Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago kad se vodi borba na ulici a zadnjiha par dana se prilično tuklo po gradovima u Srbiji za suprotnu stranu se smišljaju uvrede i gađa se tamo gde će neprijatelja da zaboli, pa niko se ne bi okrenuo na povik "vućiću šećeru" i kad su bile frke u Pazaru javljali su se "zabrinuti" što su u prvom edu i veterani i pripadnici extrema i torcide iz Pazara, valjda je njima ipak lakše da ludak vlada i dalje, pada kinta za po koji tekst, malo se zaljulja pred izbore i teraj dalje stiglo je vreme da se mora zauzeti strana, pa ko gde voli i šta mu više odgovara
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://nova.rs/vesti/hronika/napadnut-autoprevoznik-milomir-jacimovic-izbijen-mu-zub-napadac-mu-upao-u-dvoriste/ Počeli su da upadaju u dvorišta. Sledeće je vjerovatno da nas kolju na spavanju. Vjerujem da je i Belivuk na slobodi, regrutovan, kao i većina kriminalaca, ubica. 5
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Brate kakvo zlo je ova gadura. Ma i tebe treba jahati kao i Vučićevića, trku organizovati od Terazija do Slavije. 9 1
Clash Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moram pomoći @Don Dusko ne moze covek sve sam stici, ne postizava što se kaže. Ovo su linkovi za Pink, Informer i Kurir (verovatno imaju i ostali pošto su ovi alfa režimski mediji) gde nam lepo objašnjavaju kako je policija u EU brutalna u odnosu na naše koji su male plišane mede i dobrice s obzirom kolika smo mi stoka. Sve je na prvim stranama portala, medju glavnim vestima, ne mora se tražiti po sajtovima. https://www.pink.rs/politika/715962/ovako-to-radi-sila-zakona-i-reda-u-evropi-evo-jos-jedna-lepa-prica-za-ove-sto-kukaju-na-brutalnost-srpske-policije-video https://www.kurir.rs/vesti/politika/9752729/demonstracije-protesti-policija-evropa-video https://informer.rs/planeta/vesti/1044595/evropska-policija-primena-sile-demonstranti
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Clash said: Moram pomoći @Don Dusko ne moze covek sve sam stici, ne postizava što se kaže. Ovo su linkovi za Pink, Informer i Kurir (verovatno imaju i ostali pošto su ovi alfa režimski mediji) gde nam lepo objašnjavaju kako je policija u EU brutalna u odnosu na naše koji su male plišane mede i dobrice s obzirom kolika smo mi stoka. Sve je na prvim stranama portala, medju glavnim vestima, ne mora se tražiti po sajtovima. https://www.pink.rs/politika/715962/ovako-to-radi-sila-zakona-i-reda-u-evropi-evo-jos-jedna-lepa-prica-za-ove-sto-kukaju-na-brutalnost-srpske-policije-video https://www.kurir.rs/vesti/politika/9752729/demonstracije-protesti-policija-evropa-video https://informer.rs/planeta/vesti/1044595/evropska-policija-primena-sile-demonstranti Spoiler Podizem za: 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dodatno, Društvo psihologa Srbije nudi besplatnu psihološku podršku za građane i građanke. Više u nastavku: Quote 🎯 Психолошка подршка у кризним ситуацијама Ако сте узнемирени услед актуелне друштвене кризе и потребна вам је подршка – обратите се Друштву психолога Србије.📞 Бесплатна, поверљива и краткорочна психолошка подршка💬 До 5 онлајн разговора са психологом📧 Пишите нам: [email protected]👥 За све старије од 15 година🔐 Без прикупљања личних података Нисте сами. Ту смо да помогнемо. 3
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, Don Dusko said: pascete i vi kao jabuke! Zao mi je ovog momka sto ga olos zajebava ali bogami se prosuo samo tako😄
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: https://nova.rs/vesti/hronika/napadnut-autoprevoznik-milomir-jacimovic-izbijen-mu-zub-napadac-mu-upao-u-dvoriste/ Počeli su da upadaju u dvorišta. Sledeće je vjerovatno da nas kolju na spavanju. Vjerujem da je i Belivuk na slobodi, regrutovan, kao i većina kriminalaca, ubica. Jaćimović legenda, eh da nam je više takvih karaktera. 4
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 45 minutes ago, Clash said: Zao mi je ovog momka sto ga olos zajebava ali bogami se prosuo samo tako😄 Nije sramota pasti, sramota je ne probati da se ustane. Imao je želju, ako bude uporan uspeće sledećom prilikom
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Došla malo kod keve, ona gleda nazovi Dnevnik na Pinku... Trovačnica 24/7, a ona u fazonu, jel vidiš kako je ružno da pale blokaderi, na šta ovo liči, Dolovac se brčka na Malti umesto da radi svoj posao (lol). Jebem ti lebac... E a Prva TV, crtanje mete na čelu pojedinim univerzitetskim profesorima, bukvalno ceo prilog posvećen njima. Elitistička akademska zajednica je problem, pa se jedan profesor poredi sa Minotaurom (??). Naravno, oni su teroristi koji podrivaju institucionalni poredak i hoće da izazovu građanski rat. Neka profesorka priča da je upotreba pištaljki i guma na protestima dokaz da iza blokada stoji isti organizator kao svuda u svetu. Izvinjavam se što delujem šokirano, ali inače ne pratim ove "medije", sem onog što se prelije na društvene mreže. Edited 3 hours ago by DameTime 1
