Jump to content

Recommended Posts

Posted

Smederevo isto, u centru, satori kao u Cacilendu, kontejneri i gume. Policija uredno zatvorila ulice, nema tenzija, sve je u znaku protesta zbog hapsenja studenata.

Posted
30 minutes ago, nemanjaol said:

Bili prvo ispred Palate pravde, pa dosli sad do masinca.

Delovalo nam da se nista ne desava tamo pa kal ovde da podrzimo

Grad je prazan, prosli smo i pored Cacilenda, pogasena svetla i deluje pusto.

Kod crkve u Admirala Geprata bus sa policijom, ali ima ih malo.

Veceras je grad prazan, oni nisu spremni, vreme je za akciju

Mislim da se ideja sama namece. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, JohnnyDragon said:

Dat ultimatum opoziciji da napusti skupštinu. 

Ako je ovo istina, onda je sjajan potez. Videcemo da li ce pristati

Posted

ja ne bih srllao u napuštanje skupštine,tj.zavisi o kakvom napuštanju se radi. Nije svaki oblik ni dobar ni pozitivan po nas. Polako, ne treba srljati..hladna glava pobeđuje, ne zaboravite

• Like 6
Posted
10 minutes ago, Kooineeperk said:

Mislim da se ideja sama namece. 

Zapravo mislim da su blokade bolje

Ne treba im davati povoda za neku jacu reakciju.

A i bolje je barikada na sto mesta nego sukobi na jednom

• Like 8
Posted
21 hours ago, Clash said:

Nikad poraz samo llekcija.

Vracamo se jos jaci.

Gotov si Zvalavi i pre nego sto mislis.

• Like 5
  • Love 7
  • Pumpaj! 2
Posted

videh snimak kerine koja bije i vuce onog momka dok devojke vriste i ja ovu mrznju i bes ne umem da opisem

• WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 7
Posted

o ovome sam neki dan razmisljao i izgleda da nisam jedina budala koja u glavi vrti ove brojke :lol_2:

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Kakav garbage Tv Tanjug...prof Laban, neki sns bot politicar koji priznaje da su doveli i svoje aktiviste da cuvaju neduzne cacije, pored policije koja je jaka kao bager. Samopromocija, provokacije s pozicija moci, totalna autisticna samoznanja o svetskoj i nacionalnoj politici i samouverenost do bespostednosti, arogancija i glupost.

Edited by Janne240
Posted
1 hour ago, fishV2 said:

Drotovi kod nas na citavom prostoru bivse drzave su najveca govna i najveci ljudski otpad koji u drustvu postoji. Mentalno potkapacitirani kompleksasi nesposobni za bilo kakvu kompleksiju misaonu radnju, sirovine najgore vrste zeljne izivljavanja pod zastitom znacke. Svakodnevno ponavljati, nikad da se ne zaboravi

• Like 11
  • Thanks 1
Posted

Ok, sad sam čuo zahtev studoša prema opoziciji: da bojkotuju rad parlamenta. To je u redu. Ne bi valjalo izaći iz skupštine sa vraćanjem mandata. To nikako. Bar za sada.

Posted
3 minutes ago, Janne240 said:

Kakav garbage Tv Tanjug...prof Laban, neki sns bot politicar koji priznaje da su doveli i svoje aktiviste da cuvaju neduzne cacije, pored policije koja je jaka kao bager. Samopromocija, provokacije s pozicija moci, totalna autisticna samoznanja o svetskoj i nacionalnoj politici.

Ako je to taj, moj bivši profesor na ETFu.

I tad je bio govnar samo Zlobin.

• Like 2
Posted

Aj sto je Acika sinoc  proglasio pobedu po 63738 put nego sto je i najbolji student medicine u petak jos  proglasio pobedu i sto ce od sutra da se vrati na faks.

Respect za pobednike.

• Thanks 2