McLeod Posted Wednesday at 02:42 PM Posted Wednesday at 02:42 PM Koji visoko obrazovani ljudi? Te sto su oni postavili i vrte ih po emisijama, njih 5-6? Pitanje koliko su obrazovani, a i da jesu, na platnom su spisku i ne mogu da isteraju nikoga maltene nego vrte tri coveka konstantno. 2 1
Clash Posted Wednesday at 02:55 PM Posted Wednesday at 02:55 PM (edited) Informer svakim danom probija granice. Sad preventivno napadaju rektora ako se slucajno kandiduje za bilo šta da ga imaju već ocrnjenog. A sada su Bakića. Đokića, Gruhonjića i dekanku iz Niša ,Jovanovićku, nazvali "UNIVERZITETSKI KARTEL". Ovo do sada nismo imali😃 https://informer.rs/politika/vesti/1003041/vode-blokade-univerziteti Edited Wednesday at 02:56 PM by Clash
srlepajce Posted Wednesday at 04:07 PM Posted Wednesday at 04:07 PM (edited) Potpisite ljudi https://zahtevi.ekostraza.com/zahtev/izuzimanje-projekta-jadar-iz-eu-strateskih-projekata-u-zemljama-van-eu Edited Wednesday at 04:08 PM by srlepajce 3
Tom Bombadil Posted Wednesday at 04:09 PM Posted Wednesday at 04:09 PM 1 hour ago, Clash said: Informer svakim danom probija granice. Sad preventivno napadaju rektora ako se slucajno kandiduje za bilo šta da ga imaju već ocrnjenog. A sada su Bakića. Đokića,Gruhl-Gruhla i dekanku iz Niša ,Jovanovićku, nazvali "UNIVERZITETSKI KARTEL". Ovo do sada nismo imali😃 https://informer.rs/politika/vesti/1003041/vode-blokade-univerziteti Malo sam korigovao 😁 1
implant Posted Wednesday at 06:30 PM Posted Wednesday at 06:30 PM 14 minutes ago, Volter said: Gde može da se gleda? Dajte link? 3 5 4
Volter Posted Wednesday at 06:53 PM Posted Wednesday at 06:53 PM (edited) Teško je ovo dokazati, osim ako u budućnosti neko ne propeva. Ako i ne bude tako, nadam se da će neka viša sila kazniti sve one koji su učestvovali u ovome. FDU radi sjajan posao. Opet sam se naježio kad sam pogledao ovu masu, definitivno pola miliona ljudi. A trenutak kad su trebali prikazati onaj rascep mase, muzika koja je sve to pratila, pretrnuo sam, jeza. Edited Wednesday at 06:56 PM by Volter 3
mrd Posted Wednesday at 06:54 PM Posted Wednesday at 06:54 PM 2 minutes ago, mare80 said: 😂 Zatvore imamo, samo da prave kriminalce smestimo tamo. 🙂 ⛽
srlepajce Posted Wednesday at 07:55 PM Posted Wednesday at 07:55 PM (edited) Svaka cast Edited Wednesday at 07:56 PM by srlepajce 6 12
badenac Posted Wednesday at 08:18 PM Posted Wednesday at 08:18 PM U opticaju su nezvanicne informacije da se spremaju napadi na fakultete.Cilj je da se izazovu nemiri i da se tamo uvede policija i samim tim prekinu blokade.Moguce je da ce biti angazovana bagra iz Pionirskog parka.ako se to dogodi,gradjani Srbije ce morati da daju mnogo odlucniji odgovor nego do sada. 3
DJ_Vasa Posted Wednesday at 08:21 PM Posted Wednesday at 08:21 PM 1 minute ago, badenac said: U opticaju su nezvanicne informacije da se spremaju napadi na fakultete.Cilj je da se izazovu nemiri i da se tamo uvede policija i samim tim prekinu blokade.Moguce je da ce biti angazovana bagra iz Pionirskog parka.ako se to dogodi,gradjani Srbije ce morati da daju mnogo odlucniji odgovor nego do sada. To trabunjaju već nekoliko nedelja. Nema od toga ništa. Policija može da uđe na fakultete isključivo po odobrenju dekana, što se vidi čak i iz onih sramnih dopisa debele matore ministarke.
