Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 408 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, zemljoradnik said:

O čemu je reč?

Da je umro dečko koji je povređen u Novom sadu. Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice.

• Tuzno 8
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Studenti i studentkinje redari su večeras gosti kod Ivana Ivanovića :classic_smile:

Kaže jedan od njih u najavi da nisu očekivali baš toliki odziv 15.3, kao i da je to Srbija u kojoj bi voleo da živi. 

• Like 3
Posted
1 hour ago, Mile1 said:

Lustracija nema oprosta

Pa zašto, moze da bude npr šef zatvorskog odeljenja, da bude njihov portparol s one strane rešetki. I da se kupa sam svake druge nedelje.

Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Niko od režimskih, poganih medija nije objavio. MI živimo Severnu Koreju, ali bukvalno. 

Pa naravno da nece objaviti sto im ide na stetu.

Al bitno da su objavili kako studenti fejkuju i ubacili video koji je snimljen mozda 2 dana kasnije sa laznom krvi....

• Tuzno 1
Posted

Izgleda da je tačna vest, ivor su njegovi drugari iz škole koji su verovatno u kontaktu sa porodicom. Pozivaju građane na skup u školi da se oda pošta. Nema šanse da se neko sprda na ovaj način.

68440-nova.jpg

• Tuzno 25
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted (edited)

FDU u blokadi stavio svuda kao profilnu sliku broj 16.

Očekujem neku akciju od studenata, pogotovo jer Dr Smrt i ekipa nisu ni obilazili ovo dvoje pacijenata, niti su obaveštavali o njihovom stanju. Valjda nisu slikabilni, sve im jebem poremećeno. 

Edited by DameTime
  • Ruke su vam krvave! 11
Posted (edited)

Nadam se da njegova smrt neće biti ni za šta. Samo nastaviti sa pritiskom dok ovi govnari predvođeni Vučićem izgube vlast. Nema predaje.

Edited by Darko
Posted

Nekoliko puta sam nasumično okretao rts da vidim da li će javiti (Ono što sam video je sam kraj dnevnika sa sportskim delom i vremenskom prognozom, i negde malo ranije sam video nekog gosta kako priča o kocki/zavisnosti). Ako neko može da potvrdi, pošto nisam video sve, da li su ili nisu pomenuli Vukašina (Bar na kajronu dole, se tako zove mislim), za oko 50-ak min koliko mislim da je trajao ceo njihov dnevnik u 12

Posted
30 minutes ago, DameTime said:

pogotovo jer Dr Smrt i ekipa nisu ni obilazili ovo dvoje pacijenata, niti su obaveštavali o njihovom stanju. Valjda nisu slikabilni,

Kako nisu?
Nepomenik je lično bio na VMA u pratnji Dr Smrti..slagao da mu je Vukašin mahnuo iz kome..internet sve pamti. Ostao mu je post na zvaničnoj stranici. :furious:

Od danas dakle 16 minuta tišine. :classic_sad: Vukašinu neka je laka zemlja..porodici saušešće, ali nadam se i pravda ako je može biti

• Tuzno 8
  • Ruke su vam krvave! 5
Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Kako nisu?
Nepomenik je lično bio na VMA u pratnji Dr Smrti..slagao da mu je Vukašin mahnuo iz kome..internet sve pamti. Ostao mu je post na zvaničnoj stranici. :furious:

Mora da mi je to promaklo, izvinjavam se.

Svakako mislim da je pre/posle te posete bila izbegavana tema, pošto je nenadležni zlotvor u kampanji 24/7, a ne odgovara mu da se previše priča o preživelima koji se i dalje bore za život.

Posted (edited)

Tuga. Neko je pisao da je u komi i, čini mi se, sa hematomom koji mu pritiska CNS. U toj objavi je pisalo da je njegova majka uspela da "izdejstvuje VMA, ali kasno". To bi značilo da mu nije država to na vreme obezbedila, ako je tačno.

Vukašine, večna ti slava, počivaj u miru.

Edited by Red
  • Tuzno 10
Posted

Iz Vukašinove školske grupe:

PAŽNJA DECO,

NA DAN SAHRANE

DOLAZITE U BELIM KOŠULJAMA (ŽELJA MAJKE)

I NOSIMO BELE RUŽE! 😢

• Tuzno 9
Posted

Plače mi se i za ovim momkom i za time što šta god da se desi neki neljudi nikad neće izaći iz simbioze sa vučićem, u kojoj oni u zamjenu za sitnu ličnu korist ignorišum relativizuju i pravdaju ovakva dešavanja. Svi ti ljudi koji će nastaviti da mrljave po sudovima, po javnim preduzećima, po ministarstvima, po firmama vučićevih bizmismena, po policiji, po vojsci, i tako dalje, i neće dići glavu da kažu da dalje ovako ne može.

Što reče Milovan Milivojević, "sve čovek do čoveka, sve ljudskost do ljudskosti, sve karakter do karaktera". 

Pogledajte se u ogledalo, zemlja vam kosti izbačila. 

• Like 7
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted
13 minutes ago, Dzo23 said:

Iz Vukašinove školske grupe:

PAŽNJA DECO,

NA DAN SAHRANE

DOLAZITE U BELIM KOŠULJAMA (ŽELJA MAJKE)

I NOSIMO BELE RUŽE! 😢

Fizički mi je teško...