McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Inace, profesor Stevan Filipovic, koji je ovde kritikovan jer je javno opleo po nacionalistickim i DB elementima medju studentima, je jutros priveden zajedno sa svojim studentima. On je stao uz njih i stitio ih, kao sto ce uvek ti domaci izdajnici i strani placenici stati i u prvi red i braniti slabijeg, dok ce nacionalisti i dbovci da se slikaju na velikom skupu, a kada je bitno, kada ima malo ljudi i kada se hapse, sede u svom saloncu na Dorcholu i vode visoko intelektualne rasprave o svetoj srBskoj zemlji. 20
033zero330 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Glede moskaljskih govana... Hehehe i naravno, zaključano. Edited 11 hours ago by 033zero330 7
mrd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, 033zero330 said: Glede moskaljskih govana... Hehehe i naravno, zaključano. Kozaci na delu. Sakrivajte ljudi koze!
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Two workouts, veli. Snage mu ne fali, samo inteligencije da ćuti i smrdi tu gdje jeste. 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Napišite mu "If you did not take it up the ass it would not burn so you could take it some more!"
mrd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Mina D. Harker said: Two workouts, veli. Snage mu ne fali, samo inteligencije da ćuti i smrdi tu gdje jeste. Ljudi, slažem se da vama, ali fokus je hulju dole. Rusi to što su došli ovde uglavnom rade u IT i dobro zarađuju, samim time se uglavnom osećaj izdanje Srba u Srbiji. Hulja je kriv.
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ja stvarno ne smem da napišem šta mislim o Rusima koje sam sretala u Beogradu. 🙈 Edited 11 hours ago by DameTime 4
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pa dobro, @mrd što baš mene citira? 😅 Nisu neka tema Rusi, mada ja odavno mislim da se kao mnogoljudni narod, sa ogromnom državom itd. ponašaju slično Amerikancima gdje god da dođu. Znači prilično bahato, posmatraju zemlje domaćine s visine itd. Loud & obnoxious. 5 1
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ovde ima ok Rusa. Imam kolegu Rusa, doduse zivi u Poljskoj. Glavni klijent mi je Belorus. Ovi moji su progresivni totalno, neki od njih su bili gonjeni i u Rusiji i u Belorusiji zbog aktivizma. Mentalitet nam je doduse dupe i oko. Jedna od najvecih lazi koja se prodaje ovde kao alva je ta "topla slovenska dusa", "bratski narodi", "ista vera, slicna krv" i ostale budalastine. Rusi kao narod po mentalitetu bar ovaj evropski deo koji sam mestimicno upoznao su mnogo blizi Britancima i Francuzima nego nama. Potpuno su hladni i nezainteresovani, gledaju iskljucivo svoje dupe, a male narode s visine. Mi imamo mnogo vise zajednickog sa Turcima, Spancima i Italijanima nego sa Rusima, u Evropi vrlo malo naroda postoji koji su dalji od nas u svakom pogledu. Edited 11 hours ago by McLeod 25 1
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ima pakao da se smrzne; sad kad sam se složila sa @McLeod čak 2x u nekoliko minuta 🥶😂
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Mina D. Harker said: Ima pakao da se smrzne; sad kad sam se složila sa @McLeod čak 2x u nekoliko minuta 🥶😂 Ili Vucic da padne, nadamo se ovo drugo. 1
mrd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Mina D. Harker said: Pa dobro, @mrd što baš mene citira? 😅 Nisu neka tema Rusi, mada ja odavno mislim da se kao mnogoljudni narod, sa ogromnom državom itd. ponašaju slično Amerikancima gdje god da dođu. Znači prilično bahato, posmatraju zemlje domaćine s visine itd. Loud & obnoxious. Nekako si mi bila simpatična🤣🤣🤣🤣🤣 1
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Mina D. Harker said: Ima pakao da se smrzne; sad kad sam se složila sa @McLeod čak 2x u nekoliko minuta 🥶😂 4 minutes ago, McLeod said: Ili Vucic da padne, nadamo se ovo drugo. Brother from another mother & sister from another mister, woohooo 4
mrd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Apsolutno. I iskustva mojih poznanika koji su ziveli i radili tako neko vreme kazu isto. Niti je neko prosecnom Rusu drazi sto je odavde, niti im uopste puca prsluce za to, dok mnogi (poput tih zlih, glupih i arogantnih Amera) ni nemaju pojma bas tacno egzaktno gde je Srbija ili neki njen landmark. Inace je dobar vic to kad jedan Rus gleda nas ili bilo koga sa ovih prostora sa visine. Shiat focken hilarouz. Oprem im dobro. Spremio sam se za pešački prelaz. Ubio sam se sa tulumbom punjenom sladoledom, sad mogu samo da padnem na pešačkom i da me animiraju.🤣🤣🤣 6
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobro je, što se sada vidi i definitivno, da dok god ne raspiše izbore, neće imati mira. Problem kod ovakvih velikih akcija kao danas jeste i vreme, teško je očekivati veliki broj ljudi kad se objavi dan pre akcije. Evo recimo za Vidovdan, dve nedelje smo se oštrili, pravili kampanju i bilo je 200 hiljada ljudi. Moj naklon svim ljudima na blokadama. 7
Clash Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Inače većina vas ne gleda Informer tv pa da prenesem novu genijalnu ideju Konjoglavog. Pošalju neke nove curice da izveštavaju sa blokada i kad ih počnu napušavati onda oni tamo u svom studiju se iščuđavaju i komentarišu fizički izgled naroda na blokadama. Mislim apsurd je da da nakaza Vucičević i onaj njegov posilni slinojed komentarišu bilo čiji fizički izgled ali je najgore što svesno guraju te devojčice u to. Nisu ni one baš najčistije, ali brate moj eto vas dvojica ste hrabri i iskusni novinari pa izadjite vi i intervjuišite narod kad ste takvi mangupi.
