Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Clash said:

Sve stoji ali…😄

jebiga pojavi se u majici Studenti su sampioni, meh.

Sad pumpa, meh.

Da dodje na Slaviju kaze Vucicu pederu bilo bi opet meh.

ponavljam sve stoji sto si napisao ali nemojmo se ponasati kao korodirani penis kojem svaka dlaka smeta.

E to bi bilo to. :smiley53:  Znamo svi ko je Đoković, ljudi i kad ga kritikuju imaju veliku dozu poštovanja pa to možda i ne urade onako kako bi želeli. U ovoj situaciji verujem da mnogi razmišljaju kao ti upravo i iz već pomenutog poštovanja, ali i da im unutrašnji glas nešto drugo dovikuje. :classic_biggrin: Ima verovatno i do mene, besan sam zbog svega što gledam prethodnih dana, ne samo dana, godina, pa nekad možda i isklizne neka reč viška. Evo ga Štimac, ne jebe živu silu, bilo kuda, on je svuda, a ima i muda.

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Clash said:

Sve stoji ali…😄

jebiga pojavi se u majici Studenti su sampioni, meh.

Sad pumpa, meh.

Da dodje na Slaviju kaze Vucicu pederu bilo bi opet meh.

ponavljam sve stoji sto si napisao ali nemojmo se ponasati kao korodirani penis kojem svaka dlaka smeta.

Pa eto, i Štimac je sportista, ali bar jasno i glasno kaže šta misli, pa makar to nemalo veze sa protestima i jasno je šta misli. On je svesno gurnuo prst u oko simpatizerima kartela, toga se ne stidi i ne ograđuje se. Neki bar jasno priznaju da su pojeli govno što su se i rukovali sa Nelečenim, kao onaj profesor koji mu je vratio orden, a neki...

1662039410-302164001_175825184953731_307

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Volter said:

Evo ga Štimac, ne jebe živu silu, bilo kuda, on je svuda, a ima i muda.

il' si 'vam, il' si 'tam!

"Ja sam tebi rekao..."
"Broj znacke, i mi smo na vi!"

• Like 1
Posted

Eto na primer Stimac.

Koji je za Djokovica srbenda na kvadrat.

Djokovicevo kosovarenje je nula za njegovo.

O ponasanju  medju kolegama igracima da ne pricam.

Ali ja mu se klanjam do poda za ovo sto radi.

• Like 4
Posted (edited)
41 minutes ago, Clash said:

Eto na primer Stimac.

Koji je za Djokovica srbenda na kvadrat.

Djokovicevo kosovarenje je nula za njegovo.

O ponasanju  medju kolegama igracima da ne pricam.

Ali ja mu se klanjam do poda za ovo sto radi.

Jedan je od retkih srbujuščih koga poštujem. On je potpuno iskren, veoma malo srbuje u kontekstu protesta, nije iskvaren i daje sve od sebe za opšte ciljeve.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 3
Posted
4 minutes ago, DJ_Vasa said:

Jedan je od retkih srbujuščih koga poštujem. On je potpun iskren, veoma malo srbuje u kontekstu protesta, nije iskvaren i daje sve od sebe za opšte ciljeve.

Zato sto ga znas iskljucivo iz ove price.

I to je ok, kazem, ja postujem izuzetno sve sto sad radi. 
Sve ostalo…

1 minute ago, Perkos2 said:

O tipsareviću, kešelju, tomaševiću ništa

A sta o njima, govna neka smrde kao ato su ido sada.

Posted (edited)
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Pre bih rekao da ispušta previše stolice, pri čemu ne mislim na nameštaj. Korektnije bi bilo da tapka tu lopticu, da lepo kaže da je ćaci i da ne loži narod.

Zasto je on caci? Zato sto pumpa? Ili zato sto javno podrzava studente od pocetka?

Edited by ciao
Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

O tipsareviću, kešelju, tomaševiću ništa

Negde sam procitao ovo: Djokovic ce da iznosi kontenjer na teren a Tipsarevic da sklanja!

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Clash said:

Zato sto ga znas iskljucivo iz ove price.

