033zero330 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Pratim i podižem. 2 2 1 1
badenac Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, McLeod said: To da EU podrzava kartel je jedna od vecih gluposti koje su uglavnom opste prihvacene kod nas. Vucica najjace u EU podrzava Orban koji je trigerovao mere koje su nezapamcene prema clanici. Nazalost McLeod,bilo bi lepo da je ovo sto ste rekli sasvim tacno. Da,Orban podrzava kartel alu njegov glavni oslonac u EU je Nemacka.Proverite glasanja u Evropskom parlamentu. Ovo je prvi rezim u Srbiji jos od Nedicevog iza koga punom snagom stoji Berlin.
Klotzen Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Što se tiče obezbeđenja 2020. godine je promenjen zakon i sada ministar odbrane može to obezbeđenje da dodeli verovatno kome hoće. Pre je bilo rezervisano samo za par viskokih državnika, kako aktuelnih tako i bivših i njihova porodica. No verovatno i tu postoje neke procedure i to treba novinari da isprate kako to funkcioniše. To bi mogao Radić ili Cvijić da odrade pošto se oni bave takvim temama od novinara. Meni se čini da su deo batinaša i vojnici i da je ovaj sa tom izjavom samo sebi dao za pravo da koristi oružje u ovakvoj situaciji. Možda je on tu bio kao plaćenik izvan radnog vremena kao batinaš pa kada ih je narod saterao u ćošak onda su izmislili tu priču da imaju zakonsko pokriće za upotrebu oružja. Ovo treba detaljno da se ispita koliko su novinari i opozicija u prilici jer vojnici izvan dužnosti nemaju nikakva veće prava od nas civila po pitanju upotrebe oružja. Čak i da je Vučević po zakonu obezbeđivano lice kom idiotu je palo na pamet da mu dozvoli da ode u sred nemira. Oni bi to trebali da spreče a ne da ga prate tamo. Evo sada u NS demoliraju SNS prostorije na bulevaru. Nema nikog ni od batinaša ni od Policije i ide potpuno demoliranje. Ovo već nije dobro jer nije bilo nikakve provokacije, ovo će sada da se šalje u svet kako su demonstrantni nasilni a to neće niko živi podržati izvan Srbije. Ako sam dobro video iznali par kartona jaja iz prostorija 🙂 Edited 8 hours ago by Klotzen
Pletilja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago NS, rabijaju se prostorije SNS, potpuno pogresno: ili je zmaka koja treba da bude opravdanje za uvodjenje vanrednog stanja ili povod za brutalnu reakciju policije (i vojske) kako god, ovo ne treba da se radi. Ako su prostorije ostavljene bez odbrane, treba uci u njih mirno i blokirati ih, onako kako su studenti blokirali fakultete. Ovo je pogresno na mnogo nacina. Pitanje je i ko razbija, ne lici mi na gradjane NS. 2
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Naravno, ogroman broj ljudi u Vrbasu, baš su se zainatili ljudi. Policije i žandarmerije 3 puta više nego prošli put. Naravno, ima i duplo više ćacija, mada vidim da nije Stoletova ekipa, nego valjda Veterničani. 1 4
Klipan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 minutes ago, Klotzen said: Evo sada u NS demoliraju SNS prostorije na bulevaru. Nema nikog ni od batinaša ni od Policije i ide potpuno demoliranje. Ovo već nije dobro jer nije bilo nikakve provokacije, ovo će sada da se šalje u svet kako su demonstrantni nasilni a to neće niko živi podržati izvan Srbije. Ako sam dobro video iznali par kartona jaja iz prostorija 🙂 Iako razumem sta si hteo ovde da kazes, i u principu se slazem, ne mogu da ne primetim da su se inace za ovih 9 meseci svi zivi izvan Srbije ubili od podrske studentima i demonstrantima. Drugim recima, razbili ili ne razbili nebranjene prostorije SNS namece se da ce “strana” podrske ostati ista kao i do sada, skoro pa nepostojeca.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na Nbgd zezanje. Ima ljudi dosta, dosta i pandura, ćacad nisam video, ne znam šta je cilj šetnje pa sam krenuo kući. 1
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Navlakusa klasicna u NS. Nema ni cacija ni murije ispred SNS. Sad ide prica da smo klasicni huligani. Jebiga, bes kanalizovan u pogresnom smeru. Ajmo dalje, nije gotovo. 1
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Klipan said: Iako razumem sta si hteo ovde da kazes, i u principu se slazem, ne mogu da ne primetim da su se inace za ovih 9 meseci svi zivi izvan Srbije ubili od podrske studentima i demonstrantima. Drugim recima, razbili ili ne razbili nebranjene prostorije SNS namece se da ce “strana” podrske ostati ista kao i do sada, skoro pa nepostojeca. EU nije jedan čovek pa sada on podržava ili ne podržava nepomenika. Postoje u tom EU parlamentu grupacije koje su protiv Nepomenika kao i neke koje ne žele ništa da imaju sa njim. I ako pratiš izjave videli smo dosta ljudi iz tih stranaka, recimo zeleni, koji su imali ozbiljne kritike i slično za režim u Srbiji. Ako to prestane on onda više nema nikakvih prepreka da radi sa nama šta hoće. Naša je nesreća što ova grupa Narodnjaka u EU podržava idiota a oni su među najvećim tamo. 2
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Clash said: Navlakusa klasicna u NS. Nema ni cacija ni murije ispred SNS. Sad ide prica da smo klasicni huligani. Jebiga, bes kanalizovan u pogresnom smeru. Ajmo dalje, nije gotovo. Mislim nije sad da mi je nesto sad zao, ko ih jebe.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Clash said: Navlakusa klasicna u NS. Nema ni cacija ni murije ispred SNS. Sad ide prica da smo klasicni huligani. Jebiga, bes kanalizovan u pogresnom smeru. Ajmo dalje, nije gotovo. Spoiler 1
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni stvarno niste jasni vi koji se zgražavate na demoliranje njihovih zmijarnika. U ostalim delovima gradova gde su protesti ne sme da fali ni list sa drveta ali sns zmijarnici su izvor zaraze i sabirni centri kriminalaca i ništa drugo. 13 1
Klipan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @Klotzen Sve stoji. Ali ne vidim da ga je ta grupa do sada sprecila da radi sta hoce. Lepo je sto postoje takvi, ali to je nivo kao da u nasem parlamentu neka opoziciona stranka podrzava tamo nesto. Da ne duzimo bez razloga, slazem se sa tvojim stavom i poentom, samo generalno je podrska izvan zemlje manje vise na nekom pojedinacnom nivou, nazalost.
