Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Helena said:

Zaista, Zagorka?

Sve stoji za tužilaštvo i policiju, ali ja sam loš i prost čovek i mnogo mi je ovo smešno. Ostojićevo "koja emisija?" i onaj tip koji na keca odgovara Čedi "ne, nije počela", mnogo se smejem. Znam da je jezivo sve, ali brate hahaha

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

I see Irena, i click

Bože, kako divna žena. Svakim gostovanjem u našim medijima me sve više oduševljava. Nebitno da li se slažete ideološki sa njom, nekako se vidi iskrenost i da stvarno veruje u ono što priča i radi. Što mi nemamo ovakve političare...

• Like 2
  • Love 1
Posted
10 hours ago, Red said:

Bože, kako divna žena. Svakim gostovanjem u našim medijima me sve više oduševljava. Nebitno da li se slažete ideološki sa njom, nekako se vidi iskrenost i da stvarno veruje u ono što priča i radi. Što mi nemamo ovakve političare...

Odlazim u generalizaciju, ali moram reci svoj utisak. Naravno da ima jako losih primera i u EU, da ne pominjem tek nas, medjutim, zene mi se cine kao politicki akteri koji imaju daleko vece kohones. Uz to, jednostavno mi ne mogu nikada biti tako ljigave i odbojne kao njihovi muski counterparts, cak i kada de fakto jesu uzasne. Provalio sam da mi je, uz svo ovo tuzno stanje opozicije kod nas, Marinika daleko najprihvatljivije lice za neku buducu obavljacicu ozbiljne drzavne funkcije. Moguce je da gresim i da precenjujem kapacitet nase nacije da 'odraste', ali sam ubedjen da Djixi drzi i nju i stranku kao taoce, te da bi prepustanje dizgina njoj jako brzo dalo vrlo konkretne rezultate za njih.

Posted (edited)
15 hours ago, 033zero330 said:

Da, upravo su ušli u Đer.

Ovaj link što sam postavio juče je izgleda bio samo za tu etapu. Ko hoće da ih prati svakog dana onda najbolje da ode do https://tourdestrasbourg.com/# i tamo klikne na live route tracking, time se otvara mapa za taj dan.

Danas nam studenti stižu oko pola 6, pa da ih dočekamo kako dolikuje.

Crveni tepih će biti spreman

Screenshot-2025-04-07-at-10-57-37-Blokad

Edited by Estrella Roja
  • Like 3
  • Pumpaj! 3
Posted

Pre velikog dočeka u Beču, čeka ih i lep doček u Bratislavi. U Slovačkoj ima naša dijaspora, ima i studenata na razmeni, kao i slovački studenti koji podržavaju ovo, a i naši Slovaci iz Srbije, koji su se odselili tamo, tako da će ih i tamo lepo dočekati.

• Like 8
  • Pumpaj! 4
Posted
17 minutes ago, Red said:

Pre velikog dočeka u Beču, čeka ih i lep doček u Bratislavi. U Slovačkoj ima naša dijaspora, ima i studenata na razmeni, kao i slovački studenti koji podržavaju ovo, a i naši Slovaci iz Srbije, koji su se odselili tamo, tako da će ih i tamo lepo dočekati.

Kad dolaze u Bratislavu?

Posted

Govnar Vučićević poziva državu da pohapsi studente medicinskog fakulteta zbog planiranja terorističkog napada. Evo i linka o čemu se radi - https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1478615/skandal-blokaderi-planiraju-teroristicki-napad-aerodrom-video

Posle 10 minuta svi njihovi mediji preneli. Jeste idiotizam ovo što sam preneo ali moraju se i ovakve stvari pratiti. Sva ova pljuvanja, targetiranja studenata, moraju se zapamtiti, pa kad se dinstanje završi, prvo ih zahajati a onda poslati u bajbok da ribaju kenjaru.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
  • Ruke su vam krvave! 14
Posted
57 minutes ago, Volter said:

Govnar Vučićević poziva državu da pohapsi studente medicinskog fakulteta zbog planiranja terorističkog napada. Evo i linka o čemu se radi - https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1478615/skandal-blokaderi-planiraju-teroristicki-napad-aerodrom-video

Posle 10 minuta svi njihovi mediji preneli. Jeste idiotizam ovo što sam preneo ali moraju se i ovakve stvari pratiti. Sva ova pljuvanja, targetiranja studenata, moraju se zapamtiti, pa kad se dinstanje završi, prvo ih zahajati a onda poslati u bajbok da ribaju kenjaru.

Spoiler
Spoiler

image.png.b1b60f4986287618adc9561c9b12edcc.pngimage.png.852a61dad8882279b593f44bcff476d6.png

Mamu mu njegovu....Tuziti pa ga odrati na sudu...Treba ga obesiti za jajca pa da mu "sviraju".

• Like 4
Posted
On 4/6/2025 at 3:58 PM, Don Dusko said:

Ne zna ni lazno pesacenje da predstavi da bude legitimno.

Briga njega, ono sto je njemu bitno je da bukvalno sve obesmisli i zagadi, cega god da se dotakne jer jedino tako i moze da funkcionise, drugacije ne zna.

Neko strajkuje gladju? Eto njegovih da takodje strajkuju?

Neko trazi da RTS normalno izvestava? Eto i njega i njegovih da traze da "RTS normalno izvestava".

Neko ide na Pink i docekuje Mitrovica? Eto onoga iz Vulinove ili Draskoviceve partije ispred N1.

Neko blokira RTS? Eto Vulinovih da blokiraju N1.

Neko pravi veliki skup protiv njega? Eto njegovih da dodju i nicim izazvani se dive koliki je ON veliki drzavnik i da mu plescu i zahvaljuju mu se za sve.

Neko ima zahteve i blokira nastavu na fakultetima? Eto i njegovih, imaju zahtev da se nastava ponovo uspostavi.

Pa ON je ljude ubedio da je ON i dalje na celu opozicije nekakvih mocnicima koji vladaju iz senke. Cas je jadan, zrtva, svi su protiv njega, nema on velike sanse, ali ce da se bori. Cas je svemocan, zgazice sve, pobedice i ovog puta, vitla onom pesnicom u zanosu.

Svaka godina provedena pod njih samo stvara nove psiho likove poput njega koji ne prezaju ni od cega, koji samo lazu, prete, kradu, zive u nekom svetu u kojem je doslo njihovih pet minuta i zele da tih pet minuta sto duze potraje.

23 hours ago, Helena said:

Zaista, Zagorka?

Naravno da je ovaj exLDP Ostojic tu, samo potvrdjujuci sta je zapravo SNS - skup svih likova koji bi zgazili svakoga samo da zadovolje svoje interese i prohteve.

• Like 9
Posted

Treba pohapsiti onog Sns bot advokata, Dacica i zajedno Lecica, da se malo lade u bajboku Zabelskom. Doklem vise tzv profesionalni politicari sto se timare za svaki TV nastup proklamuju za sebe neogranicenu slobodu govora i misljenja a studente optuzuju za jednoumlje??? Aman napravise sve moguce zavere i spekulacije oko tzv podela studenata, dokle da klize i izmicu i puze kao pijavice zakonu bilo koje drzave koju oni naprave.