Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 399 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, DJ_Vasa said:

Potrebno je 126 jer je broj poslanika 250. Evo kakav je sastav:

http://www.parlament.gov.rs/narodna-skupstina-/sastav/poslanicke-grupe/poslanicke-grupe.5006.html

Ovi imaju 112, što znači da je dovoljno 14 poslanika da ostanu na vlasti. Dovoljno je 6 Mađara, uvela Palma 5, PUPS 6 ili bilo koja slična kombinacija da ostanu na vlasti.

Ne kazem ja da je realno, ali nije vise Sci-Fi kako je delovalo bukvalno do juce. I PUPS i JS su blize SPS-u nego SNS-u, tako da verujem da ima prostora za dogovor.

A nije ni toliko bitno, nece se desiti uskoro, ali sam ja danas euforican pa dajem gas :)

Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Haha pocecu da verujem astrologiji 

Dvajespete dvajespete Saturn udario.

Eto, imamo Saturna kao novog vođu opozicije kad već ovi nisu nizašta.

• Like 2
  • Ha-ha 16
Posted
3 minutes ago, Smrtokapa said:

Dvajespete dvajespete Saturn udario.

Eto, imamo Saturna kao novog vođu opozicije kad već ovi nisu nizašta.

A za Saturnalije su robovi postajali gospodari, a ovi su ih sluzili. Sve se uklapa.

• Pumpaj! 2
Posted
13 minutes ago, NMX said:

Ivica odgovara:

Stranka na čijem sam čelu nije, od uvođenja višestranačja, bila na vlasti samo dve i po godine od 35. 

Niko u Srbiji nikada nije odgovarao za bilo šta (od vladajućih garnitura, ni Slobine, ni 2000-2012)

Ajde da nategnemo još po jednu pa da se malo bolje dogovorimo

Ja razumem entuzijazam svih nas i želju za bukagijama ali imam baš mala očekifanja od toga. Best case scenario, neki zapale iz zemlje, neki ostanu tu iz senke a isture druge (npr. rokada Dačić Ružić), neki zaista najebu da bi se raja malo smirila (tipa DJV, Bizon i slični).

sto si nam se onda sam javio ivice?

mi te nismo zvali

zvace guzica malo a? malo vise?

neka, i treba

aj razmisli malo pa se javi

mozda i sa sefom da se konsultujes, mislim ko ce da te sacuva ako ne on

• Like 1
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

Možda se šef u međuvremenu šlogira ako je video ove snimke :classic_tongue:

Posted
1 hour ago, Clash said:

Znači nemamo zvučne topove.

Znači imamo ali su u kutijama, i ne koristimo ih

Znači stavili smo ih na Landrovere ali ih nismo uključili.

Nastavi niz...

Sad nije više bitno ni da li su uključili ove sa Landrovera ili neke druge.

Zašto je žandarmerija dovezla ovo vozilo sa oružjem koje nema dozvolu za korišćenje u Srbiji?

Zašto se na vozilima montiralo nedozvoljeno oružje?

Ko je to naredio i odobrio?

Znači to mogu biti zvučni topovi ali mi  ih ni slučajno ne koristimo tako, mi ih koristimo samo kao malo jače zvučnike. ali nismo ih ni tako koristili.

Stay tuned

• Like 2
Posted

Najjaca stvar oko onog snimka (ako je bilo slucajno pocecu da verujem u neku visu silu, ali sto kaze Ilija Cvorovic slucajnosti ovde nema 😄 ) nije cak ni "long range acoustic device" vec sto ga je okrenuo i pokazao tacno koji model i preko modela se vidi upozorenje za opasnost da se ne stoji ispred njega

• Like 11
  • Ha-ha 7
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

sto si nam se onda sam javio ivice?

mi te nismo zvali

zvace guzica malo a? malo vise?

neka, i treba

aj razmisli malo pa se javi

Čovek je zajebao, redom:

Slobu 2000. (direktna izdaja, BG odbor potpuno sabotirao izbore, nešto slično kao DS BG odbor 2012.), dobio full amnestiju nove vlasti plus povratak na vlast 2003. 

Vučića 2008. (potpisan koalicioni sporazum za gradsku vlast u BGD, Vučić gradonačelnik (Šarović hehe gradski menadžer), pa Dačić raskinuo sporazum i Đilas postao gradonačelnik), dobio još minisarstava plus BG
Tadića 2012. (možda se ne zna ko će biti predsednik ali se vrlo dobro zna ko će biti premijer...), dobio premijersko mesto i najveći broj ministara u post slobinom periodu. 

Ja bih zaista voleo da vidim svinju kako okopava krompir u Padinskoj skeli jedno desetak godina ali mi prethodna iskustva sa svakim šljamom koji je ovde gazdovao (a NIKO JEBENO NIKO NIKAD nije odgovarao) baš govore suprotno. 

Posted

Bolesnik ako uhapsi Dačića, Ružića, Bajatovića i rasformira SPS klan pre konačnog pada, treba da izađe 100 hiljada ispred predsedništva i pozdravi taj potez. I da mu se obavezno skine sa 40 na 39 godina robije.

• Like 6
  • Ha-ha 4
Posted

Žvala je danas u Briselu, ako ga i ovi tamo priupitaju što je posadio Ćacije u parku ispred kuće taman da mu skoči pritisak na 300,

Posted
2 minutes ago, NMX said:

Čovek je zajebao, redom:

Slobu 2000. (direktna izdaja, BG odbor potpuno sabotirao izbore, nešto slično kao DS BG odbor 2012.), dobio full amnestiju nove vlasti plus povratak na vlast 2003. 

