berti Posted April 3 Posted April 3 Pa postoji li neko onda uopste, da se za nekog ne kaze da je ovakav, onakav, da ne valja zbog ovoga ili onoga... Ne valjaju ni studenti jer nema ukrajinskih i eu zastava... Daj onda neka ovaj vlada još sto godina, taman dok se ne pojavi neko ko je podoban. Pa valjda je cilj da se srusi ovako lopovski sistem i da ako i neka protuva dođe posle Vucica, nece moci da vlada kao on. 1 2
srlepajce Posted April 3 Posted April 3 (edited) Insajder tv krenula Debata sa Senkom Odlican Vostinic 💪 Dr Milic iz Nisa o zvucnom topu "sofisticiran napad na narod". Bio sa cerkom koja je imala posledice Ovo govno iz novog pokreta bih izudarao Edited April 3 by srlepajce 1 1
Kooineeperk Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, Урош19 said: Neverovatno ali pogledao sam do kraja - dakle potvrdio nam je da se sam oblaci u one skupe odevne predmete. 1
ivkebgd Posted April 4 Posted April 4 Ima li iko predstavu kako ovo moze na kraju da se zavrsi?Nekako imam bas los osecaj da je posle 15-og krenuo pad u akcijama kako studenata,tako i gradjana i da nemamo resenje za dalje akcije?🤔Drzava prisiljava fakultete za prekid blokada tako sto zaposlenima oduzima krvavo stecene plate,a na sve strane slusam obesmisljavanja u svemu.Teska depresija me obuzima da ce se na kraju sve vratiti na staro.
Perkos2 Posted April 4 Posted April 4 Nemoj da padaš u depresiju nego pumpaj što jače gde god ti se ukaže prilika 4
McLeod Posted April 4 Posted April 4 Akcija ima vise nego ikad. Juce je bilo akcija i protesta u 20+ mesta, bukvalno samo juce. Nikada se ne moze vracati na staro, cak i da protesti propadnu (a nece). Oni vise ne mogu da postave stand u vecem gradu a da ih ne cuva policija. 14
Drug Crni Posted April 4 Posted April 4 (edited) Pa,nadam se da si u pravu ^ (mislim, znamo da uvek jesi ) Ovo pišem jer sam, sa dobijanjem AS kanala, dobio i one njihove propagandne spotove Ističe se taj besramni spot: "Maltretiraju nas i terorišu 4 meseca". Pa, jebote, koliko je taj nečovek bedan i bolestan. Zamislite vi taj oblik postojanja koji 30 godina radi samo na jednom - da uzgaja mržnju svake vrste..neshvatljivo je postojanje takve crne duše. Zato neće nikako valjati ako prežive ovu krizu..ali nikako neće biti dobro. Svetiće se i otići ćemo u još tvrđu autokratiju. Izgubićemo i ovo malo slobode što imamo Edited April 4 by Drug Crni 7
handys Posted April 4 Posted April 4 10 hours ago, Čvarkov said: Kao na vašaru Pa čuj, kad je šef postavljao na čelo mesne zajednice, verovatno nije naglasio namesnicima da je 'mesno' od 'mesto'. 2
Volter Posted April 4 Posted April 4 (edited) 46 minutes ago, ivkebgd said: Ima li iko predstavu kako ovo moze na kraju da se zavrsi?Nekako imam bas los osecaj da je posle 15-og krenuo pad u akcijama kako studenata,tako i gradjana i da nemamo resenje za dalje akcije?🤔Drzava prisiljava fakultete za prekid blokada tako sto zaposlenima oduzima krvavo stecene plate,a na sve strane slusam obesmisljavanja u svemu.Teska depresija me obuzima da ce se na kraju sve vratiti na staro. Sada imaš više akcija nego pre 15-og. Imam utisak da mnogi čekaju samo neki veliki protest ili da prate samo ono što se dešava u Beogradu. Recimo juče je krenula akcija niških studenata koji biciklima obilaze okolna mesta u želji da pozovu ljude na protest sutra. Imaš blogove na N1 i Novoj i možeš videti da raznoraznih akcija na dnevnom nivou imaš koliko hoćeš. Edited April 4 by Volter 9
Clash Posted April 4 Posted April 4 (edited) https://www.blic.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-cestitao-dan-studenata-i-ja-sam-caci/fnn6mkz Neandrej nastavlja da radi ono sto je radio od početka političkog angažmana, relativizuje i postavlja za normalno sve ono što je naopako. Pojam Ćaci koji je zajednički imenitelj polupismenih batinaša, botova, kupljenih diploma, nepotizma, stranačkog zapošljavanja, srozavanja znanja i struke, predstavlja kao nešto što je dobro i pozitivno. Bukvalno objašnjava koje vrednosti se cene u ovom cirkusu koji je stvorio od Srbije i regiona. Edited April 4 by Clash 13 1
McLeod Posted April 4 Posted April 4 Evo juce protest srednjoskolaca u Kragujevcu, danas studenti zovu gradjane na razgovor u parku od 15h do 19h, sutra zbor ima 10+ mesnih zajednica. Sve ovo samo u Kragujevcu. 8 3
