DJ_Vasa Posted March 21 Posted March 21 Ološ koji je direktor škole u koju je išao Vukašin nije dozvolio da se postavi spomen-obeležje. Quote ...Prema tvrdnjama đaka, rekao im je da ono mora da se ukloni, navodeći da škola „ne može biti groblje“... Koliki monstrum treba da bude da bi ovo izjavio? 1 22
Kooineeperk Posted March 21 Posted March 21 16 minutes ago, Dzo23 said: Iz Vukašinove školske grupe: PAŽNJA DECO, NA DAN SAHRANE DOLAZITE U BELIM KOŠULJAMA (ŽELJA MAJKE) I NOSIMO BELE RUŽE! 😢 Mislim da ovde ima simbolike. Film "Crni Bombarder", pesma "Svecane bele kosulje" i sve ono o cemu ovaj film i pesma govore primenjivo je itekako i na sadasnji period. Quote Antologijsko ostvarenje domaće kinematografije, film briljantnog scenariste i režisera Darka Bajića - „Crni bombarder“, osvojiio je srca mnogih mladih ljudi sredinom, sada već davne, 1992. godine. Mladost, bunt, ljubav, rokenrol, želja za promenom trulog sistema i nada za boljim i normalnijim životom koja se osećala u vazduhu tih godina, bila je zvezda vodilja jedne generacije. Tu neshvaćenu generaciju, kojoj je zabranjeno da misli svojom glavom i koja je konstantno izložena lažima, manipulaciji i medijskom mraku države, u filmu, na putu ka slobodi, predvodi glavni glumac - Crni. Spoiler Dugo hodam već kroz moj rodni grad Izgleda mi da već je pao mrak Moj grad je lep kada je dan Al umoran je i treba mu san Svečane bele košulje Zovu me sad na proslave Al ja ih više ne čujem Odlazim sama, nestajem Penjem se na breg da oteram mrak Na bregu je kip, u ruci mu mač I čuje se smeh i čuje se plač I vidi se Beč i vidi se Drač Svečane bele košulje Zovu me sad na proslave Al ja ih više ne čujem Odlazim sama, nestajem Vukasine, pocivaj u miru! Moramo se postarati da nisi samo jos jedan broj, kao ni ostalih 15 zrtava. 4 2
NMX Posted March 21 Posted March 21 Jebeni RTS koji čeka dozvolu da objavi vest o smrti momka. Pa objavi vest sat i po kasnije. Skotovi, majku vam jebem da vam jebem, biće repriza, kad tad. 2 13
McLeod Posted March 21 Posted March 21 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Ološ koji je direktor škole u koju je išao Vukašin nije dozvolio da se postavi spomen-obeležje. Koliki monstrum treba da bude da bi ovo izjavio? U pitanju je druga skola, deca su davala pomen drugaricama koje su poginule ispod nadstresnice. 1
DJ_Vasa Posted March 21 Posted March 21 8 minutes ago, McLeod said: U pitanju je druga skola, deca su davala pomen drugaricama koje su poginule ispod nadstresnice. Moja greška, izvinjavam se. Direktor je joć veći monstrum je su u pitanju dve devojčice. 1 1
Don Dusko Posted March 21 Posted March 21 Ovo mahanje rukom...Pa treba svima slati pogotovo licimerima iz EU koji ga podrzavaju radi stabilokratije.
McLeod Posted March 21 Posted March 21 (edited) Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Pouzdano znam da Vukasin jeste bio svestan, da li je lagao da mu je mahao (ne bi me cudilo) ne znam, ali nije sve vreme bio u komi. Edited March 21 by McLeod
Drug Crni Posted March 21 Posted March 21 Just now, McLeod said: Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Tako je,i?
implant Posted March 21 Posted March 21 Bogatić pre par sati, ne znam da li im je u tom trenutku stigla vest o smrti momka jer se šibaju od jutros na ulici - ton obavezan: 2 1
NMX Posted March 21 Posted March 21 brate mili BRATE MILI Quote JEZIV PLAN BLOKADERA: Planiraju da blokiraju pekare da ljudi nemaju hleba da jedu Новости онлине 21. 03. 2025. u 12:20 NAKON što su jutros onemogućili da veliki broj linija gradskog prevoza saobraća, sada su smislili novi jezivi plan kako da udare na svoj narod. Blokiraće pekare da narod ne bi imao hleba da jede. Kako saznajemo, samo smišljaju kako da nešto blokiraju, jer su veoma nervozni zbog skupa 28. marta za kad je planirano da će se u Beogradu organizovati najveći skup u Srbiji. 1 3
TripleJ Posted March 21 Posted March 21 10 minutes ago, NMX said: brate mili BRATE MILI Kakvi degenerici 😄 Najjaci je ovaj deo oko najveceg skupa u istoriji u BGu 28.3. Zvalavi ne moze vise ni arenu da napuni, sve suvim zlatom da ih placa.
NMX Posted March 21 Posted March 21 35 minutes ago, McLeod said: Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Pouzdano znam da Vukasin jeste bio svestan, da li je lagao da mu je mahao (ne bi me cudilo) ne znam, ali nije sve vreme bio u komi. Ma ovo je kad je prebacen na VMA, ima tome..nego nisam ynao da se skot slikao tu..jebene lešinarčine
Drug Crni Posted March 21 Posted March 21 31 minutes ago, NMX said: BRATE MILI Kojeg 'leba - jel onog radikalskog od tri dinara?
srlepajce Posted March 21 Posted March 21 Jbmt zivot gde zivimo Verovao sam da ovo ne moze biti istina Katastrofa Monstrumi 26
Clash Posted March 21 Posted March 21 Ništa, došli smo u fazu sto Srba za jednog naprednjaka. Da znamo šta nam je činiti i kako se ponašati. 6
DJ_Vasa Posted March 21 Posted March 21 2 minutes ago, srlepajce said: Verovao sam da ovo ne moze biti istina Katastrofa Monstrumi Majku im jebem bolesnu da im jebem!
Volter Posted March 21 Posted March 21 30 minutes ago, TripleJ said: Kakvi degenerici 😄 Najjaci je ovaj deo oko najveceg skupa u istoriji u BGu 28.3. Zvalavi ne moze vise ni arenu da napuni, sve suvim zlatom da ih placa. Oni nisu normalni, angažovaće ako treba i 1000 autobusa i eto ti 50 hiljada ljudi. Bolesnici, uvereni da će večito vladati, al završiće se ovo brže nego što misle. Biće i narodne kazne ali sam siguran i kazne neke više sile, jer sve ovo što rade prilepiće im prokletstvo. Svakog dana ugledam neku njihovu monstruoznost, iako me to ne iznenađuje, ne mogu da budem miran, iznerviram se. Đubrad.
Cavani Posted March 21 Posted March 21 33 minutes ago, Helena said: Ovo nije bilo u januaru Odbijam da poverujem da postoje takvi neljudi. Uzas sta je sve isplivalo govana na vrh.
Recommended Posts