Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nikada ne treba generalizovati ljude. Ima dosta pandura u manjim mestima da ih lično poznajem koji su na neki način odbili da čuvaju ološe i kriminalce i veliko poštovanje za njih. Ipak, bez milosti sa ovima koji su na strani mafije, jednostavno to su isti oni kojima su svi navijači “drogiraši i klošari”
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, fancy said: 1312 5 minutes ago, Dzo23 said: 1.3.1.2 All cats are beautiful? 🤔 2 4 1 1
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.kurir.rs/vesti/politika/9750486/blokaderi-uhapseni-u-novom-sadu?test_suffix_headbox_wip U tekstu ima video sa uhapšenim, u Narcos: Mexico stilu, svaki pandur svog ustašuteroristu uhapsio.
srlepajce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pogledao sam ponovo vrhunsku scenu Glogovca i Berceka iz Bure baruta i kad vratim secanje na kompletan film jbt Srbija je i posle 30 god bure baruta 1
40Wins Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo izvaditi listing ko je na bolovanju od marta ili ko je od marta dao otkaz, to su casni ljudi, svi ostali => govna. 7
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pun mi je kurac prica o postenim i dobrim drotovima koji ni rijeci ne smiju reci, a kamoli se pobuniti dok im kolege iz sluzbe krvnicki prebijaju gradjane. 12
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 31 minutes ago, Clash said: sede glave Ponavljam se, znam, u najblizoj famili, sa kevine strane imam ih troje. Caletovu, koja je na traktoru, sa sve ves masinom u prikolici iz Knina najurena - ne racunam. Jer ako se ukaze prilika i potreba to je spremno i 100 puta za Acu, Srbina da glasa. PS. I, posle, zasto ti, timo, nisi normalan? 1
Jelencom Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Sve dok hapse studente a za cacike nediraju oni jesu govna pa bio moj brat ili komsija. Da, apsolutno je neposteno da se ne hapsi isto za ista djela, nebitno iz koje grupe je prestupnik, ko ide nekoga motkom da udari u glavu ili gadja pirotehnikom treba da odgovara, bio ćaci, ili bio bilo ko, pandur, politicar ili bilo ko. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Spoiler Hhahahahahahahahahahahahhahahah Je li uhapsen neki Francuz ili Amer? Joj 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 32 minutes ago, Jelencom said: Vjerovatno misliš na mene, ja sam tu, i užasavam se nasilja svih vrsta. A i generalizovanja , niti su svi panduri siledzije niti su svi miroljubivi. Isto tako mislim i za drugu stranu(studente i gradjane). Većinom su ljudi vodjeni normalnim porivima , protestvuju zbog kriminala i zla u državi, ali i tu ima siledzija . Da li su ti panduri nesiledžije sa nama u prostoriji? I zašto saučestvuju sa kolegama koji jesu siledžije, svojim nereagovanjem? Ko su ti građani i studenti koji su siledžije? Ova relativizacija veoma zvuči kao Prletova izjava od jutros, gde poziva na "bratsku ljubav". 32 minutes ago, Jelencom said: A to što ti misliš da su svi smeće; i ja mislim da je smece onaj ili ona koja ne bi dala zednom covjeku vode makar bio i pandur, a moguce da nisam u pravu . Naravno da pandurima koji biju narod na ulici ne bih pružila ni čašu vode ni koru hleba. Sami su izabrali svoj put. 32 minutes ago, Jelencom said: Uopste ne pisem na ovu temu niti planiram, ali kad vec pitas gdje sam da se javim. Valjda će se raspisati izbori pa da se malo smire tenzije da neko ne pogine ili ostane invalid, to je jedino misljenje ,odnosno želja, koje bih podijelio na forumu Videćemo kako su prošla deca iz Valjeva, pošto se još uvek ne zna tačan broj povređenih, kao i stepen njihovih povreda. 13 minutes ago, 40Wins said: Samo izvaditi listing ko je na bolovanju od marta ili ko je od marta dao otkaz, to su casni ljudi, svi ostali => govna. Iskoči mi sinoć na IG da je 18 pandura otvorilo bolovanje ovih dana (ne znam na kojoj teritoriji). KukAVice.
