СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Klotzen said: Sada opet treba da se vratimo u mod blokiranja važnih raskrsnica, da vidimo dokle će nepomenik da izdrži u ovoj "tišini". Iskreno, mislim da je ovo poslednje sto treba. Lagano cirkanje piva, dobacivanje lopte i djuskanje uz muziku dok tri policajca takvu predstavu obezbedjuju zaista ne vidim sta nam to donosi u ovom momentu? Mislim da su i prethodni dani pokazali da ljude tako nesto vise ne radi i da se mora nastaviti sa konkretnim stvarima. Naravno, ne moze se ni svako vece ratovati sa policijom i batinasima, neko ce poginuti. Mozda je vreme i za jedan veci skup u jednom gradu, da se prebrojimo ponovo i pokazemo da smo i dalje svi tu, da nista nije splasnulo i da niko nije odustao. 4 1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ahahahaha evo ga Acuka dosao ispred razluoanog brloga i ima igrokaz Smesan je, pravi pajac
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Niški studenti u blokadi: Uspela akcija „Prinudno zatvaranje“ https://www.danas.rs/vesti/drustvo/niski-studenti-u-blokadi-uspela-akcija-prinudno-zatvaranje/ Nišlije jebale majku bezbednosnim službama. Ismejali ih. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Quote "Iživeli su se večeras, uspeli su u životu. Nije prvi put, nije ni poslednji put. Uskoro ću da napišem knjigu kako smo ih pobedili", rekao je Vučić. Edited 1 hour ago by Volter 11 1
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, Clash said: Ahahahaha evo ga Acuka dosao ispred razluoanog brloga i ima igrokaz Smesan je, pravi pajac Razbijena stakla na izlozima SNA, nista posebno, murija oterala masu i posle pet minuta eto Ace Heroja kao slucajno sa brigadom Kobri. Edited 1 hour ago by Clash
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Volter said: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH https://www.instagram.com/reel/DKScgZEi3s0/
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto kazu babe: Kako ga bog nije dao ni za sta ovako sakatog u ruke 6 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahahahhahaha ponovo nepogrešivo izgleda kao potpuni moron 1
mrd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, DameTime said: Hahahahhahaha ponovo nepogrešivo izgleda kao potpuni moron On jeste moron.🤣🤣🤣🤣🤣
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sjajan nastup ove grupe koja je završila na Avijatičarskom trgu. Zajebavala se sa kerovima, a u jednom trenutku u toku šetnje kako kaže Mladen Savatović sa N1, jedna grupica se izdvojila, skrenula desno zbog prostorija SNS-a. Oni su krenuli to da snime, ali su im redari rekli da se šetnja nastavlja i da teraju pravo. Kaže Mladen čuli smo kasnije da su izgleda uništene prostorije SNS-a i da su bili vatrogasci. Jbg, nisu uspeli to da snime, tako i treba, a i ništa se nije desilo. Grupica se samo izdvojila da ide kući. Edited 1 hour ago by Volter 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 'Ajde više, da ih jednom ne prozivam Le Monde: In Serbia, a strategy of fear Financial Times ima još direktniji naslov: Time to stop indulging Serbia’s authoritarian president (iza paywall-a je) Edited 55 minutes ago by DameTime 3
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 hours ago, Barkley#34 said: On 8/17/2025 at 8:02 PM, Klotzen said: Ako vlast uspe u EU da predstavi protestante kao nasilnike niko više neće javno podržati proteste niti će njega kritikovati jer bi takav pozicija bila neodbranjiva kod njihovih glasača. To važi čak i za one delove EU za koje znamo da su naklonjeni studentima. Bez takvog pritiska na našu vlast on ovde može da radi kao Asad u Siriji. To da svet nije bitan je mislio Sloba pa znamo kako je završio a i mi sa njima. Šta sam ja propustio? Ko je to dosad javno podržao proteste iz EU? Evo informer zumirao novi pokušaj samoatentata:
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Volter said: Jbg, nisu uspeli to da snime, tako i treba, a i ništa se nije desilo. Grupica se samo izdvojila da ide kući. He he. Mediji su tu da snime sta se desava.Jbg. Sad drugo sto informer nije medij nego propagadno glasilo. Ne treba se ugledati na njih.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Don Dusko said: He he. Mediji su tu da snime sta se desava.Jbg. Sad drugo sto informer nije medij nego propagadno glasilo. Ne treba se ugledati na njih. Niko i ne kaže da se ugledaju na Informer. Samo da rade ono što je pravedno. Ljude možda poteralo, otišli da se ispišaju kod prostorija SNS-a. Šta ima to da snimaju? 15 minutes ago, Ikac said: Šta sam ja propustio? Ko je to dosad javno podržao proteste iz EU? Evo informer zumirao novi pokušaj samoatentata: Ruke su vam krvave.
nemanjaol Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Veceras su nas realno navukli. Treba istraziti ko je poveo masu do sns prostorija, posto je ovaj igrokaz vec bio spreman. Ne moze vise svaka budala sa megafonom da vodi masu tamo vamo. Vec smo se raspravljali bili u julu sa nekima na blokadama kad su skroz random izdavali neka uputstva. Inace bilo je dosta ljudi, dok smo se spustali Beogradskom izgledalo je mocno, ali iznervirao sam se kad sam shvatio da su nas nasamarili 1
Recommended Posts