Janne240 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Smederevo isto, u centru, satori kao u Cacilendu, kontejneri i gume. Policija uredno zatvorila ulice, nema tenzija, sve je u znaku protesta zbog hapsenja studenata.
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 30 minutes ago, nemanjaol said: Bili prvo ispred Palate pravde, pa dosli sad do masinca. Delovalo nam da se nista ne desava tamo pa kal ovde da podrzimo Grad je prazan, prosli smo i pored Cacilenda, pogasena svetla i deluje pusto. Kod crkve u Admirala Geprata bus sa policijom, ali ima ih malo. Veceras je grad prazan, oni nisu spremni, vreme je za akciju Mislim da se ideja sama namece. 1 1
berti Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 minutes ago, JohnnyDragon said: Dat ultimatum opoziciji da napusti skupštinu. Ako je ovo istina, onda je sjajan potez. Videcemo da li ce pristati
Drug Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago ja ne bih srllao u napuštanje skupštine,tj.zavisi o kakvom napuštanju se radi. Nije svaki oblik ni dobar ni pozitivan po nas. Polako, ne treba srljati..hladna glava pobeđuje, ne zaboravite 7
Janne240 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Zeleno svetlo je poziv za gradjanski rat, podrzao svojom izjavom izjavu svoje glasogovornice.
nemanjaol Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 10 minutes ago, Kooineeperk said: Mislim da se ideja sama namece. Zapravo mislim da su blokade bolje Ne treba im davati povoda za neku jacu reakciju. A i bolje je barikada na sto mesta nego sukobi na jednom 8
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Juce svi u depri a veceras u ekstazi. :D Edited 19 hours ago by Don Dusko 5 1
Clash Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 21 hours ago, Clash said: Nikad poraz samo llekcija. Vracamo se jos jaci. Gotov si Zvalavi i pre nego sto mislis. 5 8 2
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago videh snimak kerine koja bije i vuce onog momka dok devojke vriste i ja ovu mrznju i bes ne umem da opisem 1 7
Drug Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Soliter blokira. Ništa neću napisati 6
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago o ovome sam neki dan razmisljao i izgleda da nisam jedina budala koja u glavi vrti ove brojke 1 1 1
Janne240 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Kakav garbage Tv Tanjug...prof Laban, neki sns bot politicar koji priznaje da su doveli i svoje aktiviste da cuvaju neduzne cacije, pored policije koja je jaka kao bager. Samopromocija, provokacije s pozicija moci, totalna autisticna samoznanja o svetskoj i nacionalnoj politici i samouverenost do bespostednosti, arogancija i glupost. Edited 19 hours ago by Janne240
Ludi za Poli Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, fishV2 said: Drotovi kod nas na citavom prostoru bivse drzave su najveca govna i najveci ljudski otpad koji u drustvu postoji. Mentalno potkapacitirani kompleksasi nesposobni za bilo kakvu kompleksiju misaonu radnju, sirovine najgore vrste zeljne izivljavanja pod zastitom znacke. Svakodnevno ponavljati, nikad da se ne zaboravi 11 2
Drug Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ok, sad sam čuo zahtev studoša prema opoziciji: da bojkotuju rad parlamenta. To je u redu. Ne bi valjalo izaći iz skupštine sa vraćanjem mandata. To nikako. Bar za sada.
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, Janne240 said: Kakav garbage Tv Tanjug...prof Laban, neki sns bot politicar koji priznaje da su doveli i svoje aktiviste da cuvaju neduzne cacije, pored policije koja je jaka kao bager. Samopromocija, provokacije s pozicija moci, totalna autisticna samoznanja o svetskoj i nacionalnoj politici. Ako je to taj, moj bivši profesor na ETFu. I tad je bio govnar samo Zlobin. 2
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 minutes ago, NMX said: ovome sam neki dan razmisljao i izgleda da nisam jedina budala koja u glavi vrti ove brojke Ja već godinama. 4
Clash Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Aj sto je Acika sinoc proglasio pobedu po 63738 put nego sto je i najbolji student medicine u petak jos proglasio pobedu i sto ce od sutra da se vrati na faks. Respect za pobednike. 2
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jbt koliko ovaj bolesnik ne zna vise gde bije, sta je ovo jbt
Recommended Posts