Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 407 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izvinjavam se ako je neko već preneo ovaj intervju ruskog filozofa. Dugin nema veze sa dešavanjima u Srbiji, nalupetao se, gomila gluposti, ceo tekst je smeće. Prenosim ga ovde da još jednom ljudi vide koliko nas Rusi vole.

Нова обојена револуција довела би до распада земље

https://www.politika.rs/scc/clanak/666822/nova-obojena-revolucija-dovela-bi-do-raspada-zemlje

Незадовољни су позицијом Александра Вучића и снажних личности као што је потпредседник владе Александар Вулин, који бране принцип суверенитета Србије упркос томе што земља иде ка европским интеграцијама

:ajme:  :classic_blink: :lol_2:

• Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Информер је блато, шљам. Волио бих кад би некако могли да га игноришу сви, док нек иструли. А оће!

Не треба трошити ресурсе у медиј такве врсте, даје му се на значају беспотребно.

Вјерујем да је ово димна, мало тензије да се одрже. 

Edited by Big Ticket
  • Like 1
Posted
6 hours ago, Big Ticket said:

Информер је блато, шљам. Волио бих кад би некако могли да га игноришу сви, док нек иструли. А оће!

Не треба трошити ресурсе у медиј такве врсте, даје му се на значају беспотребно.

Вјерујем да је ово димна, мало тензије да се одрже. 

Informer je u ovom trenutku opasniji od svih Pinkova zajedno, ne treba ga ignorisati! Drugo je pitanje sta mu se moze uraditi i mozda je bolje zadrzati se na pretnjama, u stilu evo nas, dolazimo, pa na kraju ne mora nista da se desi. Ali na to agresivno zlo treba skretati paznju jer je poslednje utociste onih koji se jos uvek otimaju i ne zele da vide istinu. Zato ga treba raskrinka(va)ti. 

Jucer sam se na sopstvenom primeru uverila koji je to atak na mozak. Ne bombarduje se tu samo jednom lazi ili iskrivljenom cinjenicom, nego s vise istovremeno. Svrha nije da ljudi poveruju bas u sve, jer to je ipak Informer, svi znaju da lazu. Svrha jeste da ljudi ostanu u uverenju da su ovi malo preterali, kao i uvek, ali da tu nesto ipak ima. Znaci, sta sam ja tu videla? Pustaju video/tvit neke zene koja se kao javlja s lica mesta iz Kralja Milana, onako unezverena, i upozorava ljude da se sklone jer nije nikakav zvucni top kao sto neki kazu nego studenti namerno insceniraju nesto da bi naterali ljude u paniku i stampedo… Odmah je jasno da je to snimano dan posle i da je litra lazne krvi na njenoj jakni farba, jer bi od tolikog krvoliptanja vec bila u nesvesti i ne bi tvitovala… Ali ostaje to da je ona na cak tri mesta ”videla” kako se pokrece stampedo bez pravog razloga. Odem ja dalje da vrtim kanale, odgledam 360 stepeni na n1, i tek onda mi odnekud padne na pamet - cekaj, pa ona pominje zvucni top i stampedo u realnom vremenu, kad jos niko to nije pomenuo jer niko jos ne shvata sta se dogadja, zasto se masa ljudi pomera. Prica o topu i stampedu dolazi tek par sati kasnije, kad su se ljudi vec razisli. 

Vucicevic je daleko opasniji igrac od Jovane Jeremic. Moze se i s njim sprdati, ali ga se ne sme ignorisati. Studenti znaju zasto su se bas na njega nameracili i sto bas njega hoce da dinstaju. Smrdece cela kuhinja, ali kome je gadno, neka zacepi nos. Ovo mora da se obavi i to sad, odmah. Ne moze da se ceka da samo istruli.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)

Izgleda da su studenti blokirali garažu GSP na Nbg.

Oni ne znaju da je baš danas onaj dan kada ja moram da stignem na posao na vreme!

Samo pumpaj!

Edited by Smrtokapa
  • Like 5
  • Pumpaj! 11
Posted

Starije predavanje, ali zvuči kao opis naše sredine. Ima veze i sa ovom situacijom, preporuka da se gleda do kraja:

• Like 3
Posted
12 minutes ago, DJ_Vasa said:

A Ružić pumpa za prelet sve u šesnaest:

Otprilike na 1:05 kaže da ne bi glasao za AV.

