Perkos2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Spremni su da ubijaju, to nemoj nikog dа čudi. Nismo u totalnom ratu zato što mi normalni nismo još stigli do te tačke ludila. On je odavno objavio rat proriv građana Srbije. 8
berti Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 49 minutes ago, fishV2 said: Coveku koji je besplatno prevozio studente svojim autobusima su razbili soferke i isekli gume , a BIA i saobracajni inspektori zakatancili firmu. Danas su mu sina uhapsili zbog lepljenja plakata, a on pokusao da se zapali ispred SNS prostorija!https://n1info.rs/vesti/moju-firmu-su-unistili-prevoznik-koji-je-besplatno-vozio-studente-trpi-pritiske-preti-da-ce-da-naudi-sebi/ Da listom svi opozicioni poslanici pomognu čoveku. Od svojih plata i love koje dobijaju za svakog poslanika. Konkretna pomoc, a ne puko ukazivanje na ovaj slučaj kao još jednog u nizu zlocina ove vlasti. Edited 12 hours ago by berti 10
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Malo je ovo za jedno biracko mesto. Treba i tenkove dovuci. Steta sto Rafali jos nisu stigli. 2
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Pletilja said: Ceo zivot mirna ko bubica, cak mi je i pogled bio onako, teleci, nikad opsovala osim kad odvalim palac na nozi jer sam smotana. Danas, psujem kao madjarski kocijas i ono malo damskog sto je draga maman uspela da namala na mene - oduvano vetrovima zivota u Srbiji. I nije mi zao. Lako cu ja da budem dama kad sve ovo prodje. Biti dama nema veze sa tim da li se psuje ili ne. Uostalom, damsko ponašanje je nama ženama nametnuto kao konstrukt patrijarhata, da bi se suzbila naša proaktivnost i pravo na izražavanje sopstvenog mišljenja kako želimo i kako nam dolazi. That being said, ko ga jebe (pun intended) ❤️ 2
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Svedočimo ludilu jednog čoveka koji je nažalost uspeo da formora svoje falange koje će zarad svog interesa da odrade svaku prljavštinu 4
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Quote Vode se kao " nedostupni" organima gonjenja u Srbiji. Svi su na poternicama. I u Ćacilendu. 1 2
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) E baš smo dobili exluzivu za ove likove koje možete videti svako veče po bg diskotekama i klubovima.Oni nisu u ilegali pa se kao naprasno pojavili u ćacilendu.Poodavno vode firme za obezbeđenje po BG i NS. Edited 11 hours ago by Perkos2 1
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Oprosti Perkose, nemam informacije Moraju oni, zbog dece... Mrš! 1
diego Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jel ima negde da se blokne nesto, Vozdovac, slavija, centar?
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Oprosti Perkose, nemam informacije Moraju oni, zbog dece... Mrš! Ti si prenela info nema šta da se oprašta. Sva oba banda i ološ ne pada sa neba iznenada, tu su oni svakodnevno oko nas ali se mi pravimo da ih ne primećujemo ili nabijamo glavu u pesak. Otimanje i krađe na izbornim mestima psihopata je počeo još poodavno upadom preko noći na birališta u Mitrovici ali mislilo se daleko je to neće toga biti kod nas. Danas imamo da okupira Kosjerić kao da je ratna zona, ćutali smo, sad moramo težim putem.
