Perkos2 Posted March 13 Posted March 13 25 minutes ago, implant said: Bilo je: lele be morali li baš bugari😛 1
Constantin Posted March 13 Posted March 13 26 minutes ago, Perkos2 said: lele be morali li baš bugari😛 Da gi je**m, neka gi. Od lošeg dužnika i pun koš pleve neka vajda...
srlepajce Posted March 13 Posted March 13 (edited) Uvek bio najveci car Edited March 13 by srlepajce 3 2
Pletilja Posted March 13 Posted March 13 (edited) Alo, forumasi! Kao prvo, ima sapun da radi, malo malo pa neka perverzija u ovim vasim carshafima od piskaranja van teme, u rikverc molim i hvala na razumevanju. Kao drugo, da l sam samo ja cula da se menja destinacija protesta 15 u Bg? Skup je kod Palate Srbija na Novom Bgd, lepo sam cula na tv n.rs. Cuo jos neko? Argumentacija na mestu, taj deo je idealan za izbegavanje sukoba, pregledan, neupordivo laksi za kontrolu od strane organizatora ali mi to grozno komplikuje i onako traljave planove za odlazak u Bgd, ta destinacija je malo previse za mene pesaka + pritisak mojih bliskih i najblizih je neverovatan, procitali me kao bukvar. Vi, mladi, zdravi, pametni, nemate pojma koliko ste srecni, moci cete da kazete "bio/bila sam tamo". Ako sad odustanem....kako da prezivim taj 15 daleko od svega? Muci me i neka sumanuta koincidencija: 15 Marta 2003 bila je subota, sahranjivali smo mladog premijera, filozofa.....kao da nam je on poslao ovu decu...pukla sam... Edited March 13 by Pletilja 4 4
duško matić Posted March 13 Posted March 13 Sad su me zvali roditelji da me mole da ne idem na protest u Beograd, pošto se boje da će biti nasilja i da će mi se nešto desiti. Toliko o tome da mediji nemaju nikakav uticaj. Mogu da zamislim koliko će roditelja da se plaši za svoju decu u subotu zbog ovih psihopata. 13
JohnnyDragon Posted March 13 Posted March 13 @Pletilja i ja sam video na instagramu valjda, e sada, da li je to tako jos ne znam. 1
Pletilja Posted March 13 Posted March 13 1 minute ago, JohnnyDragon said: @Pletilja i ja sam video na instagramu valjda, e sada, da li je to tako jos ne znam. Nadam se da ce tako ostati, bezbednije je svakako. A ja cu da se zderem kod kuce i gledam sve na tv, ako je to cena da sve bude ok, platicu..... 1
Perkos2 Posted March 13 Posted March 13 15 minutes ago, duško matić said: Sad su me zvali roditelji da me mole da ne idem na protest u Beograd, pošto se boje da će biti nasilja i da će mi se nešto desiti. Toliko o tome da mediji nemaju nikakav uticaj. Mogu da zamislim koliko će roditelja da se plaši za svoju decu u subotu zbog ovih psihopata. Roditelji uvek brinu ali ako se večito pametniji povlači pred ološem nikad neće doživeti slobodu. Ako mogu oni devojčurci da stanu na crtu ološu nakon svih napada najmanje što moram je da budem uz njih i pomognem koliko se može. 2
vilhelmina Posted March 13 Posted March 13 Mozda su samo moje puste zelje, ali izgleda da se nesto pomera u toj EU. Grupa poslanika pisala Ursuli i traze da se pre 15 marta obrati srpskim vlastima, a nenadlezni veceras prima cacije da vidi moze li da im ispuni zahteve; u tom slucaju ce se razici. 5
dali_man Posted March 13 Posted March 13 11 minutes ago, Perkos2 said: Roditelji uvek brinu ali ako se večito pametniji povlači pred ološem nikad neće doživeti slobodu. Ako mogu oni devojčurci da stanu na crtu ološu nakon svih napada najmanje što moram je da budem uz njih i pomognem koliko se može. Sticajem okolnosti sam, sa par drugara, vozio studente iz Nisa za Pozarevac, gde su trebali da se prikljuce ostalim studentima u setnji do Bg. Od njih devetoro, osam je bilo cura. Ako sam se (a nisam) i sekund razmisljao gde mi je mesto 15.03 od tada vise ne. 5