DameTime Posted Wednesday at 08:25 PM Posted Wednesday at 08:25 PM 5 minutes ago, badenac said: U opticaju su nezvanicne informacije da se spremaju napadi na fakultete. Cilj je da se izazovu nemiri i da se tamo uvede policija i samim tim prekinu blokade. Pošto je prošlo mogu da napišem, od studentkinje jednog fakulteta sam čula da su oni za 15.3. uveče imali tu istu info. Rekla bih da je u pitanju pokušaj zastrašivanja, ali naravno, ne treba biti potpuno opušten sa ovom mafijom. 9
badenac Posted Wednesday at 08:27 PM Posted Wednesday at 08:27 PM (edited) 14 minutes ago, DJ_Vasa said: To trabunjaju već nekoliko nedelja. Nema od toga ništa. Policija može da uđe na fakultete isključivo po odobrenju dekana, što se vidi čak i iz onih sramnih dopisa debele matore ministarke. Policija moze da udje na gotovo,da zadvoji dve sukobljene strane.Ko ce da ih otera sa fakulteta?Lepa rec? Situacija jeste ozbiljna i pouzdanje u nekakva pravila igre vise nije realno.Ljudima su ukunuli plate,fakultetima su prakticno ukinuli nauku kao delatnost sto je protivno razlogu njihovog postojanja a ceka se i moguca prinudna uprava. 10 minutes ago, DameTime said: Pošto je prošlo mogu da napišem, od studentkinje jednog fakulteta sam čula da su oni za 15.3. uveče imali tu istu info. Rekla bih da je u pitanju pokušaj zastrašivanja, ali naravno, ne treba biti potpuno opušten sa ovom mafijom. Slazem se.Tada su po fakultetima bili formirane bolnicke ekipe a ozbilno se racunalo i na suzavac tako da su spremani rastvori koji bi makar malo zastitili studente.Neki od njih su imali i provizorne gas maske.Bilo je bas napeto od samog jutra. Edited Wednesday at 08:35 PM by badenac 1
dzakala Posted Wednesday at 08:37 PM Posted Wednesday at 08:37 PM U Areni i veceras ozbiljna zurka 🤣 1
Helena Posted Wednesday at 08:44 PM Posted Wednesday at 08:44 PM Ne treba podcenjivati ubilačke narav sina kojeg je mama manje volela. Videli ste top. Videli ste da laže. Da se upetljava. I dalje lađe. Zašto mislite da nije u stanju da izazove incidente? Puknuće neki roditelj. Imam utisak da Bakić uživa u ovom, a da se Đokić dostojanstveno nosi sa gadovima. 1
mrd Posted Wednesday at 08:44 PM Posted Wednesday at 08:44 PM Citam komentar, da je AV, AV spreman da dokaze da se zvucni TOP nije koristio! Vidite vi sada sta je to bilo, mora da je nak magija. ⛽ 1 minute ago, Helena said: Zašto mislite da nije u stanju da izazove incidente? Svinja je gledala klanje i podrzaval isto. 1
Drug Crni Posted Wednesday at 08:49 PM Posted Wednesday at 08:49 PM Hvala @badenac što si upozorio na ovaj scenario. Ja sve vreme imam ružan osećaj da oni ne mogu bez krvoprolića 2
DJ_Vasa Posted Wednesday at 08:53 PM Posted Wednesday at 08:53 PM 24 minutes ago, badenac said: Policija moze da udje na gotovo,da zadvoji dve sukobljene strane.Ko ce da ih otera sa fakulteta?Lepa rec? Situacija jeste ozbiljna i pouzdanje u nekakva pravila igre vise nije realno.Ljudima su ukunuli plate,fakultetima su prakticno ukinuli nauku kao delatnost sto je protivno razlogu njihovog postojanja a ceka se i moguca prinudna uprava. Po zakonu ne može. Zato je i ministarka tražila od dekana da pozovu policiju. Znam da se svašta piše, ali ja baš mnogo ne verujem u to lupetanje kojekakvih anonimusa koji nemaju WC šolju, pa taj posao rade po društvenim mrežama. Svašta se pisalo i svašta se pokazalo kao neistina. Da im je teško, jeste, a za prinudnu upravu će malo da sačekaju. To ne ide baš tako po zakonu, a čak i da probaju, tek onda bi se digla i kuka i motika.
Janne240 Posted Wednesday at 09:04 PM Posted Wednesday at 09:04 PM Evropski parlamentarci nece raspravljati o situaciji u Srbiji, upotrebi zvucnog topa...vest.
Nicklord Posted Wednesday at 09:14 PM Posted Wednesday at 09:14 PM 8 minutes ago, Janne240 said: Evropski parlamentarci nece raspravljati o situaciji u Srbiji, upotrebi zvucnog topa...vest. Protiv ili uzdržani za stavljanje na dnevni red bile sve krajnje desne i hrišćanske stranke EU. Srbi online pizde na progresivnu i liberalnu EU 😄 2 1
Perkos2 Posted Wednesday at 09:16 PM Posted Wednesday at 09:16 PM 11 minutes ago, Janne240 said: Evropski parlamentarci nece raspravljati o situaciji u Srbiji, upotrebi zvucnog topa...vest. Ima li neko iznenađen? 2
Recommended Posts