diego Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Juce je bio veliki skup kod pravnog, dosta ljudi je tu bilo do kasno u noc, pa onda nije realno da ti isti dodju i od 7 ujutro, tu je malo bilo logisticki problem, ali dobro. Mozda da se proba sa 3-4 vece blokade, tako da smo uvek zasticeni od pandura, u odnosu na manje gde imaju muda da reaguju.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 26 minutes ago, Clash said: Inače većina vas ne gleda Informer tv pa da prenesem novu genijalnu ideju Konjoglavog. Pošalju neke nove curice da izveštavaju sa blokada i kad ih počnu napušavati onda oni tamo u svom studiju se iščuđavaju i komentarišu fizički izgled naroda na blokadama. Mislim apsurd je da da nakaza Vucičević i onaj njegov posilni slinojed komentarišu bilo čiji fizički izgled ali je najgore što svesno guraju te devojčice u to. Nisu ni one baš najčistije, ali brate moj eto vas dvojica ste hrabri i iskusni novinari pa izadjite vi i intervjuišite narod kad ste takvi mangupi. Ajde da su poslali onu Branku Lazic al brate ti posaljes te devojke pa onda narod na njih...Jbg kao sto kazes sto ti iz studija tako pricas ajde izadji matora drtino. 1
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Voleo bih da vidim neki studentski video sa Borinom Al Kapone Jbt k'o da je za njega pisao Edited 9 hours ago by srlepajce 1
uncletima Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: ti posaljes te devojke pa onda narod na njih... ... pistolj na slepoocnicu, ili par 'iljada Evra na racunu? Spoiler PS. Same pale, same ulupale guzice!
Geronimo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Ajde da su poslali onu Branku Lazic al brate ti posaljes te devojke pa onda narod na njih...Jbg kao sto kazes sto ti iz studija tako pricas ajde izadji matora drtino. Znaju govna sta rade, poznati modus operandi - jure linc, silovanje, nasilje vajb. Samo mislim da gresite sto imate zrnce saosecajnosti za ove Jovane Jeremic u pokusaju - znaju one vrlo dobro u sta se upustaju i koliko su odvratne. Slika i prilika zasto sto ovde gde smo.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma jasno mi je to Timo ne zalim ih toliko vec mi je poenta sto dokazani novinari ne idu tamo vec iz studija kao heroji pricaju a u stvari su samo kukavice. Just now, Geronimo said: Znaju govna sta rade, poznati modus operandi - jure linc, silovanje, nasilje vajb. Samo mislim da gresite sto imate zrnce saosecajnosti za ove Jovane Jeremic u pokusaju - znaju one vrlo dobro u sta se upustaju i koliko su odvratne. Slika i prilika zasto sto ovde gde smo. Trebao sam dodati da ih ne zalim. 1
uncletima Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Ma jasno je i meni da si jos poodavno izrazio zelju da ga prvi "aplaudiras", ali ces nazalost morati jos malcice da se strpis. PS. Evo, ja kao pravi kolega, forumas - drugarcina, ustupam ti i moje aplauze!
40Wins Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Trudim se da uvek pisem hladne glave, nisam nista pisao posle 15. marta i Vidovdana, uvek se malo iskuliram dan dva. Ja sam trenutno toliko besan i mrzim njega, da bih pristao da Drazin unuk postane predsednik, da se Drazi podigne spomenik ispred Palate Albanija i himna izmeni u Morem plovi jedna mala barka, samo da vidim njega, vucicevica, spodobu, vulina i dacica kako placu. Pristao bih bilo ko da ga skine sa vlasti, nema vise nikakve ideoloske borbe u meni, samo licna mrznja prema svakom ko bije decu i narod. 4 1 1
Recommended Posts