40Wins Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 7/4/2025 at 11:29 AM, 40Wins said: Jbt, Psiho ce ladno aktivirati Sajmiste i Jajince kako je krenuo. Mesec i po dana kasnije => J e z i v o . Spisak Snimak postoji, prepoznati sve dzukele koje su pristale da stoje prilikom snimanja ovog ponizenja, pa u rudnik. 13
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako misle da ovim mogu uplašiti nekoga, greška samo kontaefekat će postići, nema više straha. Mislio sam da je bezveze ona akcija kada se ide kućama ološa, ali dobro je kada oni probaju svoj lekić. Ako oni misle da mogu da hapse i zastrašuju jednog po jednog to isto se može i njima desiti. 1
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, 40Wins said: J e z i v o . Spisak Snimak postoji, prepoznati sve dzukele koje su pristale da stoje prilikom snimanja ovog ponizenja, pa u rudnik. Ovde samo još fali Lili Marlen kao muzička pozadina. Žandarmerija bi mogla da kao novu himnu usvoji Teufelslied ('Đavolja pesma'), a Interventna Die Fahne Hoch (Horst-Wessel-Lied) kako bi ugođaj bio potpun. 3
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Nikada ne treba generalizovati ljude. Ima dosta pandura u manjim mestima da ih lično poznajem koji su na neki način odbili da čuvaju ološe i kriminalce i veliko poštovanje za njih. Ipak, bez milosti sa ovima koji su na strani mafije, jednostavno to su isti oni kojima su svi navijači “drogiraši i klošari” Gle probudio se još jedan Mada slažem se s tezom "bez milosti sa ovima koji su na strani mafije", stoga: 1312
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je fascinantno koliko ovi radikali mrze državu a stalno je spominju, valjda podsvest, šta li. Školstvo, sudstvo, zdravstvo, policija, vojska, socijalna sigurnost, uprava, inspekcije... su osnov funkcionisanja države, nešto što pruža sigurnost i predvidljivost građanima, čine da nije svaki dan borba za preživljavanje u džungli. Ovi retardi u svom ludilu svaku granu države upropaštavaju. Pritom, ti ograničeni umovi ne vide da tako seku sebi grane na kojima sede, čak i kada bi uspeli da se održe na vlasti. Bukvalno nas vraćaju u 1804-05. kada su oslobođeni neki gradovi pa treba uspostaviti nekakvu vlast. Strahovite će biti posledice, dubinske. 4 1
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Ovde samo još fali Lili Marlen kao muzička pozadina. Žandarmerija bi mogla da kao novu himnu usvoji Teufelslied ('Đavolja pesma'), a Interventna Die Fahne Hoch (Horst-Wessel-Lied) kako bi ugođaj bio potpun. Ja ne znam ko im radi PR ali ga radi užasno. Pa prva asocijacij kod ovog snimka je diktatura, maltretirtanje, logor, SS trupe, Orvel, stadioni u Latinskoj Americi,...
uncletima Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 25 minutes ago, Jelencom said: politicar 'Ajde, polako, gazdu za ruku i u najblizu policijsku stanicu.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Clash said: Ja ne znam ko im radi PR ali ga radi užasno. Pa prva asocijacij kod ovog snimka je diktatura, maltretirtanje, logor, SS trupe, Orvel, stadioni u Latinskoj Americi,... Meni je prva asocijacija ovo: Nedostaje samo da viču Vučiću Akbar. 3 1 1
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Meni je fascinantno koliko ovi radikali mrze državu a stalno je spominju, valjda podsvest, šta li. Školstvo, sudstvo, zdravstvo, policija, vojska, socijalna sigurnost, uprava, inspekcije... su osnov funkcionisanja države, nešto što pruža sigurnost i predvidljivost građanima, čine da nije svaki dan borba za preživljavanje u džungli. Ovi retardi u svom ludilu svaku granu države upropaštavaju. Pritom, ti ograničeni umovi ne vide da tako seku sebi grane na kojima sede, čak i kada bi uspeli da se održe na vlasti. Bukvalno nas vraćaju u 1804-05. kada su oslobođeni neki gradovi pa treba uspostaviti nekakvu vlast. Strahovite će biti posledice, dubinske. Vraća se i njima samim, evo primer Kobre. Kao i svugde, kad staviš ljude na odgovorne pozicije samo na osnovu kerece vernosti Vodji, dobiješ da elitna jedinica vojske služi za sprdnju. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, 40Wins said: Mesec i po dana kasnije => J e z i v o . Spisak Snimak postoji, prepoznati sve dzukele koje su pristale da stoje prilikom snimanja ovog ponizenja, pa u rudnik. Spoiler Jedva cekam da narodna milicija aka Don Dusko uhapsi vas. Just now, DJ_Vasa said: Meni je prva asocijacija ovo: Nedostaje samo da viču Vučiću Akbar. 1 8
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ovaj ludak je objavio rat narodu u Srbiji to je jasno još od 15.03.2025 samo što velika većina nas neće to sama sebi da prizna dok god hodaju slobodno on i ona vreća govana šešeljuga u Srbiji mira neće biti, nažalost imaju dovoljno poltrona i psolušnika ali ipak većinski narod u Srbiji je za slobodu i normalan život 5
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Clash said: Ja ne znam ko im radi PR ali ga radi užasno. Pa prva asocijacij kod ovog snimka je diktatura, maltretirtanje, logor, SS trupe, Orvel, stadioni u Latinskoj Americi,... I ja sam se pitao. Vucic je ozbiljan u navodjenju javnog mnjenja, meni se cini da je mozda stvarno bata Kuroandrej preuzeo palicu, a sad vidim i odakle je poteklo: Moracemo da se vratimo na ukljucenje onog flegme sto voli planinski burger u Meku, kad vice Vucicevicu da nije svestan kako cemo da ga jasemo.
Recommended Posts