Vučića 2008. (potpisan koalicioni sporazum za gradsku vlast u BGD, Vučić gradonačelnik (Šarović hehe gradski menadžer), pa Dačić raskinuo sporazum i Đilas postao gradonačelnik), dobio još minisarstava plus BG
Tadića 2012. (možda se ne zna ko će biti predsednik ali se vrlo dobro zna ko će biti premijer...), dobio premijersko mesto i najveći broj ministara u post slobinom periodu. 

Ja bih zaista voleo da vidim svinju kako okopava krompir u Padinskoj skeli jedno desetak godina ali mi prethodna iskustva sa svakim šljamom koji je ovde gazdovao (a NIKO JEBENO NIKO NIKAD nije odgovarao) baš govore suprotno. 

zato mu ja i ne nudim padinsku skelu vec pristojan zivot van glavne pozornice

Posted
2 minutes ago, Clash said:

Žvala je danas u Briselu, ako ga i ovi tamo priupitaju što je posadio Ćacije u parku ispred kuće taman da mu skoči pritisak na 300,

Ako posle svega ovoga bude neka konfa u Briselu gde neki izdrkani EU birokrata kaže da podržava napore Srbije za ulazak u EU i poziva vlast u Beogradu na otvorenu i transparentnu istragu dešavanja od 15.03. tačno treba otići ispred sedišta Evropske komisije u Beogradu i gađati govnima

• Like 11
  • Love 1
  • Pumpaj! 4
Posted

Da, pogotovo to, muceni Vucic danas van zemlje, a do podneva drama u cetiri cina bukvalno.

Slucajnost?

Ne bih rekao.

🍳🍳🍳🍳

• Pumpaj! 1
Posted (edited)
4 minutes ago, McLeod said:

Da, pogotovo to, muceni Vucic danas van zemlje, a do podneva drama u cetiri cina bukvalno.

Slucajnost?

Ne bih rekao.

🍳🍳🍳🍳

Ništa nije slučajno. Važno je da svi lopovi odu. 

Ni Pera ložač (Dačić) ne treba da ostane.

Edited by mrd
Posted (edited)

Brate mili, ovo čudo ima peak jačine od 150dB na jedan metar udaljenosti, 145dB continuous...radi poređenja, evo podataka za uzletanje aviona:

On average, the sound level during takeoff can reach between 120 to 140 decibels, making it comparable to a rock concert or a jet engine at close range.

Edited by implant
  • Like 7
Posted

Ovo sa LRAD-om što je Dačić radio je ili namerno urađeno da se osveti nepomeniku ili je parodija u stilu legeldarnog "Golog Pištolja". Umro sam od smeha. Kada su demonstrirali prvi uređajj a on crn i ni ne liči na onaj sa slike pa onda ovo gde se vidi ime pa zatim i demo koji izgovara "Long Range", a to su prva dva slova u skraćenici LRAD. Dakle neverovatan amaterizam da se nisu potrudili da makar naprave neki scenario.

Sumnjam da je Dačić namerno ovo uradio jer on je ministar, na kraju dana njegova odgovornost je veća od nepomenikove osim ako nema dokaze da je Nepomenik to lično naredio.

S druge strane u onom videu kuka da ima šećer 20 a sa lekovima 15. @Eddard raspitaj nam se kod kolega koliko mu daju 🙂

Mene doktorica htela da bije kada su mi trigliceridi bili na 3 a ovaj tuče šećer 20.

• Like 1
  • Pumpaj! 8
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
6 minutes ago, implant said:

Brate mili, ovo čudo ima peak jačine od 150dB na jedan metar udaljenosti, 145dB continuous...radi poređenja, evo podataka za uzletanje aviona:

On average, the sound level during takeoff can reach between 120 to 140 decibels, making it comparable to a rock concert or a jet engine at close range.

To sluzi kad se slavi dan policije pa skuoe sve te LRADove na poljance, povezu ih  i onda Dacic peva Miljacku preko toga.

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 28
Posted

Takođe ne znam kakve su to nove informacije i kakve su novosti to da je policija nabavila akustične uređaje, kad sam ja izjavio juče na odboru da je policija 2021. nabavila određena sredstva koja su definisana za obaveštavanje većeg broja ljudi na većim distancama

Kaze Dacic “sredstvakoja su definisana za obavestavanja veceg broja ljud”

Pa vidi ministre, ti mozes definisati i palicu kao uredjaj za cesanje ledja, ili pistolj kao sredstvo za rasterivanje golubova ali jebigica, ono jesmo ovce  nismo bas tolike ovce.

• Like 3
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, Clash said:

Takođe ne znam kakve su to nove informacije i kakve su novosti to da je policija nabavila akustične uređaje, kad sam ja izjavio juče na odboru da je policija 2021. nabavila određena sredstva koja su definisana za obaveštavanje većeg broja ljudi na većim distancama

Kaze Dacic “sredstvakoja su definisana za obavestavanja veceg broja ljud”

Pa vidi ministre, ti mozes definisati i palicu kao uredjaj za cesanje ledja, ili pistolj kao sredstvo za rasterivanje golubova ali jebigica, ono jesmo ovce  nismo bas tolike ovce.

A zamisli tek kako ovo udara na zurkama

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, McLeod said:

A zamisli tek kako ovo udara na zurkama

Ili kao subwoofer u kolima. 😂😂😂

• Ha-ha 1