Jump to content

Recommended Posts

Posted

„Danas je razrešen načelnik PU Sombor Jovan Reljić koji je odbio nezakonito naređenje da u Kuli na mirnim protestima upotrebi sve represivne metode i surovo se obračuna sa svojim sugrađanima. Bolje je časno postupati i biti na strani naroda nego okrvaviti ruke kao neki“, naveo je advokat Lakić na društvenoj mreži X.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Sve ok, stariji maloletnici, mogu da naprave ispade, ili su nravili, policija ih privela. Mislim verovatno nije nista od toga ali ajde.

Koji je ovo deo polocijske procedure?

Zasto klece sa lisicam okrenuti ka zidu i koja je svrha te procedure po policijskim pravilnicima?

Ko je to naredio?

Samo to da odgovore

Posted

Kukavica ponovo gost na RTS-u. Dnevnik 1. Neverovatan psiho, uživo uključenja, vanredna obraćanja, govor na ulici, gostovanja svakog dana...laži, laži i samo laži.

Posted

O da, siguran sam da je mnogim pandurima (onim koji nisu sadisti) neprijatno da biju civile.

Ali ako se setimo Milgramovog eksperimenta, svima je bilo neprijatno da daju elektrošokove pa je opet 60% njih išlo do kraja u slušanju naređenja.

A to nisu bili ljudi koji su trenirani da slušaju naređenja i da brane postojeći poredak. I bili su prosečno pametni, u proseku jelte.

U pandurskoj populaciji možemo da idemo do 97%

Posted

Znate cega sam se morbidnog setio. Da retardirani majmuni nisu koristili zvucni top na mirne i tihe protestante, oni bi danas mogli da koriste isti za rasteravanje jaceg pumpanja sa nase strane.

Ovako svi LARDovi mogu samo da mu skupljaju prasinu na dzipovima, jer ako ga ponovo upotrebi, gorece centrala SNSa. 

Mada, ostaju mu u asortimanu smrkovi sa vodom i slicne smicalice iz devedesetih.

Jel video neko da su negde izvodili konje? 2020. su ih koristili. 

Posted
5 minutes ago, Smrtokapa said:

A to nisu bili ljudi koji su trenirani da slušaju naređenja i da brane postojeći poredak. I bili su prosečno pametni, u proseku jelte.

Talking about military... Upravo zbog naučenosti da se komandni lanac apsolutno prati, oni mogu biti gori nego ćaci(cajci). Teoretski, ćaciji bi i lakše mogli da se pobune.

Posted
56 minutes ago, Clash said:

Sve ok, stariji maloletnici, mogu da naprave ispade, ili su nravili, policija ih privela. Mislim verovatno nije nista od toga ali ajde.

Koji je ovo deo polocijske procedure?

Zasto klece sa lisicam okrenuti ka zidu i koja je svrha te procedure po policijskim pravilnicima?

Ko je to naredio?

Samo to da odgovore

E jebiga zajebao sam se.

Kazu da posteje ovakve procedure prilkom haosenja veceg broja osoba i da su u ovakvom polozaju jer smanjuje mogucnost otpora. Kao kod navijackih nereda naprimer. 
Sto ne znaci da im ne treba jebati kevu svakom pojedinacno sa ovog snimka plus komandirima

Posted

Ako je pre jucerasnjih događaja u Valjevu postojala i najmanja šansa da se šesti oktobar i ovog puta ne desi, sada je sasvim jasno da takva mogućnost više ne postoji.

• Like 8
  • Love 1
Posted
54 minutes ago, Clash said:

E jebiga zajebao sam se.

Kazu da posteje ovakve procedure prilkom haosenja veceg broja osoba i da su u ovakvom polozaju jer smanjuje mogucnost otpora. Kao kod navijackih nereda naprimer. 
Sto ne znaci da im ne treba jebati kevu svakom pojedinacno sa ovog snimka plus komandirima

Šta kažu za onaj snimak koji sam postavila kad njih 15 ruku jednu osobu koja je na zemlji?

Ima procedura i tu?

Ovo je sramota šta rade, pored živih krimosa u ćacilendu.

• Like 1
Posted (edited)

Opisao ga je Vidojković lepo u kolumni još juče... samo je Rebarce visok, mora i da se dodatno savije kad klekne.

Edited by freethrow
  • Like 3
  • Pumpaj! 2