Jump to content

Recommended Posts

Posted

Al' cim se pomene fantom promene

sevnu šlemovi, 

o žali Boze matore, oni se zatvore

cim gazde podviknu!

Upiru se deca da rođene očeve 

od laži odviknu,

sta na kraju bidne, pa znas

putnici za Sidnej, hajmo, izlaz taj i taj...

• Like 3
  • Love 1
Posted
Spoiler

Nemam ja jos previse leta u dupetu, zato iz petnih zila zapinjem u nadi da cu doziveti od slina umivenu Srbiju. Stideo sam se iste u Becu od '91.-'93.. Sad je se stidim od kodkuce.

Posted (edited)
34 minutes ago, uncletima said:
  Hide contents

Nemam ja jos previse leta u dupetu, zato iz petnih zila zapinjem u nadi da cu doziveti od slina umivenu Srbiju. Stideo sam se iste u Becu od '91.-'93.. Sad je se stidim od kodkuce.

Ja sam 2003 prestao da se stidim i digao ruke. Ali sad opet dižem ruke u pravom smeru. Pustamo vodu!

Pumpaj da lakše prođe!

Edited by mrd
Posted
35 minutes ago, mrd said:

Ja sam 2003 prestao da se stidim i digao ruke. Ali sad opet dižem ruke u pravom smeru. Pustamo vodu!

Pumpaj da lakše prođe!  lakše odu!

• Like 1
Posted
52 minutes ago, Don Dusko said:

Koje govedo je Nenadlezni evo kaze da je presrecan sto je onaj osudjen sto je napao Branku Lazic.

Mrs govedo.

Trebalo bi da prestaneš da pratiš njegove izjave i da se čudiš istima. Uostalom, bio je onaj lep tekst u kome je opisano na koji način on stalno sebe postavlja u prvi plan i ciljano izaziva različite emocije.

• Like 14
  • Thanks 1
Posted (edited)
12 hours ago, robespierre said:

Nisam siguran na koji post misliš, možda na ovaj.

12 hours ago, robespierre said:

Bez namere da budem patetičan, i s namerom da budem jako kratak, imam samo još nešto da izjavim za dnevnik.

Kao neko ko je preko glave preturio doslovno pakao shvatio sam da zbog samo dve stvari odrastao čovek treba da plače u životu. 

Zbog ljubavi i zbog slobode. 

Samo nedostatak ljubavi u stomaku boli više od nedostatka slobode. 

Ako je nekome čorba gadna zbog dlake u njoj znači da nije dovoljno gladan.

Ja samo hoću da doživim taj dan da ovaj ode i da se kao čovek isplačem zbog toga. 

Mislim da bi navala zagrljaja random ljudi u Beogradu na ulicama te večeri bila nezabeležena u istoriji. 

Ne postoji ta ideologija, principi ili vrednosti koje ne bi trebalo žrtvovati da se to iskusi. 

Ovaj post o slobodi bi trebalo pinovati da stoji gore u vrhu na svakoj strani ove teme. 

Svaka cast!

Edited by Kenozoik
  • Like 6
Posted
13 hours ago, robespierre said:

Nisam siguran na koji post misliš, možda na ovaj.

Da. Ja kad upadnem u bedak zbog situacije, pročitam deo o tome kako ćemo plakati od sreće i onda shvatim zašto moramo da nastavimo.
Hvala ti :heart:

• Like 3
Posted

Tunel ko čaša, NOV NOV NOV, nema servisnu knjizicu, ne treba ti to, moj drugar ga pregledao, ja ti garantujem, jesam li te ikad ja zajebao.

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ruke su vam krvave! 5
Posted

Đoković opet pumpao. Ovog puta su ga pitali o tome i na intervjuu na terenu. Ne treba da napominjem da ovi sa Arene nisu prevodili ništa od toga dela intervjua 🙂