Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa jedne strane bi bilo dobro da se rascisti situacija i da se na cistinu isteraju ovi sa filozofskog, da ne bude krljanja posle kada se krene i predizborno nadjebavanje. Sa druge strane, bilo kakva podela samo ide na ruku mrcini. Ma koliko bolno i razocaravajuce bilo, veliki broj ljudi koji bi zadavio golim rukama Vucica ima izuzetno negativan stav prema EU. Ne zbog vlastitog proruskog stava, ima i toga ali u manjini, vec zbog dubokog razocaranja u njihovo ponasanje prema Vucicu i maltene ubedjenja da niko ne bi ozbiljnije reagovao da mrcina pocne i  da puca po studentima. Eventualna druga studentska lista koju bi sacinjavali filozofi tupadzije bi sigurno uzela dobar broj glasova. Ne mislim da bi se oni priklonili Vucicu, ali bi doveli do rasipanja glasova. Plus će mrcina napravila jos par studentskih listi i eto rašomona.

Nekako ovo mora da se ispegla što pre, da se eliminiše šteta koja može da bude prilična.

• Like 3
Posted
1 hour ago, Stiletto87 said:

prozapadni i pronato davači su sve sama opozicija. Čeda, Čanak, Krlo, Čomićka, Šuntanovac, Leka jebač, Jelena Milić... izginuše da skinu SNS.

Šta ti uvodiš u priču :ajme:

Argument jačine lača matinih "619 miliona"...

Druže tebe ladno duzmu umesto izraelskog tima, pare bi namlatio.

Posted
4 hours ago, NMX said:

Gde je to za ekonomski? Možda sam promašio?

Meni izlazi kao collaboration post između profila EKOF-a, Bogoslovskog i Filozofskog.

• Like 1
Posted

Infolozi ce da popuše kurčinu, do temelja će biti razrušeni, spaljeni. Tatko im je u top 5 najomraženijih, neće se tek tako izvući sigurno. Prošli put kada je kao hteo da odleži onu kaznu, aberi kažu da su hteli ostali robijaši da rastrgnu dzukeletinu.

Posted
19 minutes ago, Janne240 said:

Svi rezimski mediji jasno porucuju> Vucicu skini gace idi u Evropu.

Neka ostane tamo. 🙂

Posted

Čuli ste za skandal "inspektor Erić" na ETF-u?

Iz prve ruke: 

Ovo je tačno. To je neki muljavi energetičar zvao razne druge ludake po etf-u i pretio im kao nekakav inspektor Erić. Mislio da kad klikneš da sakriješ broj, taj se broj ne beleži nigde. Naravno mangupi sa Telekomunijacija imali veze u mts-u i dobili 'anonimni' broj. Pa mu jeb*li sve po spisku. Danas na veću izjavio da se izvinjava na 'šali'

:ajme:

Da, pitao sam hoće li ga najuriti s fakulteta ili već nešto što je u domenu NN veća... Videćemo.

• Like 1
  • WOW 1
Posted

"Urednica vikend izdanja „Politike“ Sandra Gucijan i urednica hronike Dorotea Čarnić obaveštene su da će odlukom vlasnika ovog lista Bobana Rajića biti proglašene tehnološkim viškom, odnosno da će njihova radna mesta novom sistematizacijom biti ukinuta. Kako ističu za Udruženje novinara Srbije, ovu informaciju dobile su usmeno u redakciji pre nekoliko dana."

"Kako navodi Dorotea Čarnić, ona i koleginica Gucijan veruju da otkaz ima političku pozadinu s obzirom na to da obe od pada nadstrešnice i početka studentskih protesta nisu krile da podržavaju studente."

„Mislimo da je važno u ovakvim vremenima iskazati stav. I mi smo ga iznosile, bez straha. Ono što je, verujem, ključno, je da smo našim jasnim stavom predstavljale opasnost za disiplinu u redakciji i da je otkaz nama zapravo način da se zaplaše ostali novinari ’Politike’“, rekla je za UNS Čarnić.