Stiletto Posted April 4 Posted April 4 10 hours ago, Čvarkov said: Kao na vašaru Pečenje, roštilj, muzika na Lazarevu subotu, u vreme najstrožeg posta. Srbi pravoslavci, vernici samo kad im to ide u ličnu korist i kad treba da se hvališu. 15 1
Klotzen Posted April 4 Posted April 4 Ne bi bilo loše da se pumpa jedno mesec dana po krajevima gde nije bilo protesta i da se najavi protest u maju u svim gradovima pa da se pokuša nešto slično kao u Francuskoj prošle ili pretprošle godine kada su protesti bili u svim gradovima. I onda pumpanje da proba da se izvede na ulice milion ljudi u celoj Srbiji. 1
DameTime Posted April 4 Posted April 4 Izađe mi uspomena na fejsu, 8 years ago, protest ispred RTS-a... Quote Tri veoma snažna utiska nosim sa ovog protesta, i za svaki od njih zaslužna je po jedna majka, supruga, baka, prabaka... Dok stojimo ispred zgrade RTS-a i "novinarima" skandiramo "pi*ke prodane", prilazi mi baka i pita: Sine, šta to fali ženskom polnom organu? Što ne vičete kur*evi prodani? Na trenutak sam zbunjena, ali onda ne mogu da se ne nasmejem od srca. Nešto pre toga, još jedna majka/baka mi se obraća: Stari grad je jasno rekao NE Vučiću! Treba da idete u Rakovicu ili negde drugde gde je dobio podršku i da njih pozovete da izađu na ulice! I na kraju, u koloni sa nama koji se deremo, pištimo, vrištimo, psujemo i bogoradamo, u tišini korača majka sa transparentom na kome piše: Naša deca ostaju, a ti idi Vučiću. Ovo je, valjda, dovoljno. Pozdrav za sve majke i bake koje su podržale ovaj protest danas!
Mina D. Harker Posted April 4 Posted April 4 17 hours ago, srlepajce said: Insajder tv krenula Debata sa Senkom Odlican Vostinic 💪 Dr Milic iz Nisa o zvucnom topu "sofisticiran napad na narod". Bio sa cerkom koja je imala posledice Ovo govno iz novog pokreta bih izudarao I ja sam gledala, Bratina mega botina. Na kraju je u studiju ispao cirkus, Ješić i Voštinić samo što nisu popadali sa stolica od smijanja Botini. Dr Milić suzdržan & dostojanstven, ali dobar mu je bio nastup. Solidan program, would recommend. 1
JohnnyDragon Posted April 4 Posted April 4 49 minutes ago, DameTime said: Izađe mi uspomena na fejsu, 8 years ago, protest ispred RTS-a... Znamo kako se to završilo..
Klotzen Posted April 4 Posted April 4 (edited) Mislim da toga lojalistu više nećemo gledati na slobodnim medijima. Osim ako ovaj novi pokret nije povratak na radikalske ideje 🙂 Edited April 4 by Klotzen 1
Pletilja Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Klotzen said: Mislim da toga lojalistu više nećemo gledati na slobodnim medijima. Osim ako ovaj novi pokret nije povratak na radikalske ideje 🙂 Povratak? Vratio se nenadlezni odavno u radikalski shinjel, cenim, 4 godine nakon 2012. Dok je bio evropejac, otimao nam je 10% od mesecne penzije, 120% na godisnjem nivou pa tako 4,5 godine. A onda, kad smo to progutali bez roptanja, presvukao se i krenuo sa mantrom Subotica, Novi Sad, Nis i zardjala kashika, uuops! Nije pomenuta kashika, vise je zvucni, sonicni, vorteksni - top. Na vlastiti narod. Radikalski do - jaja. Mrznja, podele, koruptivno okupiranje institucija, otimacina zemlje, vode, vazduha, sve zatrovano i prodato na parce. Ako to nije radikalski, onako otvoreno kao 1992 pa nadalje, ne znam sta je. A tu mu je i radikalski tata, da baljezga po ceo dan i usmrdjuje javno mnjenje. Sta je to? Logicna posledica decenijskog cutanja na hladnjace sa albanskim lesevima pokopanim oko Beograda, Savamalom, helikopterom, Aleksandrom Obradovicem, Ivanom Ivanovicem, Ribnikarom, Dubonom i Orasjem. Unutrasnja okupacija jer im nije dozvoljeno da okupitaju po komsiluku. A oni drugacije ne umeju osim da razvaljuju i okupiraju. I da se nije pobunila shacica studenata na FDU, bili bijeni od nekih neopreznih radikalskih batinasa, progutali bi Srbi i natstresnicu. Duboki su radikalski koreni u Srbalja, preduboki. Kako ono ide u prici deda i repa: uhvatio se deda za repu, iscupati je ne moze pa pozovebabu, baba pozove unuka, povuci, potegni, iscupati je ne mogu. Kod nas danas, bas tako, repa ostaje tamo gde je i bila. 3
Recommended Posts