SPS kao hoće da preleti a mi im kao ne damo

• Like 3
  • Ha-ha 5
Posted

Ali brat Žvala koji na Instagramu imitira sve studentske fore:

Vratićemo Srbiju poštenom narodu! Poziv sledi. 

Uskoro!

• Ha-ha 7
Posted

Bgm, čim se ova warmongerka interesuje (Kristian, da ne bude zabune), stvari su odmakle. Ovoga ranije nije bilo.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ja sam sad gledao na YT, ima video materijala o Vortex topovima, puškama i pištoljima i to definitivno zvuči kao ono što su ljudi opisivali. Ali koliko vidim domet ovih oružja je par stotina metara maksimalno a u tom slučaju bi ga neko čuo ili video. Naravno postoji verovatnoća da je proizvedeno nešto modernije sa većim dometom o čemu se ne zna mnogo u javnosti i zato treba insistirati da se ovo istraži do kraja.

Posted

Ovde se najbolje vidi kako su ustaskoantisrbski bogati bahati placenici

uvezbani i uskladjeni u tajnim bazama novog sveckog poretka i centara moci.

Sletovi  u Severnoj Koreji da nam pozavide.

• Like 3
Posted

Informerska vreca govana sinoc cvili kako studenti planiraju da blokiraju rafineriju u Pancevu. 

Jutros kordon policije tamo pred kapijom. Nema nikog od studenata.

😆

DEZinformer. 

• Ha-ha 13
  • Pumpaj! 10
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

A Ružić pumpa za prelet sve u šesnaest:

Otprilike na 1:05 kaže da ne bi glasao za AV.

Lustracija nema oprosta

• Like 3
Posted
36 minutes ago, Klotzen said:

Ja sam sad gledao na YT, ima video materijala o Vortex topovima, puškama i pištoljima i to definitivno zvuči kao ono što su ljudi opisivali. Ali koliko vidim domet ovih oružja je par stotina metara maksimalno a u tom slučaju bi ga neko čuo ili video. Naravno postoji verovatnoća da je proizvedeno nešto modernije sa većim dometom o čemu se ne zna mnogo u javnosti i zato treba insistirati da se ovo istraži do kraja.

Evo nek nije zvucni top, nek nije vortex, nek je samo zvuk aviona pusten sa nekog jakog zvucnika a to je cinjenica koju ne mogu demantovati sto FBI, FSB, oroizvodjac, BIA ili Informer.

Na tom mestu, u tom trenutku, sa tolikom masom je pokusaj stvaranja panike sa namerom da dodje do telesnih povreda i izazivanja nasilja.

Dovoljno za dugogodisnju robiju.

• Like 3
Posted (edited)
16 minutes ago, Clash said:

Evo nek nije zvucni top, nek nije vortex, nek je samo zvuk aviona pusten sa nekog jakog zvucnika a to je cinjenica koju ne mogu demantovati sto FBI, FSB, oroizvodjac, BIA ili Informer.

Na tom mestu, u tom trenutku, sa tolikom masom je pokusaj stvaranja panike sa namerom da dodje do telesnih povreda i izazivanja nasilja.

Dovoljno za dugogodisnju robiju.

Po meni je Vortex Top još gora stvar jer za to nema dokaza da je iko nabavljao. Znači da su uvezli na crno kao i one prislušne stanice o kojima smo čitali u BIRN. Za LRAD je dovoljno to što su navatani da su hteli da ga koriste na protestu a zabranjen je i nije ušao u upotrebu u policiji. Jedino sada mora da se insistira da se da tačan odgovor šta je to dejstvovalo po ljudima i kazne odgovorni. Ako je to nepomenik uradio on onda nikad neće dati odgovor i samo će se povećati nepoverenje u njega i njegovu vlast jer je svima jasno da nešto jeste dejstvovalo na te ljude.

Problematično bi bilo čak i da je nešto dozvoljeno korišćeno jer nije bilo opravdano obzirom da je tada bio mir i 15-to minutni pomen

.

Edited by Klotzen
  • Like 8