I to je ok, kazem, ja postujem izuzetno sve sto sad radi. 
Sve ostalo…

Pa u kontekstu ove priče i govorim. Ne znam kakav je sportista jer ne pratim sport, ali ono što sam napisao o njemu i mislim. Ne znam kakav je u društvu, kakav mu je muzički ukus ili šta voli da jede, ali to je irelevantno.

1 minute ago, ciao said:

Zasto je on caci? Zato sto pumpa?

Pročitaj šta sam napisao ranije i pogledaj sliku koju sam postavio. Sve mi se čini da se to pumpanje svodi na pumpanje broja obožavalaca.

Posted
2 minutes ago, DJ_Vasa said:

Pa u kontekstu ove priče i govorim. Ne znam kakav je sportista jer ne pratim sport, ali ono što sam napisao o njemu i mislim. Ne znam kakav je u društvu, kakav mu je muzički ukus ili šta voli da jede, ali to je irelevantno.

Pročitaj šta sam napisao ranije i pogledaj sliku koju sam postavio. Sve mi se čini da se to pumpanje svodi na pumpanje broja obožavalaca.

Ni jednog trenutka nisam nista rekao o Stimcu kao sportisti.

Posted (edited)
9 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ta slika je koliko se secam kada se vratio iz Australije pre par godina i sta je on tu mogao da uradi ako ga ovaj zagrli?

A studente podrzava od pocetka i to javno sa majicama i sl i stvarno ne znam zasto bi mu to trebalo on ima sasvim dovoljno i para i navijaca a moze samo da ima problema sa ovima zbog pumpanja i sl

Ali to je pojava koja odavno postoji u Bg koliko sam ja shvatila - intelektualna elita beogradska mora da mrzi Novaka ili nije intelektualna elita. 

Da ne pumpa i ne obazire se na pumpanje i studente bio bi opljuvan iz sve snage, sada kada ih podrzava opet je opljuvan - sorry ali muka mi je od tog neumornog pljuvanja. 

Edited by ciao
  • Like 2
Posted

Mogao je da ne pruži ruku, kao oni maturanti pre nekoliko dana. A hajde da se ne pravimo naivni, ta podrška je mlaka kao i podrška Marte Kos. Uostalom, zašto je i bitna? Bitnija ja podrška mnogih anonimnih ljudi koji svakodnevno daju novac, hranu i logistiku.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Clash said:

Zato što se o njima ćuti iako su teška govna ali tu su ortaci iz kraja pa nema smisla da ih se zapljune.

Posted

Šta je sa Šaruljom? Odjednom kao u zemlju propao. 

Vrv je žvalavi pao u nesves kad mu je video rejting i iskesirao ga ko Džamala Mareja. 

• Like 5
Posted
10 minutes ago, ciao said:

Ta slika je koliko se secam kada se vratio iz Australije pre par godina i sta je on tu mogao da uradi ako ga ovaj zagrli?

Ako nije bio u stanju da odbije zagrljaj, nije trebao ni da se pojavi na toj bini "ekonomskog tigra", jer, da se ne lazemo, vecini je jasno sa kim posla imamo i pre studenata, zar ne? 

Sto nisam uspesan u bilo kojoj sferi, qfer bi me bilo koji politicar prisvajao, pogotovo trenutna garnitura (Worldwide!). Pa, to se ne zna kome vise zlato iz dupeta viri - gazi po ostatku, previ se ih je!

• Like 2
Posted
10 minutes ago, 40Wins said:

Vrv je žvalavi pao u nesves kad mu je video rejting i iskesirao ga ko Džamala Mareja. 

Ali glupa masa koja se lozila da ih on kao jebe ne vadi. Idioti.

Posted

U vezi sa tim: jeste primetili kako u sukobima sa policijom nema zastava sa loknastim Isusom, zastava sina danila itd? Neće da biju svoje..važi u oba smera.

Posted (edited)
31 minutes ago, 40Wins said:

Radi majstor, everything is under control! 

Edited by Molina23
  • Like 2
  • Ha-ha 5