"Podsetimo, novinarka „Novosti“, čiji je vlasnik takođe Boban Rajić, Vojislava Crnjanski Spasojević obratila se u januaru ove godine UNS-u pismom u kojem je navela da je dan nakon objavljivanja fotografije sa protesta ispred Ustavnog suda na svom „Instagram“ profilu dobila otkaz u „Novostima“.

https://n1info.rs/vesti/podrzavale-studente-pa-proglasene-tehnoloskim-viskom-otkazi-urednicama-u-politici/?fbclid=IwY2xjawKQkSBleHRuA2FlbQIxMQABHiFNZja5YtD0B7hOUzEw-qHwGlspiREsXfTaxP8wFPv36hGavS4vclBBMfI-_aem_PsmF2Z-XR1FxD27JK8GjPw

• Tuzno 1
  • Pumpaj! 3
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted (edited)
11 hours ago, fancy said:

Čuli ste za skandal "inspektor Erić" na ETF-u?

Iz prve ruke: 

:ajme:

Da, pitao sam hoće li ga najuriti s fakulteta ili već nešto što je u domenu NN veća... Videćemo.

Lik je bio asistent Slobodanu Vukosaviću koji je jedan od najglasnijih protiv vlasti (pogotovo oko litijuma). 😐

Još je našao sa skrivenog broja da zove Bjelicu koji je stručnjak za tajne operacije (pre 20-ak godina napravio inkognito nalog na forumu etfa sa avatarom Isidore Bjelice).

Edited by Smrtokapa
Posted

Sreća jedino da nije zvao onog njegovog kolegu Zlatana Stojkovića, taj je skroz lud i pati od manije gonjenja, plašjiv nepojmljivo, taj bi umro...

Taj je jedva preživeo kad mu je stigao poziv da je na autoputu prekoračio brzinu za 20 km/h.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
12 hours ago, Čvarkov said:

"Urednica vikend izdanja „Politike“ Sandra Gucijan i urednica hronike Dorotea Čarnić obaveštene su da će odlukom vlasnika ovog lista Bobana Rajića biti proglašene tehnološkim viškom, odnosno da će njihova radna mesta novom sistematizacijom biti ukinuta. Kako ističu za Udruženje novinara Srbije, ovu informaciju dobile su usmeno u redakciji pre nekoliko dana."

"Kako navodi Dorotea Čarnić, ona i koleginica Gucijan veruju da otkaz ima političku pozadinu s obzirom na to da obe od pada nadstrešnice i početka studentskih protesta nisu krile da podržavaju studente."

„Mislimo da je važno u ovakvim vremenima iskazati stav. I mi smo ga iznosile, bez straha. Ono što je, verujem, ključno, je da smo našim jasnim stavom predstavljale opasnost za disiplinu u redakciji i da je otkaz nama zapravo način da se zaplaše ostali novinari ’Politike’“, rekla je za UNS Čarnić.

"Podsetimo, novinarka „Novosti“, čiji je vlasnik takođe Boban Rajić, Vojislava Crnjanski Spasojević obratila se u januaru ove godine UNS-u pismom u kojem je navela da je dan nakon objavljivanja fotografije sa protesta ispred Ustavnog suda na svom „Instagram“ profilu dobila otkaz u „Novostima“.

https://n1info.rs/vesti/podrzavale-studente-pa-proglasene-tehnoloskim-viskom-otkazi-urednicama-u-politici/?fbclid=IwY2xjawKQkSBleHRuA2FlbQIxMQABHiFNZja5YtD0B7hOUzEw-qHwGlspiREsXfTaxP8wFPv36hGavS4vclBBMfI-_aem_PsmF2Z-XR1FxD27JK8GjPw

Po meni ovo je odlicno, Vucic defitivino tera svoje da spale sve mostove u fazonu ako ja propadnem i vi cete, pravi nam lik odlicnu situaciju za 6oktobar, jer nece moci ko 2000god. da bude preletanja.

Cacilend je jos jedan primer toga, Vucic je to napravio da bi tamo slao svoje verovatno svakog ko mu deluje da nije dovoljno lojalan aha nisi me branio (ko npr Nedimovic) e sad ce da te namazem govnima pa ces smrdeti i kad ja nisam vise vlast.

Verujem da razni Rajici sa ozbiljno pizde sto im to radi jer su oni poslovni ljudi mislili da ko sto su sa proslim vlastima radili radice i sa ovim, daju kintu i to je to. Ali ne ovom je ovo biti ili ne biti.

