Plavi Golub Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Nije, ne lici. Edited 14 hours ago by Plavi Golub
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dok Karleuša peva naprednjacima, sa druge strane pumpanje. Babe i dede ripaju uz - Napravi mi sina, pod svetlima kazina. 1
JohnnyDragon Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Štimac je oličenje muškarca i gospodina. Nmg da vam kačim link na žalost.
Klotzen Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago N1 je preneo ovo saopštenje. Ne znam da li je kanal legitiman.
SteveFrancis#3 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 59 minutes ago, freethrow said: Opisao ga je Vidojković lepo u kolumni još juče... samo je Rebarce visok, mora i da se dodatno savije kad klekne. Kad se kicma savije, guzica se siri!
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Quote Kragujevčani "prevarili" policiju Policija je očekivala da će protestna šetnja večeras krenuti ka centru i prostorijama SNS, te se i rasporedili na obližnoj raskrsnici kako bi ih sprečili. Međutim, građani su napravili "malu prevaru" i drugim putem došli do zgrade policijske stanice, gde su iznenađeni policajci istrčavali pred njih. Građani im dobacuju "koga čuvate".
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dosta ljudi na Voždovcu, rekla bih više nego sinoć... Večeras se nisam zadržala toliko, pošto niko od "mojih" nije tu, a nije mi baš svejedno da budem sama u masi. 2
srlepajce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Karleusa proterana iz Loznice Bravo Edited 13 hours ago by srlepajce 1 3
Klipan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago @Don Dusko ja se tebi stvarno divim kako mozes toliko da ih pratis i slusas. 2
40Wins Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nista od protesta danas, dobio mali gliste, svi smo u izolaciji pijemo neki sirup od jagode. Ne mogu vise da listam tviter, razmisljam da prebacim na Informer da me malo odradi na agresiju. Za to vreme:
Geronimo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, srlepajce said: Karleusa proterana iz Loznice Bravo Loznicani opste sa JK kao cela fudbalska reprezentacija :) 2
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Klipan said: @Don Dusko ja se tebi stvarno divim kako mozes toliko da ih pratis i slusas. Ne slusam ih. Nego vadim naslove sto nadjem na sajtu. 2
Maharaja Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Samo ću podsetiti da je i 1804. godine nešto važno krenulo kad je Valjevcima dokurčilo. 2
srlepajce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Najjace sto pisu da je uzela 20.000 evra Skupilo se 100-tinak ljudi i oni je oterali 🤣 Alal vera Loznicani ❤️ Aj sad u Valjevo Edited 13 hours ago by srlepajce 2 1
Klotzen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šou program u BG glupi repac priča se par ljudi od protestanata. kao da mu je vučićević pisao šta da govori.
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago A i ovaj iz ZLF-a mogao je da bude bolji, srećom se ženska uključila u razgovor i ovaj pandur čim mu ne odgovara pitanje pravi se lud.
freethrow Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, Volter said: srećom se ženska uključila u razgovor kakav oldskul! 1
ivkebgd Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ima li kakav plan za veceras? Ljudi stoje u K.Milosa vise od 1h,ne pomera se masa.. Krenulo guranje kontejnera ,uh osecam se bas lose kad da ce zandari da opkole sve😔 Edited 12 hours ago by ivkebgd
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Henry Chinaski said: Nemam riječi. Ja bih ga terala da poliže, bukvalno i treba da ih ponižava na max. 2
Recommended Posts