baš jedno sa drugim.

Neko  je to dobro napisao na tviteru, da su njemu svi oko njega sinoc bili krivi zato što se posekao i to je pravi on, u svemu je takav.

A i brate koji bivši Delija i mačo men ima papirnu maramicu kod sebe😀

• Like 1
Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Sunce ti jebem

Ovo isto ono kad se otkrilo kako Jutka iz Brisa radi pa dosle zene da ga podrze.

Vec vidjeno.Nothing to see here.

• Like 3
Posted

Ovo ti je isto kao kad su onog manijaka Jutku morale žene da podržavaju i da izlaze na mitinge podrške. Bedna nacija, jadni i bedni ljudi. Poniženi i zgaženi do kraja, a otpora bez.

Ponekad, a sve češće, mislim da naši ljudi i ne žele boljitak, to jest i da ne shvataju šta bi im to donelo.

Posted
Just now, JPM said:

Ponekad, a sve češće, mislim da naši ljudi i ne žele boljitak, to jest i da ne shvataju šta bi im to donelo.

Nije da ne zele boljitak vec misle da im je dobro.

Jer kad vide plate 80k odmah au al su velike nema veze sto su troskovi duplo toga...

A ne razmisljaju sta ce biti za 5-10 godina kada pukne jer ovo nije na zdravim nogama.

Posted

Ovi napadi na prostorije SnS sad već moraju da stanu jer postaju kontraproduktivni. Poslata je poruka nakon iživljavnja krimosa u B.Palanci i Vrbasu i mislim da je to bilo dovoljno.

Takođe, puna kritika od mene za spot FDU u kojem se Đilas de facto izjednačava sa Šešeljem, Žvaljom itd. Ti možeš da se ogradiš od nekoga, da kažeš da ne želiš u koaliciju, pa čak ni u kakvu saradnju, ali ne možeš da staviš znak jednakosti između njih.

Posebno uzimajući u obzir činjenicu da će makar jedan deo opozicije čije članstvo je mesecima na ulicama, verovatno imati svoju listu za koju će neki i glasati.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Nije da ne zele boljitak vec misle da im je dobro.

Kako brate misle da im je dobro? Pa i zadnja Vu**ćeva babetina koja bi sina prodala je svesna da im NIJE dobro. Možda ne znaju da može bolje, to bih mogao da poverujem.