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vucicevic ima intervju sa Zvalom na Informeru. Al telefonski😄 ahahahhhahahhaa Ne moze Zvala da dodje do Informera😄 1 1
robespierre Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja razumem godišnji odmor i sve, treba čoveku da se opusti i popije, ali drži se rakije i batali koktele.
mrd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 40 minutes ago, DameTime said: Biti dama nema veze sa tim da li se psuje ili ne. Uostalom, damsko ponašanje je nama ženama nametnuto kao konstrukt patrijarhata, da bi se suzbila naša proaktivnost i pravo na izražavanje sopstvenog mišljenja kako želimo i kako nam dolazi. That being said, ko ga jebe (pun intended) ❤️ Dama ili gospodin to nije da li se psuje, već razumevanje okruženja. Itekako dama treba da osamari, ili nagrdi. Samo smireno stoku prvo da ustavni u tor. 6 minutes ago, Clash said: Vucicevic ima intervju sa Zvalom na Informeru. Al telefonski😄 ahahahhhahahhaa Ne moze Zvala da dodje do Informera😄 Mislim da je krvnik još uvek vam zemlje. Nema taj cojonas da bude na frontu. Kad je u Bosni na ratištu bio uvek se sakrivao iza Šešelja. Slina je to kakvu verovatno većina nije videla u životu.
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 21 minutes ago, diego said: Jel ima negde da se blokne nesto, Vozdovac, slavija, centar? Autokomanda od 21h do 00h https://blokade.org/sr/vesti/mi-smo-se-ovde-rasirili/ 1
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sa sajta Danasa Quote Prema nezvaničnim rezultatima liste Ujedinjeni za Kosjerić, SNS je dobio 197 glasova, Ujedinjeni za Kosjerić 153 glasa, a četriri glasa su nevažeća. Iz Ujedinjenih za Kosjerić su naveli da nastavljaju borbu kada „ovaj cirkus“ sutra ode iz Kosjerića. To znači da je SNS preokrenuo rezultat na ovom biračkom mestu od 8. juna. Ujedinjeni za Kosjerić su 8. juna na tom biračkom mestu osvojili 220 glasova, a SNS 125. Kako li su kupili ove glasove, zanima me.
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Spoiler Just now, Barkley#34 said: Kako li su kupili ove glasove, zanima me. Strah i prinuda rade svoje. Besan sam.
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Strašno, još jedna potvrda s kakvim monstruoznim idiotima imamo posla.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma da, i ja lupam. Verovatno su išli od jednog do drugog i govorili da ih imaju na spisku od potrebnih recimo 200 glasova i ako ih ne budu skupili svi sa liste će najebati.
ras kass Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pa otkrice se kako. Nije realno da na ponovljenim izborima glasa ovoliko u sred odmora. Jos radni dan. Ko zna cega je tu sve bilo, a svemu je asistirala milicija. Ne znam ali mi deluje da je onaj deo koji nije glasao u prvom krugu naprasno glasao u drugom, tj neko umesto njih.
Clash Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma bravo Aca Srbine, razvaljujes u Kosjericu, ne moze ti niko nista. Znaci mozes komotno da raspises parlamentarne. Aj sokole, najbolji si, pokidaces, slobodno raspisi, nece oni tebi vise pevati Kukavicu. 1 3
Drug Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 51 minutes ago, Barkley#34 said: Sa sajta Danasa Kako li su kupili ove glasove, zanima me. Kešom? I ovo je dokaz u kakvom sistemu mi živimo. Samo u autokratijama je moguć ovakav preokret - da od ubedljive pobede opozicije na jednom bm dođe pobeda za vlast.
badenac Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 53 minutes ago, Barkley#34 said: Sa sajta Danasa Kako li su kupili ove glasove, zanima me. Potpuno nebitni izmisljeni podaci. Mogli su da napisu da je izaslo 18 miliona glasaca i to ce da potvrde petokolonasi iz Crte.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: Kešom? I ovo je dokaz u kakvom sistemu mi živimo. Samo u autokratijama je moguć ovakav preokret - da od ubedljive pobede opozicije na jednom bm dođe pobeda za vlast. Keš plus strah. Mafiokratija. 1
ras kass Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jbg ostatak srbije je bio na blokadama, protestima, nije bilo mase ljudi da ode u Kosjeric. Zaboravili svi. Mogli su da rade sta hoce, ne treba im kupovina glasova, samo zaplase kontrolora iz opozicije i ubacuju u kutije. 1
Recommended Posts