mrd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 31 minutes ago, DameTime said: Došla malo kod keve, ona gleda nazovi Dnevnik na Pinku... Trovačnica 24/7, a ona u fazonu, jel vidiš kako je ružno da pale blokaderi, na šta ovo liči, Dolovac se brčka na Malti umesto da radi svoj posao (lol). Jebem ti lebac... E a Prva TV, crtanje mete na čelu pojedinim univerzitetskim profesorima, bukvalno ceo prilog posvećen njima. Elitistička akademska zajednica je problem, pa se jedan profesor poredi sa Minotaurom (??). Naravno, oni su teroristi koji podrivaju institucionalni poredak i hoće da izazovu građanski rat. Neka profesorka priča da je upotreba pištaljki i guma na protestima dokaz da iza blokada stoji isti organizator kao svuda u svetu. Izvinjavam se što delujem šokirano, ali ja inače ne pratim ove "medije", sem onog što se prelije na društvene mreže. Ma sto koriste pistaljke, ali sto vec 10 meseci protestuju i blokiraju zivot. Svi su zaboravili da je pre 10 meseci nestao zivot za 17 neduznih bica. Malo sam mator, da ih psujem, ili bijem, ali motka moze mnogo da pomogne. 😞 Edit: Pogledajte ono krme Dacic, kako govori na TV, moja su deca iaoko su rasli u US, sa 3-4 godine govorili razumiljivije i ozbiljnije. Srbijo koga si izabrala da te vodi 35 godina, sram te bilo! Edited 3 hours ago by mrd zaboravio da dopisem
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ma ok, teško je sa matorima, samo lagano. Bio sam danas u NS u Bulevaru oslobođenja, jedna gospođa u penziji nam je dala ključeve od terase zgrade da tu obavimo svoj besmislen posao oko zaštite životne sredine. Jako ljubazna i simpatična bakica i "jao deco kako ste slatki i fini i profesionalni", ali isto tako i: "mnogo se bojim da će biti građanski rat", "ovi lome i pale po gradu i prave toliku buku, zašto moraju toliko da zvižde", "ovako je bilo i šezdesetosme i pričali su mi kako su udarali pendrecima neke devojke ali rekli su mi da su morali tako", "znate li kako u Nemačkoj bije policija" i "komšija je rekao da nikad nije bio za Vučića ali će sad da glasa za njega jer je besan što ga blokiraju i šta ima ovi mladi njemu da sole pamet"... Bacio sam par buva, pa je na kraju bilo "samo da vama mladima bude dobro". Neće im se uopšte lako promeniti mišljenje, ali bušimo gde stignemo. Edited 3 hours ago by Smrtokapa 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta samo lagano, ja sam bre besna. I ne kapiram kako neko ne vidi problem sa trenutnom vlašću tj. misli da je to vlast k'o i svaka druga. Ne dotiče me jer ja ne dozvoljavam da me dotiče mantra.
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, DameTime said: Dolovac se brčka na Malti umesto da radi svoj posao Hau d tejbls hev trnd. Neka je malo oni traže da vide kako je. 3
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa oni su potpuno prsli, je li moguce da smo stigli do Iluminata, Malteskog reda i vitezova Jovanovaca...
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sada opet treba da se vratimo u mod blokiranja važnih raskrsnica, da vidimo dokle će nepomenik da izdrži u ovoj "tišini". 3
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 58 minutes ago, Klotzen said: Sada opet treba da se vratimo u mod blokiranja važnih raskrsnica, da vidimo dokle će nepomenik da izdrži u ovoj "tišini". Treba, ali nakon sto se polupaju sve esenesdzinice.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gužva u Cvijićevoj. Razlupane prostorije stranke, stigla je žandarmerija.
handys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, DameTime said: Šta samo lagano, ja sam bre besna. I ne kapiram kako neko ne vidi problem sa trenutnom vlašću tj. misli da je to vlast k'o i svaka druga. Ne dotiče me jer ja ne dozvoljavam da me dotiče mantra. Zato što je jako teško videti problem bez rešenja. Ne verujem da iko osim grupice lobotomizovanih stvarno nema problem s vlašću. Ali je teže tačno reći kako tačno doći odavde do rešenja. Ne zagovaram tu poziciju, samo kažem iz njihove perspektive to tako izgleda. Nemaju poverenja ni u jednu konkretnu političku opciju, kao što uostalom nisu imali ni studenti kada su se uzdržavali od zahteva za raspisivanjem izbora. Kao što uostalom zbog savamale ili helikoptera nije bilo ovakve reakcije. Kao što je nije bilo kod glasača koji su 2012. zaboravili šta su Šešelj, Vulin i ostali pa su pomislili da je snsov eu zaokret autentičan. Prosto, različitim ljudima treba različito vremena, ali moramo verovati da će svi oni pre ili kasnije doći na tačku preseka gde se nalazi rešenje.
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Volter said: Gužva u Cvijićevoj. Razlupane prostorije stranke, stigla je žandarmerija. Najs
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad stigla žandarmerija, iz prostorija izašlo par krimosa i jedna žena i skandirali - Aco Srbine. Debili.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Izgleda da je ludak podigao i niški odred žandarmerije koji je uglavnom angažovan oko Preševa i Bujanovca,računaju se u najspremnije i najbrutalnije. Edited 56 minutes ago by Perkos2
Recommended Posts