Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa postoji li neko onda uopste, da se za nekog ne kaze da je ovakav, onakav, da ne valja zbog ovoga ili onoga... Ne valjaju ni studenti jer nema ukrajinskih i eu zastava...

Daj onda neka ovaj vlada još sto godina, taman dok se ne pojavi neko ko je podoban.

Pa valjda je cilj da se srusi ovako lopovski sistem i da ako i neka  protuva dođe posle Vucica, nece moci da vlada kao on.

• Like 1
  • Love 2
Posted (edited)

Insajder tv krenula Debata sa Senkom

Odlican Vostinic 💪 

Dr Milic iz Nisa o zvucnom topu "sofisticiran napad na narod". Bio sa cerkom koja je imala posledice 

Ovo govno iz novog pokreta bih izudarao 

Edited by srlepajce
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ima li iko predstavu kako ovo moze na kraju da se zavrsi?Nekako imam bas los osecaj da je posle 15-og krenuo pad u akcijama kako studenata,tako i gradjana i da nemamo resenje za dalje akcije?🤔Drzava prisiljava fakultete za prekid blokada tako sto zaposlenima oduzima krvavo stecene plate,a na sve strane slusam obesmisljavanja u svemu.Teska depresija me obuzima da ce se na kraju sve vratiti na staro.

Posted

Akcija ima vise nego ikad. Juce je bilo akcija i protesta u 20+ mesta, bukvalno samo juce.

Nikada se ne moze vracati na staro, cak i da protesti propadnu (a nece). Oni vise ne mogu da postave stand u vecem gradu a da ih ne cuva policija.

• Like 14
Posted (edited)

Pa,nadam se da si u pravu ^ (mislim, znamo da uvek jesi :classic_rolleyes: )

Ovo pišem jer sam, sa dobijanjem AS kanala, dobio i one njihove propagandne spotove :puke: Ističe se taj besramni spot: "Maltretiraju nas i terorišu 4 meseca". Pa, jebote, koliko je taj nečovek bedan i bolestan. Zamislite vi taj oblik postojanja koji 30 godina radi samo na jednom - da uzgaja mržnju svake vrste..neshvatljivo je postojanje takve crne duše.

Zato neće nikako valjati ako prežive ovu krizu..ali nikako neće biti dobro. Svetiće se i otići ćemo u još tvrđu autokratiju. Izgubićemo i ovo malo slobode što imamo

Edited by Drug Crni
  • Like 7
Posted
10 hours ago, Čvarkov said:

FB-IMG-1743722768085.jpg

Kao na vašaru :lol_2:

FB-IMG-1743723015059.jpg

Pa čuj, kad je šef postavljao na čelo mesne zajednice, verovatno nije naglasio namesnicima da je 'mesno' od 'mesto'.

• Like 2
Posted (edited)
46 minutes ago, ivkebgd said:

Ima li iko predstavu kako ovo moze na kraju da se zavrsi?Nekako imam bas los osecaj da je posle 15-og krenuo pad u akcijama kako studenata,tako i gradjana i da nemamo resenje za dalje akcije?🤔Drzava prisiljava fakultete za prekid blokada tako sto zaposlenima oduzima krvavo stecene plate,a na sve strane slusam obesmisljavanja u svemu.Teska depresija me obuzima da ce se na kraju sve vratiti na staro.

Sada imaš više akcija nego pre 15-og. Imam utisak da mnogi čekaju samo neki veliki protest ili da prate samo ono što se dešava u Beogradu. Recimo juče je krenula akcija niških studenata koji biciklima obilaze okolna mesta u želji da pozovu ljude na protest sutra. Imaš blogove na N1 i Novoj i možeš videti da raznoraznih akcija na dnevnom nivou imaš koliko hoćeš.

Edited by Volter
  • Like 9
Posted (edited)

https://www.blic.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-cestitao-dan-studenata-i-ja-sam-caci/fnn6mkz

Neandrej nastavlja da radi ono sto je radio od početka političkog angažmana, relativizuje i postavlja za normalno sve ono što je naopako.

Pojam Ćaci koji je zajednički imenitelj polupismenih batinaša, botova, kupljenih diploma, nepotizma, stranačkog zapošljavanja, srozavanja znanja i struke, predstavlja kao nešto što je dobro i pozitivno. 

Bukvalno objašnjava koje vrednosti se cene u ovom  cirkusu koji je stvorio od Srbije i regiona. 

Edited by Clash
  • Like 13
  • Thanks 1
Posted

Evo juce protest srednjoskolaca u Kragujevcu, danas studenti zovu gradjane na razgovor u parku od 15h do 19h, sutra zbor ima 10+ mesnih zajednica. Sve ovo samo u Kragujevcu.

