Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Volter said:

Gledao sam Tropsku vrelinu zbog zgodnih cura i bio ljubomoran na Slotera. :smiley53:

Lepe žene i tropske plaže su bile beg iz stvarnosti Srbije pod sankcijama. Ja sam ga gledao u nekom terminu pre podne pošto sam celo polugodište ištao popodne u školu taman mi odgovorao uz kaficu. Inače mene je privukao jer me podsetio na Mister No-a koji mi je bio jedan od omiljenih stripova u to vreme. Sad slušam jedno pitanje novinara u intervjuu i kaže da smo ga mi ovde zavolili i zbog toga što bi on uvek ispušio za lovu na kraju ali da se uvek borio dalje što meni tada nikad nije palo na pamet ali sam ga sada doveo u vezu sa Del Bojem koji je imao sličnu sudbinu, jedino se ne sećam da je Nik bio nepošten i radio trange frange.

• Like 6
Posted
29 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ako do sada nisu ukapirali da treba da podrže decu, onda je bolje da ih se deca odreknu.

Već sam se zabrinula da si postao previše pozitivan, dobro je 😆

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
58 minutes ago, Nikola said:

Ali samo Kasandra može odvojiti ove babe od ćacija. 

I danas kad čujem pesmu prorade emocije i sećanje na detinjstvo. Pre svega mislim jer mi serija mnogo pomogla u zavođenju devojčica, lagao sam da sam seriju već gledao i uz poljubac im pričao detalje. :smiley53: Izvinjavam se za skretanje van teme, ali bilo je jače od mene. Perdoname.

Edited by Volter
  • Ha-ha 11
  • WOW 1
Posted

I danas kad čujem pesmu, prorade emocije i sećanje na detinjstvo. Pre svega mislim jer mi serija mnogo pomogla u zavođenju devojčica, lagao sam da sam seriju već gledao i uz poljubac im pričao detalje. :smiley53: Izvinjavam se za skretanje van teme, ali bilo je jače od mene. Perdoname.

Uh, ja sam zaostao, ovo nisam hteo da gledam. Tek sad vidim kako sam gresio. 🙂

Posted
Just now, mrd said:

Uh, ja sam zaostao, ovo nisam hteo da gledam. Tek sad vidim kako sam gresio. 🙂

Vidiš li ovo Smrtokapa, nije gledao Kasandru. :krstipd4::krstipd4::krstipd4::classic_biggrin:

• Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
2 hours ago, Klotzen said:

Ja sam se juče malo uplašio za protest u Kraljevu jer je bilo 1-2k ljudi na dočeku ali vidim da je danas krcat trg na snimcima tako da samo pumpaj ko je tamo.

Inače pre neki dan je Brnaba raspisala lokalne izbore u dve opštine, možda ne bi bilo loše i tamo nešto organizovati da se malo probude ljudi. Verovatno su to opštine gde oni očekuju 80% glasova pa da to predstave kao potvrda legitimiteta ali treba pokušati oboriti njihove procente svuda.

Zajecar ce bas biti fini lakmus papir kakvo je trenutno raspolozenje u Srbiji, ocekujem prvi oslobodjen grad.

49 minutes ago, Smrtokapa said:

Vasa nije u dovoljnoj meri svestan dve stvari:

1. Uticaja Nika Slotera na žarkovačko javno mnjenje.

2. Uticaja žarkovačkog javnog mnjenja na zbivanja u Srbiji.

P.S:

Reportovan si zbog neukusa.

Ahhh, da, cuveni Žarkovački grafit Sloteru Niče ...

Sto's RTS-a tice, lomi se tamo medju zaposlenima ali iskreno da se ja pitam skinuo bih sa drzavne apanaze jednom za uvek.

Vec 35 godina borba sa njima, nek se nose jednom za sva vremena.

Edited by nunilo
Posted
38 minutes ago, Nikola said:

Treba pojuriti Miča Bjukenona dok ga ne vrbuje ćaci. Si Dzej je uz studente to znam.

Где је и шта ради Сара Џесика Паркер?

Posted

Vidiš li ovo Smrtokapa, nije gledao Kasandru. :krstipd4::krstipd4::krstipd4::classic_biggrin:

Još kaže "izbegao metak".

Scena kada advokat Marinko na suđenju ustaje iz invalidskih kolica je sama po sebi dovoljna da nadmaši sve one Law and Order serijale.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sećam se depresije u komšiluku kad je Kasandra napipala ćorku. Ulica nam bila neasfaltirana, bez rasvete bonanza za lopove a mi pisali peticiju da je puste jebo asfalt.

• Like 1
Posted
4 hours ago, SteveFrancis#3 said:

ali biciklirao bih i ja i 3000 km da me docekuje Irena...

Апсолутно сагласан.

• Like 1
Posted

U mom selu su gospođe u to vreme ranije napuštale poljske radove, kako bi gledale Kasandru. Da ne pišem o pokušajima angažovanja advokata da je oslobodi iz zatvora... :lol_2:

• Like 2
  • Love 1
Posted
13 minutes ago, woolgatherer said:

@DJ_Vasa pogresan trenutak da odvrces cinizam na 11, naravno da strazbur > sloter nik ali sve je bitno, koliko se samo ljudi raduju svakom tvitu vladimira stimca, koji nije ni top 100 srpski kosarkas

evo i ovo usput

Ne znam šta je cinično u tome konstatovati da je mleko belo. Sećam se tog sranja od serije, u kojoj se u nekoj ostrvskoj pripizdini koja ne postoji dešava više zločina nego u nekom povećem gradu, kao i one prodaje magle pod naslovom Beverli Hils, gde tinejdžere glume oni koji imaju dvostruko više godina. Ovoga će da zaborave za dva dana, kao i neke druge ozbiljnije slavne ličnosti. Više vredi jedan student koji se pojavio u jednom selu jer je ostavio mnogo većeg traga.

• Like 1
Posted

Ljudi, nije pitanje ko pruza podrsku, svako je dobro dosao i ko god da kaze rec pohvale taj dobro cini.

Ja mogu da palamudim, koliko mi je drago, kad sam posle plisane revolucije rekao:"E do k..." i otisao napolje. Sad me ni ovaj moj klovn ne moze pomeriti, a najmanje jedan kafanski kriminalac, koji je ukrao vlast u zemlji koju  volim. 

Svako ko kaze lepu rec o ovim mladima u Srbijji je dobrodosao.

Ojha.

Nemoj da se prepucavamo imamo mi neAndreja da jasemo.

Dzak belog perja i katran mu trebaju.