Zato pumpa mozda biti carobni stapic koji ce od Srbije nacini sredjenu drzavu.

Evo vidim u Novom Pazaru se ljudi bune jer sredjuju deonicu puta ka Crnoj Gori gde je auto iz pranje ministra udario decka (nema trotoara a ulica mora da je ima), kazu nista nije objavljeno, traze tender i traze jasan projekat e to je pumpa ucinila kod obicnog sveta pocinje da se javlja svest da korupcija direktno vas krade ali moze i da ubije.

Edited by MeanMachine
  • Like 9
  • Pumpaj! 2
Posted

Ja sam isao da pokupim kiriju juce, tamo baba i deda gledaju Pink naravno, bacam pogled povremeno, bas paralelna realnost totalna. Nisam pricao o politici s njima, verujem da glasaju za Vucica, ali generalno to cime se oni truju i sto se ubacuje dodatno kao ekskluziva, tipa droga nadjena pa ce to da jasu 2-3 dana je vec potpuno nebitno, strane su odabrane, nema razloga trositi reci niti zivce na to.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, MeanMachine said:

Evo vidim u Novom Pazaru se ljudi bune jer sredjuju deonicu puta ka Crnoj Gori gde je auto iz pranje ministra udario decka (nema trotoara a ulica mora da je ima), kazu nista nije objavljeno, traze tender i traze jasan projekat e to je pumpa ucinila kod obicnog sveta pocinje da se javlja svest da korupcija direktno vas krade ali moze i da ubije.

Što bi rekao nenadležni, blokade su nam upropastile zemlju, neće više niko ništa da potpiše.

Do marta za nacionalni stadion utrošeno 0,07% sredstava rezervisanih za ovu godinu.

Do kraja marta za "realizaciju infrastrukturnih projekata od značaja za Republiku Srbiju" utrošeno 3,41% novca, do kraja aprila 6,51%.

Ima još nekih detalja i u ovoj vesti:

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/kasne-radovi-na-expo-i-nacionalnom-stadionu/

• Like 1
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Ja sam isao da pokupim kiriju juce, tamo baba i deda gledaju Pink naravno, bacam pogled povremeno, bas paralelna realnost totalna. Nisam pricao o politici s njima, verujem da glasaju za Vucica, ali generalno to cime se oni truju i sto se ubacuje dodatno kao ekskluziva, tipa droga nadjena pa ce to da jasu 2-3 dana je vec potpuno nebitno, strane su odabrane, nema razloga trositi reci niti zivce na to.

Diži kiriju! 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 8
  • Pumpaj! 4
Posted

Žena kod koje živim je u sns i inače jedina osoba za koju to znam, a ne smatram da je govno (jer sam na dosta primera videla da nije). I sad, zvala sam je da joj dam stanarinu za ovaj mesec, ispričamo se mi uvek i dotakle smo se aktuelne teme. Zna da idem na proteste, da sam protiv nenadležnog, ja iskoristila priliku da je pitam za pritiske u vezi odlaska na ove njegove skupove, kako njena firma tretira zaposlene koji su opoziciono nastrojeni itd. I na kraju mi kaže, u ovoj kući sam samo ja za Vučka, svi ste protiv 😂 Muž joj "zabranio" da javno hvali nenadležnog. Ona jednostavno genuinely veruje kako je on super za ovu državu i ti tu ništa ne možeš...

• Pumpaj! 1
Posted

Dakle, zveri koje su do sada otkrile svoj trag su Milos Francuz i obe frakcije onih sto su MI iz naroda, snaga ili pokret, kako se vec to sranje zove. Idemo dalje, konkurs je otvoren

• Like 2
Posted
45 minutes ago, Eddard said:

Diži kiriju! 

31 minutes ago, Smrtokapa said:

I što je još bitnije, reci da je Vučić doneo Ukaz o podizanju kirije.

Ne pada mi na pamet, ziveli su u kuci blizu koja je pocela da se urusava jer je investitor potkopao temelj kad je krenuo da pravi zgradu pet metara od njih.

To sto oni ne povezuju to sa SNSom je nesto sasvim drugo, generalno su dobri ljudi i ja bih bio tesko govno da im dizem kiriju ili izbacujem na ulicu. Plus je on u remisiji posle lecenja od raka.

• Like 3
  • Love 10