• Like 8
  • Pumpaj! 3
Posted
10 hours ago, Čvarkov said:

FB-IMG-1743722768085.jpg

Kao na vašaru :lol_2:

FB-IMG-1743723015059.jpg

Pečenje, roštilj, muzika na Lazarevu subotu, u vreme najstrožeg posta. Srbi pravoslavci, vernici samo kad im to ide u ličnu korist i kad treba da se hvališu.

• Like 15
  • Pumpaj! 1
Posted

Ne bi bilo loše da se pumpa jedno mesec dana po krajevima gde nije bilo protesta i da se najavi protest u maju u svim gradovima pa da se pokuša nešto slično kao u Francuskoj prošle ili pretprošle godine kada su protesti bili u svim gradovima. I onda pumpanje da proba da se izvede na ulice milion ljudi u celoj Srbiji.

• Like 1
Posted

Izađe mi uspomena na fejsu, 8 years ago, protest ispred RTS-a...

Tri veoma snažna utiska nosim sa ovog protesta, i za svaki od njih zaslužna je po jedna majka, supruga, baka, prabaka... Dok stojimo ispred zgrade RTS-a i "novinarima" skandiramo "pi*ke prodane", prilazi mi baka i pita: Sine, šta to fali ženskom polnom organu? Što ne vičete kur*evi prodani? Na trenutak sam zbunjena, ali onda ne mogu da se ne nasmejem od srca. Nešto pre toga, još jedna majka/baka mi se obraća: Stari grad je jasno rekao NE Vučiću! Treba da idete u Rakovicu ili negde drugde gde je dobio podršku i da njih pozovete da izađu na ulice!

I na kraju, u koloni sa nama koji se deremo, pištimo, vrištimo, psujemo i bogoradamo, u tišini korača majka sa transparentom na kome piše: Naša deca ostaju, a ti idi Vučiću.

Ovo je, valjda, dovoljno. Pozdrav za sve majke i bake koje su podržale ovaj protest danas!

Posted
17 hours ago, srlepajce said:

Insajder tv krenula Debata sa Senkom

Odlican Vostinic 💪 

Dr Milic iz Nisa o zvucnom topu "sofisticiran napad na narod". Bio sa cerkom koja je imala posledice 

Ovo govno iz novog pokreta bih izudarao 

I ja sam gledala, Bratina mega botina.

Na kraju je u studiju ispao cirkus, Ješić i Voštinić samo što nisu popadali sa stolica od smijanja Botini. :classic_laugh:

Dr Milić suzdržan & dostojanstven, ali dobar mu je bio nastup. Solidan program, would recommend.

• Like 1
Posted (edited)

Mislim da toga lojalistu više nećemo gledati na slobodnim medijima. Osim ako ovaj novi pokret nije povratak na radikalske ideje 🙂

Edited by Klotzen
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Klotzen said:

Mislim da toga lojalistu više nećemo gledati na slobodnim medijima. Osim ako ovaj novi pokret nije povratak na radikalske ideje 🙂

Povratak? Vratio se nenadlezni odavno u radikalski shinjel, cenim, 4 godine nakon 2012. Dok je bio evropejac, otimao nam je 10% od mesecne penzije, 120% na godisnjem nivou pa tako 4,5 godine. A onda, kad smo to progutali bez roptanja, presvukao se i krenuo sa mantrom Subotica, Novi Sad, Nis i zardjala kashika, uuops! Nije pomenuta kashika, vise je  zvucni, sonicni, vorteksni - top. Na vlastiti narod. Radikalski do - jaja. Mrznja, podele, koruptivno okupiranje institucija, otimacina zemlje, vode, vazduha, sve zatrovano i prodato na parce. Ako to nije radikalski, onako otvoreno kao 1992 pa nadalje, ne znam sta je. A tu mu je i radikalski tata, da baljezga po ceo dan i usmrdjuje javno mnjenje. Sta je to? Logicna posledica decenijskog cutanja na hladnjace sa albanskim lesevima pokopanim oko Beograda, Savamalom, helikopterom, Aleksandrom Obradovicem, Ivanom Ivanovicem, Ribnikarom, Dubonom i Orasjem. Unutrasnja okupacija jer im nije dozvoljeno da okupitaju po komsiluku. A oni drugacije ne umeju osim da razvaljuju i okupiraju. I da se nije pobunila shacica studenata na FDU, bili bijeni od nekih neopreznih radikalskih batinasa, progutali bi Srbi i natstresnicu. Duboki su radikalski koreni u Srbalja, preduboki. Kako ono ide u prici deda i repa: uhvatio se deda za repu, iscupati je ne moze pa pozovebabu, baba pozove unuka, povuci, potegni, iscupati je ne mogu. Kod nas danas, bas tako, repa ostaje tamo gde je i bila. 

• Like 3