Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spremni su da ubijaju, to nemoj nikog dа čudi. Nismo u totalnom ratu zato što mi normalni nismo još stigli do te tačke ludila. On je odavno objavio rat proriv građana Srbije.

• Like 8
Posted (edited)
49 minutes ago, fishV2 said:

Coveku koji je besplatno prevozio studente svojim autobusima su razbili soferke i isekli gume , a BIA i saobracajni inspektori zakatancili firmu. Danas su mu sina uhapsili zbog lepljenja plakata, a on pokusao da se zapali ispred SNS prostorija!
https://n1info.rs/vesti/moju-firmu-su-unistili-prevoznik-koji-je-besplatno-vozio-studente-trpi-pritiske-preti-da-ce-da-naudi-sebi/
11.jpg

Da listom svi opozicioni poslanici pomognu čoveku. Od svojih plata i love koje dobijaju za svakog poslanika. Konkretna pomoc, a ne puko ukazivanje na ovaj slučaj kao još jednog u nizu zlocina ove vlasti. 

Edited by berti
  • Like 10
Posted
1 hour ago, Pletilja said:

Ceo zivot mirna ko bubica, cak mi je i pogled bio onako, teleci, nikad opsovala osim kad odvalim palac na nozi jer sam smotana. Danas, psujem kao madjarski kocijas i ono malo damskog sto je draga maman uspela da namala na mene - oduvano vetrovima zivota u Srbiji. I nije mi zao. Lako cu ja da budem dama kad sve ovo prodje.

Biti dama nema veze sa tim da li se psuje ili ne. Uostalom, damsko ponašanje je nama ženama nametnuto kao konstrukt patrijarhata, da bi se suzbila naša proaktivnost i pravo na izražavanje sopstvenog mišljenja kako želimo i kako nam dolazi. That being said, ko ga jebe (pun intended) ❤️

• Like 2
Posted

Svedočimo ludilu jednog čoveka koji je nažalost uspeo da formora svoje falange koje će zarad svog interesa da odrade svaku prljavštinu

• Like 4
Posted (edited)

E baš smo dobili exluzivu za ove likove koje možete videti svako veče po bg diskotekama i klubovima.Oni nisu u ilegali pa se kao naprasno pojavili u ćacilendu.Poodavno vode firme za obezbeđenje po BG i NS.

Edited by Perkos2
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Oprosti Perkose, nemam informacije :classic_smile:

Moraju oni, zbog dece...

Mrš!

Ti si prenela info nema šta da se oprašta. Sva oba banda i ološ ne pada sa neba iznenada, tu su oni svakodnevno oko nas ali se mi pravimo da ih ne primećujemo ili nabijamo glavu u pesak. Otimanje i krađe na izbornim mestima psihopata je počeo još poodavno upadom preko noći na birališta u Mitrovici ali mislilo se daleko je to neće toga biti kod nas. Danas imamo da okupira Kosjerić kao da je ratna zona, ćutali smo, sad moramo težim putem.

Posted

Vucicevic  ima intervju sa Zvalom na Informeru.

Al telefonski😄

ahahahhhahahhaa

Ne moze Zvala da dodje do Informera😄

• Like 1
  • Love 1
Posted
40 minutes ago, DameTime said:

Biti dama nema veze sa tim da li se psuje ili ne. Uostalom, damsko ponašanje je nama ženama nametnuto kao konstrukt patrijarhata, da bi se suzbila naša proaktivnost i pravo na izražavanje sopstvenog mišljenja kako želimo i kako nam dolazi. That being said, ko ga jebe (pun intended) ❤️

Dama ili gospodin to nije da li se psuje, već razumevanje okruženja. Itekako dama treba da osamari, ili nagrdi. Samo smireno stoku prvo da ustavni u tor.

6 minutes ago, Clash said:

Vucicevic  ima intervju sa Zvalom na Informeru.

Al telefonski😄

ahahahhhahahhaa

Ne moze Zvala da dodje do Informera😄

Mislim da je krvnik još uvek vam zemlje. Nema taj cojonas da bude na frontu. Kad je u Bosni na ratištu bio uvek se sakrivao iza Šešelja. Slina je to kakvu verovatno većina nije videla u životu.

Posted

Sa sajta Danasa

Prema nezvaničnim rezultatima liste Ujedinjeni za Kosjerić, SNS je dobio 197 glasova, Ujedinjeni za Kosjerić 153 glasa, a četriri glasa su nevažeća.

Iz Ujedinjenih za Kosjerić su naveli da nastavljaju borbu kada „ovaj cirkus“ sutra ode iz Kosjerića.

To znači da je SNS preokrenuo rezultat na ovom biračkom mestu od 8. juna. Ujedinjeni za Kosjerić su 8. juna na tom biračkom mestu osvojili 220 glasova, a SNS 125.

Kako li su kupili ove glasove, zanima me.

Posted

Ma da, i ja lupam. Verovatno su išli od jednog do drugog i govorili da ih imaju na spisku od potrebnih recimo 200 glasova i ako ih ne budu skupili svi sa liste će najebati.

Posted

Pa otkrice se kako. Nije realno da na ponovljenim izborima glasa ovoliko u sred odmora. Jos radni dan. Ko zna cega je tu sve bilo, a svemu je asistirala milicija.

Ne znam ali mi deluje da je onaj deo koji nije glasao u prvom krugu naprasno glasao u drugom, tj neko umesto njih.

Posted

Ma bravo Aca Srbine, razvaljujes u Kosjericu, ne moze ti niko nista.

Znaci mozes komotno da raspises parlamentarne.

Aj sokole, najbolji si, pokidaces, slobodno raspisi, nece oni tebi vise pevati Kukavicu.

• Like 1
  • Pumpaj! 3
Posted
51 minutes ago, Barkley#34 said:

Sa sajta Danasa

Kešom?

I ovo je dokaz u kakvom sistemu mi živimo. Samo u autokratijama je moguć ovakav preokret - da od ubedljive pobede opozicije na jednom bm dođe pobeda za vlast.

Posted
53 minutes ago, Barkley#34 said:

Sa sajta Danasa

Potpuno nebitni izmisljeni podaci.

Mogli su da napisu  da je izaslo 18 miliona glasaca i to ce da potvrde petokolonasi iz Crte.

Posted
6 minutes ago, Drug Crni said:

Kešom?

I ovo je dokaz u kakvom sistemu mi živimo. Samo u autokratijama je moguć ovakav preokret - da od ubedljive pobede opozicije na jednom bm dođe pobeda za vlast.

Keš plus strah. Mafiokratija.

• Like 1
Posted

Jbg ostatak srbije je bio na blokadama, protestima, nije bilo mase ljudi da ode u Kosjeric. Zaboravili svi. Mogli su da rade sta hoce, ne treba im kupovina glasova, samo zaplase kontrolora iz opozicije i ubacuju u kutije.

• Like 1