Molina23 Posted March 13 Posted March 13 Naravno da će povući Ćacije. Kad ih do sad nije prineo prebijene na Žeksov oltar neće ni sutra tek. Plan mu je toliko idiotski providan da je nadmašio sam sebe. A i izbušeni su iznutra da više i ne znaju ko tamo bleji preko sigurne veze a ko ih od naših snima, parodira i pušta brojeve dalje. Parović je imao jednu opasno dobru dosetku. U fazonu šteta što taj Ćacilend ne potraje i duže. Da ga nekako vakumiramo i i sačuvamo i nakon pada kao muzej haosa i skaradnosti jednog bolesnog režima i vođe. Sva njegova vladavina je u simbolično u tom parku od Lečića do Sime Spasića. 10 1
DameTime Posted March 13 Posted March 13 Kod nas će prespavati dve studentkinje. Sad kad krenem ja da kuvam, mesim i spremam 😂 46 minutes ago, duško matić said: Sad su me zvali roditelji da me mole da ne idem na protest u Beograd, pošto se boje da će biti nasilja i da će mi se nešto desiti. Toliko o tome da mediji nemaju nikakav uticaj. Mogu da zamislim koliko će roditelja da se plaši za svoju decu u subotu zbog ovih psihopata. Cimerku su hteli da "vrate kući", majka je sinoć zvala u panici, biće neredi, dolazi kući prvim autobusom. Ubedila je da će raditi taj dan i da neće izlaziti na proteste. Moja je isto krenula da paniči, ali zna da ne može da utiče na mene jer ću uraditi šta sam naumila. 3
Stiletto Posted March 13 Posted March 13 7 minutes ago, DameTime said: Kod nas će prespavati dve studentkinje. Sad kad krenem ja da kuvam, mesim i spremam 😂 Pazi da te odsad ne zovemo Lukrecija Bordžija 😄 A što se roditelja i dece tiče, moj matori@Darby O'Gillvdašnji je bio sa mnom na svim protestima 90-ih i živ bi me sram pojeo da sutra ne budem uz svoju decu, studenta i maturanta. Da parafraziram Knjigu o Milutinu, ako neprijatelj beži i mi starci smo dobri, a ako napreduje, mi starci još bolji. 13
mrd Posted March 13 Posted March 13 12 minutes ago, DameTime said: Kod nas će prespavati dve studentkinje. Sad kad krenem ja da kuvam, mesim i spremam 😂 Cimerku su hteli da "vrate kući", majka je sinoć zvala u panici, biće neredi, dolazi kući prvim autobusom. Ubedila je da će raditi taj dan i da neće izlaziti na proteste. Moja je isto krenula da paniči, ali zna da ne može da utiče na mene jer ću uraditi šta sam naumila. Samo pametno i cuvajte se deco. Ne dozvolite da vas banda izprovocira. To su sve sibicari, koji kada gube svasta pokusavaju. 🙂 Nas matore ne slusajte da smo dobri, vi ne bi morali ovo da radite. 🙂 8
DameTime Posted March 13 Posted March 13 3 minutes ago, Stiletto said: Pazi da te odsad ne zovemo Lukrecija Bordžija 😄 @Darby O'Gill Nećemo da se vređamo, ja prilično dobro spremam i dosad se niko nije žalio na moju kuhinju 1 1
Drug Crni Posted March 13 Posted March 13 1 hour ago, duško matić said: Sad su me zvali roditelji da me mole da ne idem na protest u Beograd, pošto se boje da će biti nasilja i da će mi se nešto desiti. Toliko o tome da mediji nemaju nikakav uticaj. Mogu da zamislim koliko će roditelja da se plaši za svoju decu u subotu zbog ovih psihopata. Apsolutno. Cilj i jeste da se jedan deo ljudi uplaši i odbije od dolaska u subotu. 2
srlepajce Posted March 13 Posted March 13 On je totalno prs'o Evo sad gledam @oklagijator poznat kao lepi Brka (radio na rts) kuvao je stalno za studente i aktivno na mrezi poziva na proteste, imao je pretres kuce navodno zbog narkotika 3
Perkos2 Posted March 13 Posted March 13 5 minutes ago, Drug Crni said: Apsolutno. Cilj i jeste da se jedan deo ljudi uplaši i odbije od dolaska u subotu. Proces oslobađanja od straha je započeo, ne sme se ponovo nasesti na njegove već viđene metode zastrašivanja. Hrabro i istrajno, hulja mora pasti 3
Čerčil Posted March 13 Posted March 13 4 hours ago, shonke said: i u deda mraza da verujemo? Ajde, ajde, nisi dobro naučio gradivo, mora to bolje, tanko ti je ovo. Gospode Pomiri Sacuvaj 1
Knipex Posted March 13 Posted March 13 2 hours ago, DameTime said: @Knipex pronađen! 😄 Pas se zove Ljubica i iz istog je mesta odakle smo Piksi i ja, znamo se iz šetnje 1
Stiletto Posted March 13 Posted March 13 1 hour ago, DameTime said: Nećemo da se vređamo, ja prilično dobro spremam i dosad se niko nije žalio na moju kuhinju Verujem ti na reč 🙂 a možda nekad zaslužim i poziv na ručak 😁 1
Recommended Posts