Henry Chinaski Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Kažu da se okupljaju ćaci kod Vode Vojvodine gore na bul Pupina. Ne znam da li su ubačeni elementi, ali bukvalno svi su pozdravili razbijanje prostorija SNS-a, a bilo je " običnih gradjana" iz daljine koji su čak htjeli da se spale prostorije.
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo i BG sranja. Navodno su protestantni prvi gađali bakljama SNS gamad pa su ovi odgovorili. Ja nisam gledao nego sam sad čuo novinarku. Vrlo sumnjivo ali dosta pametnije ako je ovo režim organizovao na ovaj način. Ispada bez povoda još jedno nasilje od protestanata.
033zero330 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije stvar u zgražavanju, već gotovo su čudno prazne. Ne mislim na ljude, već na sve ostalo i potpis od ocila i slično. Ne bi me čudilo da je BIA ili slično u pitanju.
DJ_Vasa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni stvarno niste jasni vi koji se zgražavate na demoliranje njihovih zmijarnika. U ostalim delovima gradova gde su protesti ne sme da fali ni list sa drveta ali sns zmijarnici su izvor zaraze i sabirni centri kriminalaca i ništa drugo. Nije u pitanju zgražavanje, već shvatanje da je u pitanju mamac. Uz ogradu da ne znam da li su to radili ćaciji ili obični građani, ovo daje na tacni materijal drugoj strani, pri čemu ne mislim samo na domaću upotrebu. Pošto ovo organizuju neformalne grupe, to se lako može iskoristiti na međunarodnom planu. Nije isto kada protest iza sebe ima neku organizaciju i kada je stihijski. Upravo zato su studenti imali redare, imala ih je i opozicija kada je organizovala proteste i nije bilo dozvoljeno nikakvo ponašanje ove vrste. Bilo bi veoma pametno da protestima rukovodi neko, da se malo konkretnije organizuju u smislu logistike, inače će biti haotični, pri čemu ne mislim samo na to što se desilo u Novom Sadu. 1
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni stvarno niste jasni vi koji se zgražavate na demoliranje njihovih zmijarnika. U ostalim delovima gradova gde su protesti ne sme da fali ni list sa drveta ali sns zmijarnici su izvor zaraze i sabirni centri kriminalaca i ništa drugo. Kao neko ko je protiv ove vlasti ja to podržavam 100% ali kao neko ko shvata da moramo da privučemo i one koji su između SNS i opozicije da glasaju za studente znam da je ovo kontraproduktivno. Kao i za izveštaje izvan zemlje, danas su svi izveštaji u stranim medijima uglavnom navodili da je režim kriv za incidente ali ako toga bude i sa naše strane izgubićemo i to malo medijskog prostora u inostranstvu a onda nema ni pritiska na EU da se uopšte bave nama. 1
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jaoj ljudi prebacite na Informer, uzivo prenose, tripuju da su u ratnoj zoni, a ljudi normalno stoje na uglu... 😄 koji show. Ovaj komentator na licu mesta se uneo u pricu, izmislja kao da je na ratistu. "oni se razbijaju u manje grupe, takozvane crne trojke"... Ovaj se sprda 😄
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Šta znači broj 16 koji piše sprejom na svakom stubu zgrade SNS u Novom Sadu koja je razlupana?
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Slika u svetu? Mislite na onu iz EU? Pa oni dobro znaju ko je Aleksandar Vučić, ko je jedna strana a ko druga. Nema potrebe da brinete zbog toga. Čak mislim da ovo iz Novog Sada nije planski, da je planski on bi širom Srbije dozvolio demoliranje. Izgleda da su mu se batinaši iz Novog Sada umorili, loše su prošli pa im je potreban predah. 1
Recommended Posts