Janne240 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nebojsa Obrknezev neki ministar za manjinska ljudska prava, gde sve ove botine nadje...kakav profil pa to se klonira masinerija propagande brze nego u Matrixu. 1
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 33 minutes ago, Drug Crni said: Ništa neću napisati Necu da vas saljem slike ali ima vise lepseg pola 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bukvalno najbolja stvar..pa, mesecima unazad ^ Ovo je pružena ruka ka opoziciji..Gondor call for aid 8
JohnnyDragon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) https://www.instagram.com/p/DLf7srkIJ4s/?igsh=MWt2bmw4em4wZmx4ZQ== Je*i Zvalavce! Edited 6 hours ago by JohnnyDragon
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Drug Crni said: Bukvalno najbolja stvar..pa, mesecima unazad ^ Ovo je pružena ruka ka opoziciji..Gondor call for aid And i hope ROHAN WILL ANSWER! 2
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Expo je neko ovde pominjao, evo poziv da se kreči expo. Tačno će moždani dobiti gospodin u Sevilji 1 1
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 38 minutes ago, Drug Crni said: Bukvalno najbolja stvar..pa, mesecima unazad ^ Ovo je pružena ruka ka opoziciji..Gondor call for aid Studenti pruzaju ruku a sinoc gotovo da nije bilo opozicionara na ulicama a pogotovo ne ispred kordona. Jedva da su tvitnuli nesto tog dana, osim Francuza koji je cvrkutao sa Kosova...
Kalinic10 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne kapiram blokiranje ulica, svakako ćemo metroom na posao 😉 Samo rokaj rođeni! Sad je bitno, sad se lomi ⛽️ 1
033zero330 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čudno, kad se ljudi organizuju, nema krstača, nema zamenskih šešelja, nema šizofrenija ispod šajkače i ostalih fsb/kgb boleština... 1 1 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je student iz Niša koji je priveden. Održao je govor na kontramitingu u Nišu koji se očigledno Kukavici nije svideo pa je rešio da ga privede. https://www.instagram.com/reel/DLfozmmIOXV/?utm_source=ig_web_copy_link 3
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt dobar ovaj after... mnogo dobar! I sto je jos bolje, na vise je lokacija pa mozes da biras gde ces. 1
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, Kalinic10 said: Ne kapiram blokiranje ulica, svakako ćemo metroom na posao 😉 Samo rokaj rođeni! Sad je bitno, sad se lomi ⛽️ ...leteće aute si zaboravio 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nenadležni psihopata sad verovatno šizi u svom bunkeru, uh da mi je da sam muva na zidu da to vidim...
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Nenadležni psihopata sad verovatno šizi u svom bunkeru, uh da mi je da sam muva na zidu da to vidim... Vucko je pobedio... He he
Achtung! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jedno veliko srce i ljubav za sve vas, sa juga Hercegovine! Vrijeme je da se svode računi i da se bijesni pas uhvati za krljušt. Čvrsto vjerujem da je došlo vrijeme da se prostakluku i šundu stane u kraj. 3
JohnnyDragon Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo, ja prvi da kažem, jeste, jeo sam govna, pričao sam to i to jer sam bio slep pored očiju... 1
Recommended Posts